Forever Kids

Forever Kids | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Salut.
Ati dat copiilor vitaminele acestea? O mamica a unui coleg al lui Stefan mi-a spus ca ii da baietelului ei si ca ii merge foarte bine cu ele, copilul ei, ca si al meu, a avut o bronsita cam acum o luna... Nici al meu nu este bolnav, eu sunt insa disperata... Ma gandeam sa ii dau din ianuarie cand termin cu Septilinul. Pana atunci va mai lua si Imuno Royal Junior sirop, 5 ml pe zi pana termina flaconul (20 de zile), din decembrie. Acum ia Septilin, 5 ml de 2 ori pe zi, si un sirop de salcie, propolis si inca ceva, pentru vitaminele pe care il contine. Si din cand in cand vitamina C, cand vad ca incepe nasul sa curga...
Intrebarea este ati dat copiilor vostri Forever Kids? Si rezultatele?
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Forever Kids nu i-am dat dar am auzit si eu ca-s foarte bune.
Cunosc cateva persoane care au dat copiilor si au fost foarte multumiti de rezultate.
Insa eu i-am luat tot de la Forever Echinaceea Supreme pentru prevenirea imbolnavirilor si intarirea organismului.
Ideal e sa fii distribuitor ca-s mai ieftine...eu le-am luat cu 30 % mai scumpe...deh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mirela, ce presupune sa fii distribuitor? Inteleg conceptul, dar ...:))
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

i-am dat eu lui Andy vreo 3 luni si n-am constatat nici un fel de efecte.combinat,cu vitamina C tot de la forever si cu nush ce capsule cu usturoi.

Mergi la inceput

Lia, dar macar constiinta ta a fost mai linistita? :))
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

da,constiinta indiscutabil mai linistita si vreo 3 milioane si ceva mai putin in buzunar.sincer nu mi-a parut rau nici o clipa ca i-am dat,dar cel mai probabil asta a fost un gest din categoria "cum n-ajuta,asa nu strica",ca n-am putut constata nici un efect vizibil.

Mergi la inceput

Lia, eu ii voi lua numai Forever Kids, ii voi da jumatate din norma prescrisa...
Adica una pe zi, ca sa nu trec peste DZR.
Dar asta din ianuarie, pana atunci avem altele de luat...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza_roza414 spune:

Podusele ALOE VERA sunt bune da este esential sa ai un pogam de sanatate complet:
totul despe CE mananca
totul despe CE pogam zilnic de viata
si pogamul stabilit de medicii natuisti din cadul pogm.ALOE VERA ecomanda pin listele distibuitoilo .DE pefeat este sa discuti cu pesoane din sistemul medical epezentanti ai lui ALOE VERA

Mergi la inceput