Decoratiuni de Craciun

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Fetelor,de cand cu statul meu la pat fac o multime de decoratiuni de craciun.Azi chiar am impodobit bradul(baietii mai mult)si e fff plin de ce am facut eu cu pustiul meu.Pun aici cateva poze (nu stiu sa le fac pe fiecare in parte-cautati si voi in album)si restul vor veni zilele astea.Calitatea e foarte rea dar nu mai am alta cam foto buna.Daca va place ceva,astept intrebari.

http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=13752607&uid=7196143&members=1

irina,37+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Foarte frumos!
Mie mi-au placut tare mult pozele!

Cum ai facut trandafirasii de la inceput?
Si pentru ce sunt? Adica, unde poti sa-i pui?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Le-am pus in alta parte:

Sfera polistiren am "imbracat-o" in sfoara
Inel polistiren

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa pun si eu poza cu badutul facut dintr-o sticla. este aici. cel rosu este mai frumos.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

si asa am impodobit geamurile. sunt foarte incantata.

Irina, Carola foarte frumoase creatiile voastre.
o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

mamescu, imi place mult ce ai realizat. "mingiutele" rosii cum sunt facute?

nemary, ti-au iesit f. frumos bradutii. Sabloane cum ai aplicat tu pe fereastra am si eu, dar nu mai fac anul asta ptr. ca ma enerveaza cand le curat. si raman si geamurile patate.

Bau!

Mergi la inceput

eu am inteles ca se curata foarte usor. de aceea am si "indraznit" sa fac atat de multe. dar pana la urma ce mai conteaza, important este ca sunt frumoase acum si ma bucur de ele.

o zi minunata,
Mari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mamescu, din ce ai facut buchetul cu 3 trandafiri? Arata f bine, ca si celelalte creatii de altfel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Eu cred ca am scris fiecare poza ce inseamna .O sa mai verific,caci sunt noua la faza cu pozele si nu stiu exact.Oricum,buchetul de trandafiri a fost facut din frunze de artar si apoi dat cu spray auriu(la altele date cadou am adaugat si ghinde mari date cu oja aurie cu sclipici si din mai multi trandafiri),iar ideea am luat-o de aici de pe DC(scuze,nu imi amintesc numele fetei!),dar cred ca de la "cine preseaza flori?".Apoi,mingiutele rosii sunt garoafe rosii ,85 la numar,cadou pt mama mea care are absolut orice si bani sa isi ia absolut orice,asa ca asta a fost ideea mea de cadou pt ea.Toata lumea a crezut ca l-am comandat la florarie,dar nu.Si nu m-au crezut pana nu le-am aratat ca dovada un suport care stiau ca il am eu in casa.Aranjamentul avea peste 80cm.

irina,37+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Tablou de iarna
Ghiveci

Astea sunt ultimele mele creatii pe anul acesta.

Sarbatori fericite!

Bau!

Mergi la inceput