Viata in Japonia (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

miha ...si la examen pt permis trebuie sa scrii?sau sunt doar intrebari??se da in kanji??sau hiragana katagana? scuze cu intrebarile sunt cam multe

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Irina, cred ca Mihaela a dat examenul in limba engleza, asa ca nu a avut nici o legatura cu limba japoneza.
Pentru cele care se gandesc la diverse posibilitati de obtinere a carnetului, mai este cea a scolii in Japonia. Eu am luat carnetul acum patru ani, cand nu facusem inca 2 ani de cand venisem in Japonia. Am facut scoala la cea mai apropiata scoala de casa iar examenul l-am dat in japoneza. Fetita cea mare era inca bebelus si o lasam la un fel de cresa a scolii de soferi. Nu este imposibil. Imi amintesc ca sotul era tare sceptic ca voi face fata, iar faptul ca am putut lua examenul in japoneza a insemnat f. mult pentru mine la vremea aceea.
Eu nu aveam carnet in Romania.

Mergi la inceput

ocris multumesc de raspuns

POZICI NOI LA bucatarie
0

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_shinji

Buna fetele! Sunt Dana,locuiesc intr-un orasel de langa Nagoya si sunt maritata de 2 ani si ceva aici...M-am inregistrat de ceva timp pe forum,dar am ezitat sa scriu gandindu-ma ca in curand n-o voi mai putea face ptr o perioada...Am tot sperat ca bebele meu va veni mai repede, dar uite ca deja mai am 3 zile pana la yoteibi (ziua in care e preconizat ca voi naste) si am ajuns la capatul rabdarilor. Stiu ca majoritatea aveti deja copilasi,sa va traiasca! al meu e primul si am niste emotii de zici ca nu-i adevarat!
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi si sa nu-mi "prind urehile" prin forum pana ce aflu cum stau treburile pe-aici...
va pupik,Dana

Bine ai venit, Dana si nastere usoara. Imi inchipui ce emotii ai pentru ca toate avem la primul copil.
Inca o data, toate cele bune, nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

dana bine ai venit la japonici
de cand te asteptam aici
fetelor dana este vecina meaun si este o fata super
pup la toate feteleo seara placuta

POZICI NOI LA bucatarie
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

DANA NASTERE USOARA si sa de-a DD un samurai sau samurica sanatos{a} ,frumos{a} si cuminti.JAPONICI pt miine 8MARTIE va doresc numai bine ,sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Imi poate cumpara careva niste pastile naturiste de pe un site din Japonia si sa mi le trimita in tara, eventual printr-un pachet la rude, sau daca veniti aici? Ma costa cam mult taxele si sunt cam disperata. Va trimit banii intr-un cont.
M-ar ajuta daca le puteti trimite in Bucuresti sau Oltenita.

Ofer detalii pe PM. Multumesc mult!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Imi poate cumpara careva niste pastile naturiste de pe un site din Japonia si sa mi le trimita in tara, eventual printr-un pachet la rude, sau daca veniti aici? Ma costa cam mult taxele si sunt cam disperata. Va trimit banii intr-un cont.
M-ar ajuta daca le puteti trimite in Bucuresti sau Oltenita.

Ofer detalii pe PM. Multumesc mult!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Trimite-mi un mesaj pe PM cu numele medicamentului. Daca se gaseste in localitatea unde locuiesc eu, te ajut cu plecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ocris,spune-mi si mie,te rog,cand ai dat examenul scris;testul era scris in kanji sau hiragana?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by mihocyan

Hisasiburi!Mama ce active sunteti am lipsit trei zile si s-au scris 2 pagini! Am o veste tare buna: am luat permisul!!! Imi venea sa il pup pe nenea ala cand mi-a zis ca l-am luat, ca toata lumea ma speriase ca nu sunt sanse sa il iei din prima si am avut mari emotii!
Tami Melinda toata treaba cu permisul e exact cum ti-a explicat Stefania asa ca nu mai repet si eu. Hannen Daca faci scoala la ei am inteles ca, mai nou, cu nu stiu ce taxe se ajunge la 400000 de yeni, iar examenul scris se poate da in engleza sau japoneza si sunt 99 de intrebari din care trebuie sa faci 91(pe cand eu am avut 10 intr. super simple).Permisul international eu stiu ca nu se accepta la ei, asa ca ori mergi in tara sa il innoiesti ori faci scoala la ei! Ideea e ca sa il schimbi pe cel din tara e cel mai simplu(pacat ca ti-a expirat) scrisul e foarte simplu iar pt conducere eu am facut 2-3 ore cu un sensei si a fost OK.
Ken Bafta cu viza! Te-as ajuta dar eu m-am casatorit in Japan, asa ca nu stiu ce sa zic.Multa bafta si ai mare grija ce scri ca sunt foarte stricti in ultima vreme.Nu e mai simplu sa va casatoriti in Ronmania? Iubitul tau e in Rom acum nu? Nu stiu zic si eu....
Va pup si va urez o zi buna!

Miha

Hahaaa,daca va zic de cind a expirat permisul meu ma luati si voi si aia de la Politie la fugarit.Il am din 96 si-a expirat in 2001.
Am fost de 2 ori in tara si nu l-am schimbat,leneaaa
Acum ma oftic.
Vad eu ce fac,ori fac scoala,ori mai rabd pina ma duc acasa si-l schimb ...

Mergi la inceput