Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

fetelor...
Dac vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...
la multi ani de 8 martie

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ocris,iti multumesc mult pentru raspuns.Daca e vorba de kanji,nu voi reusi in vecii vecilor.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ocris felicitari,mare lucru ca ai dat examenul in kanji !

Fetele si eu tot in Japonia mi-am luat carnetul pt prima data,acum fix un an de zile.In Romania nu facusem scoala din cauza ca mi-era frica de condus
Asa ca aici am fost nevoita sa o iau de la zero cu scoala si cu tot.
O sa va descriu si eu,cu lux d eamanunte,in speranta ca o sa va fie de folos informatiile
In total m-a costat vreo 310.000 toata afacerea(cu examene cu tot) si a durat cu totul(cursuri teoretice si practice plus examene) 2 luni si jumatate.Ultima luna de fapt a fost pt examene,care au avut ceva distanta intre ele.Deci cursurile,daca te tii de ele pot fi terminate intr-o luna- 1 luna jumate.

Cele care nu cititi kanji nu va faceti probl pt ca sunt centre speciale unde se dau testele in engleza.Eu in engleza l-am dat si chit ca era o engleza mai de balta am reusit pana la urma sa-l iau.
Cursurile(care sunt in japoneza) se impart in 2 perioade si sunt 4 examene de dat:
1 si 2.Proba de condus(in interiorul scolii,pe traseul special destinat examenului) si ex. teoretic(din cursurile invatate pana atunci) -dupa finalizarea primei etape.
3 si 4.La fel,proba de condus,de data asta la sosea si testul scris (din tot ce s-a predat ,inclusiv prima parte)
-La condus e usor,desi baga frica in tine in scoala ca poti sa pici pt greseli minore etc
-Testul teoretic in prima faza are 50 de intrebari a cate 2 puncte pe care tr sa le faci in 30 de minute.Minimum ca sa treci-90 pct.
La a 2 a sunt 95 de intrebari,90 a cate un punct si 5 a cate 2. Minimum pt a reusi e tot 90 de pct.Dureaza 50 min.
Se raspunde cu da sau nu dar atentie,tr colorate niste dreptunghiuri ff micute pt a da raspunsurile,chestie care iti mananca o gramada de timp.Pt ca esti atentionat la inceputul testului ca daca depasesti un pic spatiul de colorat nu mai citeste computerul raspunsul si esti depunctat.Care casutza de colorat are vreo 1mm latime si vreo 3mm lungimeLa faza asta eu am pierdut o gramada de timp si nu am reusit sa raspund la ultimele aprox 10 intrebari.

De obicei ambele teste(scris si condus) in ambele etape se dau in cadrul scolii de soferi.Cei care aleg sa dea testul in engleza vor trebui sa se deplaseze la un local Driving Center de care apartin.Daca orasul este micut si nu au teste in engleza,cursantii vor fi directionati catre cel mai apropiat oras mai mare unde.De ex la noi in Numazu unde se poate,veneau cursanti din Fuji pt test.
Manuale nu se gasesc de cumparat(ma refer la cele in engl) decat la centrele unde se poate da examenul in engleza.De acolo le comanda scoala la care faci cursurile si costa in jur de 6000 yeni un set de 3 plus niste teste(vreo 10) pt renshu.

Scuze pt lungimea mesajului, sper ca am putut contribui si eu macar un pic pt a va forma o imagine a ceea ce inseamna examenul pt carnet in Japo.Pup la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_shinji spune:

Multumesc frumos ptr primire japonici si mai ales ptr urarile de bine! sper ca ati petrecut bine ieri (eu am avut o zi super datorita lui Hanako care e o dulce) si va doresc un weekend cat se poate de frumos!
Melinda,imi pare bine sa te regasesc!
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

buna dimineata...japonici...sinteti foarte matinale...daca tot va-ti trezit asa de dimineata va poftesc la o cafea sau o ciocolata calda.VA doresc o zi buna...eu abia peste citeva ore voi merge la culcare...cica am inceput munca...la chat...ieri a fost prima zi...dar nimic...poate miine voi avea mai mult noroc.NU dati cu rosiii...poate o sa ziceti ce munca e aia...dar asta e momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

kawaichan mulumim de informatie
danatu datorita mie si eu datorita tie si mamaie tale
altfel serbam cu mama doar
te mai asteptam aici la barfa
[red]ken[red/]despre ce munca vorbesti?sunt cam in ceata
pup la toate fetele o seara buna

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

CHAT.... este la fel ca munca in bar ca hosstes dar clientul nu te poate atinge...doar te vede in web cam si pt privat plateste{adica sa te vada mai...sexyyy...} si ii ti de vorba in privat pe bani lui.MAI vezi si cite un obsedat...dar asta e ce saa ii faci.MAI rau pt mine e ca am uniat putin engleza si mi se pare greu.DAR gambarimas

Mergi la inceput

JAPONICI...VA POFTESC LA MUCENICI...YAM..YAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by ken

CHAT.... este la fel ca munca in bar ca hosstes dar clientul nu te poate atinge...doar te vede in web cam si pt privat plateste{adica sa te vada mai...sexyyy...} si ii ti de vorba in privat pe bani lui.MAI vezi si cite un obsedat...dar asta e ce saa ii faci.MAI rau pt mine e ca am uniat putin engleza si mi se pare greu.DAR gambarimas

ken

Adica munca in bar ca hostess implica si pipait ?
Cred ca asta e doar o scuza pt. noua ta meserie,incerci sa arunci mitza moarta in ograda vecinului

Mergi la inceput

Mergi la inceput