La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI RAZVAN!
Da mai Cristina ai baiat mare, acum ce faci? vorbesti cu zburatorul sa iti aduka si o fetitza?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

He he mai Alina.....de-ar fi asa de simplu.....

Multumim pentru urari! Sunt un pic pe fuga si scriu scurt si la obiect...Scuze!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cristina,
Sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el, LA MULTI ANI
Vreau sa aud de la voi pareri despre Kids Expo, care a fost si la noi in Iasi si eu am fost participant.
Voi veni si eu la Galati la targul "FEERIE DE IARNA" organizat de Camera de comert in perioada 5-8 decembrie pe holurile universitatii, cu costume si accesorii pentru carnaval si serbari la gradinite, si cu jocuri si joculete educative pentru copilasi. Va astept atunci, daca veti avea nevoi de ceva pentru serbarile puiutilor la gradinite.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

P.S. Am uitat sa mentionez ca programul targului Kids Expo la GL, pe site-ul lor apare ca 10-19 de joi pana sambata si duminica 10-16...asa ca nu lasati pe ultima zi, ca atunci e mai scurt....si astept impresii, daca nu va deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL!
Sa cresti mare, voinic, sanatos si ascultator si sa-ti bucuri parintii pana la adanci batraneti.
Uite undulce de la fetita mea, Lavinia.
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput

Am fost la Kids expo si ....... nu e ce ma asteptam sa incep cu faptul ca jumatate din expozanti sunt magazine din galati, cele pe care le stiti adika monaval cu preturi de ametesti si marfa turcesca, cocodrilo care are marfa mishto dar la preturile care le stiti, au stand cei de la Klorane si ca orice firma serioasa dau mostre , orikum noi numai klorane folosim pt beb, jucarii dar nu cine stie ce sa dai pe spate, un singur stand cu incaltaminte super de piele 1 mil perechea sau aproape, i-am luat lui Vladut niste super ghetutze, in rest firme era una din braila pijamale chiloti si maieuri de calitate, in rest una din piatra neamt marfa proasta , inca una targu mures asemenea, in rest ce am vazut multe hainutze de fetitze, mobilier ..a cea mai tare chestie sunt niste robotei super mishto cel mai scump 12 mil cel mai ieftin 3 mil si ceva.acolo a cascat consortul gura mult timp dar a ajuns la concluzia ca orikum vladut e prea mik pentru asa ceva, adika era o jucarie pentru copii de 5-6 ani si tatici.
Nu cred ca am fost prea coerenta dar concluzia mea a fost : preturi ca in magazine, marfa aceeasi si cam putine firme, mai ales firme seriaose ca lucruri turcesti si chinezesti gasesti oriunde.

poze

Mergi la inceput

neata!
hai pe prima pagina :)
ce faceti fetelor? sunteti la targ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

La multi,multi ani fericiti,Razvan!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Neatza la pranz ,noi suntem bine,mai avem o injectie de facut diseara si am scapat.
LauraFlo te-am vazut dimineata la gradi cu puiuta,ti-am dat buna dimineata mi-ai raspuns dar nu cred ca m-ai recunoscut,am vrut sa te astept,am stat putin in fata dar nu am putut sa stau prea mult,si am vazut ca nu mai vii am plecat pt. ca trebuia sa mergem sa ii facem injectia lui Martin.Ce iti mai face puiul cum este cu gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am fost si eu aseara la expo. M-am intalnit cu Roxi (Roxicucu) cu Stefan, am vazut-o si pe Alina, dar ea mergea cu capul intors, asa ca nu mi-a vazut salutul.
Eu am lasat aseara destui bani acolo, am fost incantata de unul din standurile cu jucarii, am mai lasat din greseala o caruta de bani la o bluzita pentru Anca, caci mi-a fost rusine sa zic ca n-o mai iau, dupa ce am frecat-o pe tantea aia dupa o fustita. Intr-adevar putine standuri. Standul cu incaltamintea si el mi-a placut.

Costumele de carnaval nu erau puse in evidenta, dar eu, care le cautam, le-am vazut. Poate azi are timp sa le aseze mai bine.
N-am vazut spatiul de joaca pentru copiii, asa cum promiteau, numai la standul salii de joaca Paul si Andra erau cateva obiecte de acest gen. Nu a venit nimeni cu hainute de mamici (Viorica, pacat).

Ce mi s-a mai parut aiurea, ca la hainute, nu gaseai decat pentru 0-2 ani, si apoi rar, cate ceva pentru 4,7 sau 8 ani. Asta e.
Fiecare cu ce-l doare.

La multi ani pentru Razvan, Cristina, sa creasca mare sisa aiba mult noroc in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Vilma, mulutmesc mult de impresii...Targul se adreseaza segmentului 0-5 ani, desi eu le-am propus sa aduca si firme cu produse pt copii mai mici...mi-au zambit politicos si au spus ca nu se poate...ma rog...treaba lor.
Cred ca Viorica nu a participat din cauza chiriilor exorbitante...parerea mea...nu dati cu pietre
Un Wk-end placut si va astept la inceputul lui decembrie in holul universitatii cu costumase de carnaval si accesorii, precum si cu jocuri si jucarii edcuative.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput