Balantze (dez)echilibrate - 19

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

La Multi Ani ! Sanatate, implinire, credinta si biruinta pentru Balantele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Si eu, si eu!
LA MULTI ANI !!!!!!!!
Balantzelor dragi, sa fiti sanatoase, si sa aveti parte de tot ce e mai bun pentru fiecare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE VA DORITI.CELE BUNE SA SE ADUNE CELE RELE SA SE SPELE

Mergi la inceput

Gasit un horoscop de stil

Balanta – Ai tendinta sa iei totul literal si acest lucru te face sa fii excesiv de circumspecta in unele situatii, ceea ce, in termeni de stil, inseamna ca nu te aventurezi prea departe in privinta asortarii pieselor de imbracaminte. Preferi o linie minimalista in vestimentatie, la care asortezi accesorii inspirat alese si care te avantajeaza. 2007 este anul in care iti vei consolida brand-ul personal si o strategie de a-l promova in ochii celor din jur.

Accesoriul tau norocos : lentilele de contact colorate

Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mai balantelor voi ......voi munciti din greu sau sunteti in vacanta de iarna la schii cu toatele de mai scriserati nimic.Noi am revenit din Romania,am fost bolnavi toata vacanta,stiti ca in 25 decembrie eu am ajuns cu pruncul la urgenta.....si din spital plecaram si cu o enterocolita virala de la vecinul de salon......boala pe care a luat-o intraga familie,fetele sora-mii,cumnatul,sora,maica-mea si inclusiv eu........daca nu stiti asta se manifesta cu varsaturi ,diaree i lipsa poftei de mancare.Asa a facut rudy si o saptamana de injectii,......deci avuram o vacanta si niste sarbatori de pomina,dar totu-i bine cand se termina cu bine.Acum suntem acasa si asteptam ca toate sa revina la normal.....inclusiv ceasul intern caci deocamdata inca functionam dupa ora romaniei,noroc ca nu lucrez deocamdata ca nu stiu ce m-as face.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io sunt aci..pup Delia

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si eu bantui prin zona!

Delia-frumoasa vacanta in Romania!!!Sanatate!

O SAPTAMANA USOARA SA AVETI!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Fac si eu putina galagie, poate se string balantele la povesti...

Mergi la inceput

Fetelor, haideti pe prima pagina, si bagati un ochi la site-ul unei mici balantze...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Salutare dragelor, ca de mult n-am mai fost pe la voi, deh, mereu in criza de timp, ce sa-i faci?!!
Bine ai revenit Delia!

Eu ma pregatesc de 8 Martie, cand firma va da petrecere, masa si dans pentru toate cucoanele, asa ca nu mai e mult, sper sa va distrati si voi la maxim!!!!

W-e placut tuturor!

Mergi la inceput