La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Viorica sa iti traiasca finuta este o scumpte.Din cate am vazut in poze a fost botezata la biserica din Micro21,nu mai stiu cum se numeste,la capatul tramvaiului.Acolo au fost botezati si puii mei,la acelasi preot.
De intalnirea cu bebei vad ca nu mai zice nimeni nimic,nu mai vreti?
Eu vreau ca fara ei nu pot veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Viorica, multumesc de intrebare, n-am mai apucat nici eu de mult sa citesc, si de raspuns...si mai greu.
Sa traiasca finuta, sa fie sanatoasa si cu noroc in viata!
Am vazut ca planuiti o intalnire, dar sunt intr-o mare lipsa de timp. Nu cred ca pot ajunge.
Am fost in we la munte, la Balvanyos, asa ca am strans un munte de rufe de spalat. Dar macar m-am relaxat ca am avut din nou aer curat in plamani si am vazut cerul senin dupa 10 zile de ceata.
Le doresc puiutilor multa sanatate, noi am mai scapat de mucisori, dar am avut ultimele 2 sapatamani de antibiotice. Pe rand...:(
Zilele urmatoare ma apuc de curatenii (adica vine cineva sa faca), si abia astept zielele libere.
O sa mai vin sa beau cafeaua Elizei, dar nu face nimeni niste prajiturele?...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna la fete!

Vio, ma uitai si eu la poze si sunt super frumoase, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa.

Si ca de obicei, fac si o referire la tine....cred ca duci dorul la un bb mic. Sau poate ma insel?! Scuze daca rascolesc amintiri!

Seb al meu i-mi zice aproape zilnic ca vrea un fratior si sincer incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios. El micutul, vorbeste la telefon cu fratele lui, in engleza va rog.

Bref, inca o data sa-ti fie de bine, nanuta!

Eu tocmai m-am certat cu una de la tribunal, prin telefon, ca de ce nu m-am dus de 3 ani sa-mi iau declaratia de cetatenie. Si am intrebat-o daca m-a sunat sa ma certe si cu ce drept face asta. Zice ea, bun simt fata de statul francez. Ei si aici m-a enervat rau si am intrebat-o ce am castigat eu prin cetatenia franceza, nimic! Am rugat-o sa nu ma mai bata la cap si sa faca ce vrea cu acea hartie. Am sa trec daca am timp! Ah ce m-a enervat tzatza !

M-am descarcat si eu ca tot sunt singura acasa!

P.S . Editez pt. vilma, fac eu prajiturele, palmieri daca vrei. Asa usor se fac, ca pana si eu care sunt anti-talent in bucatarie reusesc sa fac.

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ma bucur ca va place finuta mea!
cat despre botez si imbracamintea pe care am folosit+o si tot ce am stiut le+am luat de pe forum si ma bucur ca am avut de unde sa ma inspir.
da, am rezolvat la protectie cu vorba buna.
Delphin, ma gandesc la un bebe dar mi+e teama.mi+a fost tare greu cu shali...nu zic ca nu a meritat dar cand ma gandesc de cate ori am lesinat!
tare as vrea sa plec si eu intr+o vacanta dar perioada aceasta e cea mai aglomerata pt mine!
sicer, ma gandesc din ce in ce mai des sa imi caut un job care sa ma satisfaca profesional,sa nu mai traiesc degeaba ca fac iar depresie!
hai va pup si sa ne pregatim cu drag de sarbatori.
shali e "regina iernii" cum se lauda ea.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Veniti la cafea? Azi am si prajituri...

Cookie mai traieste??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Mmmmm,Eliza, suuupppperrr cafeaua si prajiturelele.
Chiar asa, Cookie mai traiesti?
Viorica, sa-ti traiasca finutza, fulguletzul-de-nea.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Eliya eu nu vin la cafea ca beau numai ness fara zahar cu lapte degresat.
o zi plina .abia am intrat un pic sa va aduc pe prima pagina si in 5 min plec.
sa aveti o zi buna!
vb mai tarziu!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Slaba miscare pe aici!

Intrebare intrebatoare: deci, am deplasez maine la irish, nu de alta da nu as vrea sa fiu singura pe acolo?????

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Salutare!
Daca tot e vb de intalneala ziceti si voi ora sa vedem cum facem cu plozii.
Alina poate ne intalnim numai noi, nu de alta ca ne era dor una de alta ca nu am mai vb demult . Dar daca e la irish si e la fel ca cel de la CT, au niste coktailuri yam yam..ma refer la alea alcoolice....deci macar imi mai fac o placere.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Noi tocmai am ajuns de la serbare.........a fost frumos......dar obositor pentru copii,sunt multi si pana a spus fiecare(din cei care au vrut)o poiezie.....si cantecele.Alice a spus poezia foarte frumostaareeeeeeee sa auda toata lumea.Au fost si copii care nu au vrut sa spuna deloc poezia......s-au speriat cand au vazut atata lume,si au inceput sa planga.Alice a primit cadoul de la Mosul bineinteles ultima,desi s-a spus sa nu fie cadouri foarte mari,au fost care au adus cutii mari,cu jucarii.........dar ea nu a fost deloc necajita pt. ca Mosul i-a adus ce vroia-o papusa noua pentru gradinita.Cand am timp maine va pun si ceva poze,desi nu am avut cum sa fac prea bine era mare inghesuiela.
Oau cat am scris,hai ca va mai scriu si maine va pup

Mergi la inceput