Piticlontzi de iulie-august 2004 (204)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, uite astea ar fi cele mai populare laptopuri pt copii aici:
http://www.nextag.com/vtech-laptop/search-html
ne-a batut si pe noi gandul sa-i luam, dar nu-l atrag, de fiecare data cand mergem la mangazin la raionul de jucarii el se joaca cu o...bucatarie de aia mare de plastic, parca felicia avea pt andreea. mda, pune la microunde, imi da sa mananc. nu i-o cumparam ca e prea mare, n-am loc de ea si stiu ca se va plictisi imediat. si eu-s in mare dilema cu craciunul, el e asa fericit ca a primit "scrisoare de la santa" in care asigura copilasii ca vor primi cadouri etc. hehehe, sa-l vedeti ce ne-o mai arata. sunt tare dragalasi.
we asta nu prea m-am gospodarit, am facut doar o supa crema de ciuperci si maine le voi face eclere. in schimb a gatit tati mancare asiatica.
va pupam un we placut in continuare

philip&andreea

Mergi la inceput

asta e un site pe care ni l-au recomandat de la gradi cu jucarii educative. de aici i-am luat lui pupi un set de trenuri cu sine etc, asemanator cu cel al marcelei, daca va amintiti. si uite pe ce-am pus eu ochii:
http://www.lakeshorelearning.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=250&pcount=0&Product_Id=69199&RememberSectionId=246&RememberCatalogId=1

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaP - suuuper animalutele astea cu asamblari ! Chiar super faine ! Pupici la voi

O duminica faina sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

philip, excelente animalutele alea! Dar din pacate la noi nu am vazut asa ceva!
mamagiuliei si cristal, imi ridicati moralul cand aud ca nu suntem singuri in coada:) la olite! Azi l-em scos de sub mese de doua ori: o data m-am miscat rapid, a doua oara ...m-am moscait si pe oala nu a mai avut ce face!
pako, incearca la Andreeea borcanele Hipp cu pere; sunt foarte laxative.
La noi azi s-a stricat vremea.E innorat si rece si deprimant. Deh, ne invatasem cu soare si 18 grade in noiembrie!
Pupici tuturor si we cat mai relaxant!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Eu sunt in laborator de la 8, dar ma fatzai p'acilea cu probele mele...
Lucrez cu niste solventi organici, total contraindicat in sarcina...asa ca zici ca merg pe ouo de fiecare data cand intru in laboratorul de chimie. (voiam sa evit asta, de aia am muncit sa prepar ca nebuna probele de acasa...dar nu sunt bune)
Asa ca m-a apucat paranoia...ca nu-l mai simt pe bebe, ca a scazut burta, ca "aolio ce ma fac io" si altele din aceeasi melodie...

Philip, animalutele alea sunt tare tare dragute..Pe Maria ar incanta-o la maxim sa le desfaca :)))(iar eu sa le pun la loc...ca asa ne jucam noi cu jucarele ca piesele de lego sau care se asambleaza...)

Duminica placuta la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

"ouo"le sunt respectiv ouale....in traducere libera...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

cristal, termina cu prostiile, auzi la ea. oua! pai lasa-i mey pe nemti sa manevreze solventii, da o tura pana la magazin si vezi ce mai gasesti pt codite. pupi si ai grija de tine
ieri la magazin pupi s-a indragostit de un set de veterinar cu catei, spital, ambulanta si ceva instrumente. n-am avut incotro si l-am luat, cred ca-i placea ca era intr-o cutie imensa si o taraia dupa el prin magazin. l-am facut si fetita ieri cu o clama in breton cu care a stat toata dupa-amiaza. poate pun si poze
o saptamana misto!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am si eu o intrebare pentru voi. Ati folosit pompe de muls? Care v-a placut? As vrea sa-i iau surorii mele, sa mai castige un pic de timp ca eu stateam cite 1/2 de ora dupa fiecare alaptat ca sa golesc de tot sanii.

O saptamana buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

andrea, eu am folosit dar cred ca nu pe mine ma intrabai...eu zic ca mai bine ar fi sa-i dea copilului sa suga cat vrea el...

uite si pozele:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762344453260

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,iaca am supravietzuit si noi dupa vikendul cu socrii in vizitaOlivia si AndreeaP v-ati lenevit,io tot asteptam pozele cu "fetitzele" voastre si cand colo ioc,ntz,ntz,ntz
AndreeaM io am folosit de la Chicco si am fost tare multumita de ea,in special cand mi-a venit laptele si dupa aceea cand se lenevise mandra la supt laptic!
Cristalina,io te inteleg mama,ca tot timpul cat am fost insarcinata am refuzat sa pun mana pe reactivi(cu toate ca exista un precedent,o colega a prestat pana in luna a 7)dar io am preferat sa fiu cu constiintza impacata!Las'ca samburica este bine,pupa mama pe ea si pe botoshica!!!
Felicia pupam burtica

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput