Decoratiuni de Craciun

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cum decupez stelutele de zapada?

Anul trecut am gasit niste link-uri cu fulgi de nea decupati, dar nu-i mai gasesc si acuma.

Ma ajutati?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ML, simpatic cosuletul cu Issus cel mititel. Eu apreciez cel mai mult genul asta de deocratiuni, facute din materiale simple, nu neaparat din cele cumparate de la magazinele de crafts.

Ghirlande de hartie stie cineva cum se fac? As vrea ceva mai dragut, nu gen lanturi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Din pacate eu nu stiu daca am timp sa confectionez vreo podoaba de craciun. Ale voastre sunt foarte, foarte frumoase. Stiti cumva vreun loc mai ieftin de unde pot cumpara decoratiuni de iarna frumoase?

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Eu apreciez cel mai mult genul asta de deocratiuni, facute din materiale simple, nu neaparat din cele cumparate de la magazinele de crafts.

Eu mai mult de nevoie le fac din ce gasesc prin casa. Dar imi si plac, fiind genul "experiment" si lasand loc imaginatiei si improvizarilor.

Ghirlande de hartie stie cineva cum se fac? As vrea ceva mai dragut, nu gen lanturi.

Ce fel de ghirlande? Eu ti-am spus ca am facut cu manutele copiilor. Sunt dragute pt. ca le poti pastra ca amintire (cresc atat de repede..., copiii) si au si o forma amuzanta (seamana cu niste pasari, mai ales daca le faci din hartie alba, cu porumbei). Dezavantajul e ca trebuie sa le lipesti din cand in cand intre ele cu banda adeziva pe spate. Sau daca ai rola de hartie, cu atat mai bine ca nu mai e nevoie. Dar poate nu despre asta vorbeai...

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Cristina:

http://highhopes.com/snowflakes.html

Carola frumoase sunt! Si rosii! Iubesc rosul.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

ML, merci pt re. Eu ma refeream la ghirlande de Craciun, de pus in pom sau de decorat casa.

Mergi la inceput

ML, am facut fulguletul din hartie din linkul tau. A iesit dragut! Oare ce se poate face mai departe cu el?
Ceva asemanator ai si pt realizarea unei girlande?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cristina, uite si aici :

http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/patterns.html

http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/snowflake/

Liviana, am acasa la mama 2 carti in care am mai multe modele de ghirlande pt. sarbatori. Pe la sfarsitul saptamanii pot face rost de ele si pot sa-ti trimit modelele scanate, daca vrei .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Liviana, poti sa faci ghirlanda din fulgi de zapada. Ai doua posibilitati:
-faci mai multi si ii lipesti intre ei
sau
-faci fulgi dupa principiul "hora-papusii", adica pliezi o fasie lunga de hartie (preferabil rola) ca si cum ai face un evantai. "Evantaiul" nedesfacut il mai pliezi inca o data in doua iar pe linia de imbinare decupezi jumatate de fulg a. i., atunci cand vei desface totul, vei avea o ghirlanda de fulgi.

Caut ceva asemanator sa-ti arat, nu cred ca am explicat prea bine .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Fetelor, sunt superbe creatiile vostre si tare as dori sa stiu si eu cum se pot face globurile atat de frumoase pe care le-a facut Ciuf.Fiica-mea s-a amorezat total de ideea de a le confectiona singura, desi are doar 7 anisi sper sa descifrez modelul si sa o pot ajuta.

Diana, daca ai avea timp sa scanezi modelele i eventual sa faci un upload pe vreun site gen rapidshare ar fi grozav pentru ca foarte multa lume e interesata si sunt sigura ca multa lume va dori modelele.Ma gandesc ca asa sunt mai usor de luat.Si eu le-as vrea

Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul

Mergi la inceput