Sedinte cu parintii la gradinita

Sedinte cu parintii la gradinita | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Azi merg la prima pe anul asta.
La gradinitele unde merg puii vostri cat de des se fac sedinte cu parintii? Si cam ce se intampla la ele?
Eu o sa va povestesc dupa, deocamdata fiecare parinte a trebuit sa propuna o tema de discutie, ramane de vazut ce se va discuta de fapt.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Vladut e in grupa mare si merge de la 3 ani la gradinita. Asa ca am tot mers pe la sedinte pe care le tratez cu foarte multa seriozitate. Este o foarte buna ocazie sa afli ce gandeste educatoarea, ce vor ceilalti parinti, ce nemultumiri au, etc. Pentru ca unii au observat ceva, altii altceva. Este ca un schimb de experienta, de regula benefic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
La gradi la Stefan se fac 2 sedinte pe semestru.
Azi este a doua de la inceputul anului, ne pregatim de Craciun.
Nu cred ca exista un tipic... Sa ne povestesti.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Noi pana acum am avut o singura sedinta si anume cea de la inceputul anului scolar, cand am discutat probleme oragnizatorice.
Deocamdata nu stiu de o alta sedinta.
Si mie mi se par foarte importante.

Asteptam sa ne povestesti !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
La sedinta s-a discutat despre ce s-a hotarat la sedinta pe gradi, apoi una dintre educatoare a citit un material scurt despre recompensele catre copii. Dupa care am tot dezbatut serbarea de Craciun, s-a hotarat sa se dea 700.000 pentru cadoul de Craciun si 200.000 pentru ce si-au propus sa se faca la nivel de gradinita.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am fost si eu aseara. S-a discutat in general despre atmosfera din grupa, despre relatiile dintre copii - sunt un sfert fete si trei sferturi baieti cu varste intre 3 si 6 ani si chiar peste (unii au implinit deja 6 ani in octombrie si noiembrie). Avand in vedere ca sunt grupe de varste diferite au si interese diferite si cei mari nu prea interactioneaza cu cei mici si invers si, cand sunt lasati sa se joace liber, cei mari si cei mici nu se prea amesteca. Sincer, as fi preferat sa fie grupa mica, mijlocie si mare nu asa, la gramada, dar n-am ce face pentru ca aici este peste tot la fel. In mare, dupa spusele educatoarei, atmosfera e pasnica, rar apar conflicte, copii respecta regulile.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Am fost si eu aseara. S-a discutat in general despre atmosfera din grupa, despre relatiile dintre copii - sunt un sfert fete si trei sferturi baieti cu varste intre 3 si 6 ani si chiar peste (unii au implinit deja 6 ani in octombrie si noiembrie). Avand in vedere ca sunt grupe de varste diferite au si interese diferite si cei mari nu prea interactioneaza cu cei mici si invers si, cand sunt lasati sa se joace liber, cei mari si cei mici nu se prea amesteca. Sincer, as fi preferat sa fie grupa mica, mijlocie si mare nu asa, la gramada, dar n-am ce face pentru ca aici este peste tot la fel. In mare, dupa spusele educatoarei, atmosfera e pasnica, rar apar conflicte, copii respecta regulile.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Cristina,
La noi,ultima sedinta a fost in cotombrie si a tinut de la 19.30-22.30 dar l-am trimis pe sotul meu,el a fost de fiecare data si de obicei vine cu 5-6 pagini scrise,despre tot ce se vorbeste,in plus are si el de pregatit ceva intr-un proiect.

Sa stii ca mie mi se pare fain ca grupele sunt amestecate.La Marie in grupa anul trecut au venit 15 copii noi,prescolari au fost f putini,numai 5 fetite f silitoare.Fiica-mea zice ca invata una alta de la cei mari,de ex,intr-unul din proiecte au invatat sa numere pina la 50 si daca uita vreo cifra,cei mai mari le sar imediat in ajutor .In plus,am vazut ca sunt conflicte f putine,de obicei cei mari cedeaza in disputele pe jucarii,topogane,biciclete.

Alina

Mergi la inceput