Indemnizatia
...de crestere copil s-a oprit pe undeva luna asta? La noi la posta nimeni nu stie nimic, in celelalte orase a ajuns? Stiti ceva de asta?
Raspunsuri
Amaya spune:
La noi s-a virat catre Posta cu o saptamana mai tarziu.
Oana 27+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
claujro spune:
La mine au venit ieri. Mi-a spus postasul ca de-abia marti s-au deblocat banii. De ce au fost blocati...Unde...? Nu stiu.
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
dana_ene spune:
La mine inca n-au venit.
Prietena mea care sta la 2 blocuri departare de noi i-a primit ieri. Eu ii astept...
Habar n-am avut ca au fost probleme.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Mirrella spune:
La noi ajungea odata cu alocatia,cam pe 10-11 ale lunii,am crezut ca a uitat de noi postarita,dar se pare ca numai azi a inceput sa ii imparta,abia au venit banii...Abia ii astept si eu
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
silvi_2005 spune:
Nici la mine nu au sosit, am fost la posta si mi s-a spus cu "amabilitate" ca pana la sfarsitul lunii vor ajunge la toata lumea, sa stau linistita.....o sa-i comunic si lui bebe
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Davia spune:
La noi au venit pe 15 .Si eu m-am mirat ca ai ajuns cam tarziu dar asta e . Bine ca au ajuns .
catutza spune:
Eu azi am fost la posta si ce credeti??? Banii erau acolo! Dar de ce nu-i aducea acasa numai ei stiu! M-am saturat de sistemul asta al lor si de nesimtirea asta!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
OrbuGabi spune:
Eu am facut card la BRD si imi intrau banii de obicei pe 10 (cu posta veneau pe 20-22)dar luna asta au intrat pe 15,am inteles ca nu au fost virati banii de catre minister.
catutza spune:
Pai nu or fi fost virati pe 10, dar de 3 zile se distribuie in Buc banii, iar la mine nu au ajuns!Si azi daca nu ma duceam la posta tot nu ajungeau!Nu vad normal si legal sa fie banii la ei si sa nu-i vireze!
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2