Constipatie.......hemoroizi.......:(
Fetelor, cum ati tratat pb. astea delicate :)
Eu constipata sunt de cand ma stiu, dar se pare ca simt acum oaresce jena si in zona......aceea, si ma tem sa nu fie inceput de hemoroizi.....:(((
Imi vine sa mor de ciuda!!! Cum se trateaza astia? Voi v-ati confruntat cu pb. asta???
Oare e voie ceva tratament???
Oeicum ma duc la medic, dar zicerti si voi niste pareri.....
Raspunsuri
ruscus spune:
si eu am avut problema asta, nu cred ca ai hemoroizi foloseste supozitoare cu glicerina si bea multe lichide si sa mananci alimente usoare,sa nu mananci orez, banane, fasole, mazare pt ca aceste alimente constipa.numai bine
florina si mica minune Danny Thierry
maryam spune:
Cel mai bine e sa te duci la dr. , exista multe remedii :ceaiuri , pastile , unguente...dar important e sa tratezi cauza nu efectul.
Maryam
lilach spune:
De ce intrebi daca e voie sa faci tratament?
Pot sa-ti spun ce am folosit eu dupa nastere "Hemorzon" mi-a fost dat de cineva din Romania .De atunci de cite ori merg in Romania am grija sa imi cumpar acest unguent.
ella& laura,andrei,andra
Ven spune:
quote:
Originally posted by lilach
De ce intrebi daca e voie sa faci tratament?
Pot sa-ti spun ce am folosit eu dupa nastere "Hemorzon" mi-a fost dat de cineva din Romania .De atunci de cite ori merg in Romania am grija sa imi cumpar acest unguent.
ella& laura,andrei,andra
Pai intreb pt. ca sunt insarcinata......:)
Adela P spune:
Mananca alimente bogate in fibre(legume, paine integrala, fructe) si bea multe lichide. Nu fa nici un tratament medicamentos pana nu ti-l recomanda doctorul. Esti insarcinata asa ca ai dreptate sa fi precauta. Mult succes la
Adela
catia spune:
in sarcina apare constipatia deci f. popsibil si hemoroizi.dupa poti scapa sau ramai cu ei.
eu folosesc Hemorstop de la plafar.contine doar plante.incepusem sa simt o oarecare tensiune desi eu nu ma prea constip asa ca am luat acest unguent.de atunci totul e ok.
catia spune:
am uitat.nu uita sa bei lichide si sa mananci fructe(perele sunt f eficiente);poti incerca curmale;iaurtul te ajuta
Meischa spune:
Pt. hemoroizi stiu ca se mai fol. si ceiul de galbenele. Trebuie sa-l pui intr-un lighean, desupra caruia sa stai (cat poti)cu un prosop in jurul taliei. Asta pt. hemoroizii de dupa nastere...
In timpul sarcinii mai bine incearca sa bei ceaiuri sau foloseste unguente/ creme.
Cat despre , pot sa-ti spun ca ajuta multe fructe si licheide (asta o stiu tot de la fete :)))))))))
Bafta si toate cele bune !!!!!!
Meisha & BB
b_gina2003 spune:
Intra-adevar delicata problema!
Si eu am avut probleme! In timp ce eram insarcinata am folosit niste supozitoare fara antibiotic (nu mai stiu cum se numeau). Apoi, dupa ce am nascut m-am constipat si bineinteles au si aparut nelipsitii hemoroizi. Aveam niste dureri ingrozitoare. La baie imi era teama sa ma fortez prea tare din cauza epiziotomiei. Cu un dulcolax problema constipatiei s-a rezolvat, dar problema hemoroizilor nu.
Am urmat un tratament destul de eficient (Ultraproct unguent + supozitoare) si de atunci (a trecut 1 an)nu am mai avut probleme.
In plu trebuie avute in vedere cateva reguli sa le spun asa: o hrana bazata pe fructe, cereale, supe ,apa cat cupride, etc si buneinteles o igiena riguroasa(apa+sapunul fac minuni).
Multa sanatate!
lala spune:
recomandarea facuta de medic pentru preintampinarea constipatiei: zilnic 2 linguri de ulei de parafina; multa miere; iaurturi cu bifidus; fulgi de grau (atentie nu musli)