Duphaston -nodul uter

Duphaston -nodul uter | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

Am fost la un control ginecologic si medicul mi-a depistat un nodul pe uter. Nu s-a pronuntat daca este chist sau fibrom. Mi-a spus ca in mod normal nu deranjeaza si il putem scoate laparoscopic dar nu mi-a recomandat acum. Cert este ca mi-a dat Duphaston din ziua a 14-a a ciclului, timp de 10 zile. Cine a mai luat? Sau cine s-a confruntat cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am luat dar pentru chisturi la ovare. In final am renuntat la tratament deoarece eu am inceput sa ma ingras....in schimb alte fete nu au avut asa efecte negative, cred ca depinde de fiecare organism. Sanatate multa. Eu sa stii ca m-am tratat homeopat in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Si eu iau duphaston pt endometrioza. Iau 2 pe zi, din ziua 5 pana in ziua 25 a CM. Mi s-a recomandat cel putin 3 luni. Si pe mine ma intereseaza mai multe despre acest medicament, dar nu prea am reusit sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am luat duphaston in 2004 pentru un chist ovarian. nu-mi amintesc sa ma fi ingrasat prea tare. parca in prima faza am pus pe mine vreo 3 kg, dar apoi le-am dat jos fara sa-mi dau seama.
eu am luat duphaston vreo 6 luni, iar apoi am trecut pe utrogestan.
dupa 1 an de tratament mi-a disparut chistul.

vezi ca duphaston e pe lista de medicamente compensate.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

va multumesc pt. raspunsuri. mi-e putin teama de medicamente de acest gen. si totusi nu cred ca un nodul se retrage cu medicamente. voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu zic sa faci tratamentul, ca e mai rau cand ajungi la operatie.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput