Dr. Endocrinolog Poiana de la Parhon?

Dr. Endocrinolog Poiana de la Parhon? | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre aceasta dna dr?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Eu sunt pacienta D-nei doctor si am ajuns la dumneaei in urma unor recomandari de pe forum . Este foarte draguta , amabila , are rabdare sa-ti explice tot ce se intampla cu tine si nu se grabeste sa prescrie hormoni spre deosebire de alti medici endocrinologi . Personal sunt foarte multumita de dumneaei , o gasesti si la Centru de diagnostic si tratament Victor Babes , eu acolo merg ( nu stiu daca asta e cauza amabilitatii ei ).
Multa sanatate iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Larra, cat costa consultatia? Si de ce crezi ca e mai draguta daca mergi la Babes?:)Si cand o gasesti acolo?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Consultatia cred ca e 1 milion , si-n pretul asta intra si o consultatie de control in decurs de o luna de la prima vizita.
Nu stiu daca e la fel si la Parhon , spun asta pentru ca multi medici sunt cu mult mai amabili la clinicile private sau la propriile cabinete .

Mergi la inceput

Nu stiu exact cand o gasesti , n-am mai fost de 2 luni , ar fi trebuit sa merg in octombrie dar n-am avut timp . Poti suna si ai sa vezi , dar te programeaza cam la 3 saptamani , e foarte ocupata .

Mergi la inceput