transport mobila Bucuresti-cine, cit?

transport mobila Bucuresti-cine, cit? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Buna,
am o mica/mare problema. Am dat comanda la un mic dulap (cca 1,2/80 cm) pt hainutele bebelui ce va veni curind. Este gata dar nu am cum sa-l si aduc.
Fiind comanda de valoare mica, firma care l-a facut nu se baga, eu nu am masina si nici pe cineva similar care sa ma ajute: sa-l ia, sa-l transporte pana acasa si sa mi-l si bage in casa.

Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multzam!!!
Ruxandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Este o firma de taxi, Getax(sper sa nu ma insel asupra numelui), are niste dacii papuc, dar preturile erau destul de piperate cand am avut noi nevoie...

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Ruxandra,
daca dai un search pe google transport mobila, gasesti cateva companii si cativa posesori de dubitza care te pot ajuta.
Eu asa am facut si am gasit un baiat carea venit cu tot cu ajutoare, ca sa nu crapam noi carand.
Daca vrei iti dau pe PM numarul lui si discuti direct.

O zi faina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ruxandra, ti-am trimis PM.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Multam, tot cu getax am rezolvat, culmea e ca am avut ceva probleme la firma de mobila care au fost total ne eleganti ca sa nu zic mai mult, aproape ca ne-au inchis usa in nas pe motiv ca am ajuns prea tirziu..Ia dulapul, pamant mai frate, are niste panouri de PFL ca plumbul de grele, zici ca e seif nu dulap de bebe...
Asta e!
Ruxandra

Mergi la inceput