Stiti ceva despre aceasta dna dr?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Eu sunt pacienta D-nei doctor si am ajuns la dumneaei in urma unor recomandari de pe forum . Este foarte draguta , amabila , are rabdare sa-ti explice tot ce se intampla cu tine si nu se grabeste sa prescrie hormoni spre deosebire de alti medici endocrinologi . Personal sunt foarte multumita de dumneaei , o gasesti si la Centru de diagnostic si tratament Victor Babes , eu acolo merg ( nu stiu daca asta e cauza amabilitatii ei ).
Multa sanatate iti doresc.
Larra, cat costa consultatia? Si de ce crezi ca e mai draguta daca mergi la Babes?:)Si cand o gasesti acolo?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Consultatia cred ca e 1 milion , si-n pretul asta intra si o consultatie de control in decurs de o luna de la prima vizita.
Nu stiu daca e la fel si la Parhon , spun asta pentru ca multi medici sunt cu mult mai amabili la clinicile private sau la propriile cabinete .
Nu stiu exact cand o gasesti , n-am mai fost de 2 luni , ar fi trebuit sa merg in octombrie dar n-am avut timp . Poti suna si ai sa vezi , dar te programeaza cam la 3 saptamani , e foarte ocupata .