Mersic Fulg de Nea,
Acum ca stiu ca maternitatea de la Elias e inchisa, am mare nevoie sa stiu ca as putea ajunge intr-un loc civilizat, ca nu ma vad mergand din spital in spital sa ma nasca si pe mine cineva...
Salutari proaspete si viitoare mamici,
am si eu o problema ca ar trebui sa nasc la elias pana pe 6 decembrie.. bine, de fapt ar fi trebuit sa nasc zilele astea prin cezariana.. dar, avand in vedere ca e un pic inchisa maternitatea... Are cineva idee ce s-a intamplat de au inchis asa brusc maternitatea? Am citit mai devreme un articol despre igienizarea maternitatii de anul trecut, care m-a oripilat.. (http://www.urbannews.ro/forum/lofiversion/index.php/t23204.html) nu vreau sa va sperii.. doar ca imi place sa fiu foarte bine informata..
Daca aveti ceva informatii despre, chiar mi-as dori sa le discutam..
Pupam mamici si burtici
S-a deschis maternitatea CMU, ieri a fost prima mastere.
Ca si preturi:
1880 euro - nasterea naturala
2280 euro - cezariana
In pretul asta intra 3 nopti si tot ceea ce inseamna o nastere fara probleme, inclusiv vaccinurile ptr bebe. Nu intra aici vaccinuri ptr mama sau terapia daca apar complicatii. Iti asigura insa transferul la un spital de stat daca nu iti permiti costurile suplimentare, Doamne fereste sa ai nevoie de asa ceva! La internare nu trebuie sa ia decat cardul:)
Buna,
A avut cineva experienta cu nasterea la CMU Regina Maria si ne poate da cateva detalii?
Merci,
Iulia