La noi la galati sa veniti! (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata galatzi!

ce pacat ca nu pot veni si eu la intalnire, ce sa fac daca bebelusul meu e muuuult prea mic pt joaca, dar ne facem noi mari si la anul cand o sa avem cam 7 luni pe vreamea asta o sa venim si noi.

petrecere frumoasa cu copilasii.

dar noi ne mai intalnim (fara copii) pana la sf. anului?

pupici

diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

'Neata fetelor! E super in Tiglina, la Paul si Andra. Cand puteti sa ne intalnim? Stabiliti o data sa imi pot pune liber.Va pup, sa stiti ca am gasit costumatie de fulg. Deabia astept prima serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Eliza nu merita sa te enervezi, tu nu stii ca asa merge treaba pe la noi :).

Cristina eu sunt dispusa orikand, dimineata, seara nu conteaza ca vremea de afara e nasoala rau si ma gandeam sa il duk la un lok de joca.

Paky eheh tu crezi ca la 7 luni il duci la lok de joaca?
hehehe si al meu e prea mik pentru asa ceva , iarna trecuta fetele mergeau mereu la lokuri de joca pentru copii si eu stateam acasa.

Eu zic ca ne mai intalnim odata pana la sfarsitul anului numai noi fetele, voi ce ziceti?

Mir3lly cum am mai spus eu sunt dispusa orikand la intalniri si cu copii si fara, ca doar stau acasa :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neatza si de la noi. Tocmai imi savurez cafelutza fierbinte. Si e bunaaaa....mmmmmm.

Eu ce sa va spun, ca al meu copil care a facut 2 ani refuza sa plece de langa mine cand mergem la locul de joaca? Am fost la cateva petreceri si bineinteles, bratele mamei sunt muult mai bune decat orice. Asa ca...voi va plangeti ca e mic copilul...dar de fapt tre' sa fie un pic indraznet, ca degeaba e mare si rusinos. Gata, m-am plans!

Ma inscriu si pentru intalnirea intre gagici, ca nu am mai fost de un car de ani.. si mi-e dor! Numai puneti-va de acord si vin si eu...

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna dimineata fetele si eu vreau la intalneala cu copii dar daca este dupa masa sa iau fata de la gradi sau in WE oricand.Am fost ieri cu Martin la control si nu are nimic,a facut febra de la masele,si cu nasucul a spus sa merg la ORL sa il aspire,dar il aspir eu acasa.Am inceput sa ii dau lui Martin Rybomunil si lui Alice Bronho Vaxom,ca prea au racit luna de luna.
Hai ca ma urla Martin la cap revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Mi-a venit biblioteca si cuierul, restul cre'ca la anu'! Inca lucreaza la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza si eu tocmai ma pregateam sa te intreb daca ai terminat de aranjat prin casa . Astia-s nebuni !

Si eu la intalneala !!!! Daria ar fi super incantata ! Sa stabiliti voi cand si unde ca eu oricum trebuie sa ma invoiesc de la serviciu...n-am plecat mai devreme de 18 de vreo cateva luni si chiar si atunci invoita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

ati fost la targul de cadouri pt craciun_
ce porcarie!
numai prostii!m+am saturat de targuri de doi bani pana peste cap.ok,parerea mea!
shali are 7 yile de antibiotic si asta noapte mi+a facut o febraaaaaaa! acum ii fac examen urologic, cica ar pute fi infectie urinara!parca nici nu vin sarbatorile!
n+am chef de nimic cred ca iar intru in depresie.si luna asat e yiua mea!

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Eu sunt consecventa si fac cafea! Pentru Laura una maaaare si duuulce, da' mai slabuta, asa... Iar pentru restul lumii la alegere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci ! E tare buna!

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput