La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cristina, ce frumos trebuie sa fie cu brad mare in curte !!!! Spor la "ornat" bradul ! Sa va iasa frumossssss !Si sa-i faci poze !

Am uitat dimineata sa va spun: m-am intalnit aseara cu Roxi Cucu. Stefan e un dulce ! Ii place asa de mult la gradi ca trebuie "momit" cu ceva ca sa mearga acasa. Iar Roxi , are o surpriza pentru noi ! Dar o las pe ea sa va dea veste, mi-a promis ca va intra sa ne salute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna ziua si weekend placut la toata lumea !

Eu ma pregatesc sa plec in Metro la cumparaturi .....iar sunt dupa o noapte alba abia la 6 a adormit Biencuta mea .
Pentru cele dornice de putina relaxare si miscare ..... nu vrea nimeni sa mearga la tango argentinian ( cu pereche )? Am vorbit cu instructorul si ca sa inceapa cursurile e nevoie de minim 3 perechi. O pereche de nebuni s-a gasit adica eu si sotul meu .
Alina imi pare rau ca ti-a fost rau de la salata..... . M-am hotarat sa fac si eu ecografie ca nu mai tine ma doare stomacul rau tare de 3 zile .
Intrebare : la molifta de 40 de zile trebuie sa iau si fata la biserica ?

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu la ceas de seara, da am o scuza, am terminat curatenia, am spalat covoare, paturi .ei bine, recunosc mai mult sotul a fost cu frecatul cel mai greu ca eu parsiva cum sunt i-am amintit ca la ultima cutratenie generala cand am muncit ca zabauca mi-a fost rau si mai mai sa imi ia carpa din mana sa faka el tot, dar am fakut si eu pe el l-am lasat la treburile hard hehehe.

Cookie ia intra mai des pe la noi mai ca ne e dor de tine, ne-am si intalnit intre timp, pai ce faci? adu hartiile cu tine la intalnire si le "ordonam" noi hehehe, ce tare e Sabinutza, deci vorbeste, si tu care te plangeai ca nu zice prea multe cuvinte, sa stii ca asteptam poze cu torul :).

heheheh, hai sa facem pariuri, eu zic ca Roxi asteapta un bebe!

Sherryl cum e la metro? aglomerat tare? despre molifta nu stiu sa iti zic, dar eu l-am avut pe Vladi cu mine si m-a pus sa il tin in brate , ne-a citit la amandoi, dar cred ca depinde de biserica.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Buna seara! Laura ai dreptate! M-am gandit mult....... voi nu aveti nici o vina!din cauza unei anumite persoane "sa va intorc spatele". Dragele mele voi pentru mine insemnati tare mult..Pe multe dintre voi va stiu(am avut ocazia sa ne vedem).. a fost poate "o furie de moment", dar sa stiti ca de cate ori postam pe forum primeam "anumite replici". de aceea am fost suparata si am vrut sa ma retrag. tin foarte mult la voi, sincer ........imi pare rau ca am fost atat de dura.poate va plictiseam cu melodiile care le ascultam, cu filme...............Eu nu am vrut (si cred )sa jicnesc pe nimeni.... am incercat candva sa fac ceva bun(din pacate s-a inteles gresit totul), asa e viata......,in viata mea nu m-am folosit de banii nimanui(cu atat mai mult, de banii unui copil suferind).de aproximativ 5 luni sunt haituita, jicnita, chiar nu mai suportam.................. la BUCURESTI "PERSOANA MI-A INTORS SPATELE", AUZINDU-MI NUMELE !!!!!!!!!!!!!!e un adevar pe care nimeni(nici cei de pe forumul S.D.)nu mi-l poate contesta. sincer mi-a parut rau atunci.mi-a parut rau penrru voi, pentru mine...
in seara aceasta am fost la un concert sustinut de corul mixt al Liceului pedagogic" si al Seminarului Teologic"SF. APOSTOL ANDREI", la C atedrala(m-am invoit de la munca sa plec),a fost foarte frumos.............. impreuna cu alte mamici din galati vreau sa demarez un proiect(sper sa se realizeze in anul viitor)privind copii cu Sindromul Dawn.ieri am fost la C.J., Primarie, am primit de cateva zile si sprijinul Episcopiei.sper din tot sufletul sa reusim. E vremea colindelor,......, va rog sa-mi ierta-ti "furia de moment"sincer,........................ sunt clipe cand (asa cred eu), fiecare ar trebui sa fim mai intelegatori, mai buni, cand trebuie sa uitam de tristeti, ......sincer nu pot sa ma despart de voi...............cu Dragoste ,MIHAELA BELDIMANESCU("mama de Bianca")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bine ca s-au linistit spiritele, chiar este momentul sa fim mai bunii...

Vad ca incepe lumea sa revina sa scrie si pe mine asta ma bucura cel mai mult, caci eu am ce sa citesc seara.

Noi am impodomit deja bradutul caci Seb ramanea lipit de fiecare vitrina in care vedea brad, am ornat si putin in curte, cu instalatii si ornamente, la fel si usa de la intrare. Astept sa cumparam si noi spray pt. scris pe geam, vrem sa scriem in romaneste " Craciun Fericit".

Aici deja a inceput ferva Craciunului. Azi la clubul de gym al lui Seb( am uitat, nu stiu daca v-am spus ca Seb merge la gimnastica, adica la tavaleala cu obstacole) a venit Mosul, de la primarie si cam saracut, un mos din cioco, dar a venit cu caruta cu calul si a fost super pt. copii. Seb a mancat cioco ca si cum nu mai mancase de cand e el cioco.

Saptamana viitoare va fii plina in evenimente. Deja maine sunt organizate ceva festivitati de Craciun pt. copii, de catre primarie, miercuri vine Mosul la servici la papa si mergem sa-l vedem caci vine cu elicopterul, arunca bomboane si apoi vine cu masina de pompieri. te doare mintea, nici nu mai stiu saracii copii ce sa creada.

Apoi joi vine Mosul la gradinita, iar vineri se ia vacanta la gradi insa se deschide centrul de vacanta, tot ca o gradi, insa doar se joaca si fac activitati ludice sau merg la teatru, piscina sau la ponei.

Voila, m-am intins si nu am terminat. Azi la munca am prins si ceva hoti armenieni.

Va

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Oau!Ce frumos e la tine Delphin! mi+as dori si eu sa existe la noi cluburi de joaca pentru copii dar pe shali o amana toti pe motiv ca e prea mica .si asa activitatile noastre se reyuma doar la locul de joaca sau la gradi. eh, traiasca romania!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

hai la patinoar, vio, pentru asta nu e prea mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Mihaela bine ai revenit :)

Delphin ce de activitati aveti voi, ati impodobit si bradul, ce frumos, noi mai asteptam pana de ajun cred.

Eliza nici o cafea nimik????

Eu azi am o stare nasoala, as face si nu stiu ce , nu ma simt delok in atmosfera de sarbatoare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Fetelor, care ati fost nasici, va rog spuneti-mi si mie unde pot sa gasesc lumanare pt botez frumos ornata cu flori si cam cat costa.

lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ce dragute sunteti voi!

Vio, tu vorbesti de activitatile de aici, pai noroc ca e Craciun, ca altfel....Eu tanjesc dupa locuri de joaca ca in Galati ca sa am unde sa-l duc sambata si duminica, caci aici in afara de cel de la mc.do nu e nimic.

Deja am facut o tura la piata de Craciun, e ca un talcioc, cu vechituri dar si cu idei de cadouri. Noi am cumparat trei carti, Peter-Pan, Titeuf si Cartea Junglei, nu noi, dar intr-o stare foarte buna, 1€ fiecare, tinand cont ca miercuri am cumparat Regele Leu cu 9€ de la librarie. Seb a fost tare incantat, adora sa-i citesc povesti. Ne-am oprit deja pe o bancuta sa-i citesc Peter Pan, ca nu mai avea rabdare pana acasa. Acum face nani, dupa ce ne-am jucat de-o bucatarii si am facut o tarta cu mere dupa o reteta de-a lui. Au facut o data la gradi si o avea scrisa in caiet. Vom vedea ce va iesii!

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput