Balantze (dez)echilibrate - 19
Raspunsuri - Pagina 4

Cary spune:
Sugur ca a venit, DAR pentru ai mei copii cuminti; caci eu nu prea am fost si drept urmare am tocat banii Mosului la cumparaturi AZI in Europa!!!!!ce poate fi mai minunat decat la Shoping?!?!?!?!?!?
LA MULTI ANI! dragelor si sper ca va gasit Mosul oriunde ati fost?
P.S. Pentru ca sunt obosita, azi GATESTE MOSUL!
CE?????
R:PIZZA!
Pupici tuturor!

cristina22 spune:
mai aveti loc in listuta, ca vreau si eu - 1 octombrie.
Week-end placut!
cristina si nazdravanul Andrei

cristina22 spune:
diplodocus, multumesc de primire!
O saptamana buna va doresc si spor la cumparat cadouri!
cristina si nazdravanul Andrei

Delia21 spune:
Mamy taty,nu mai plange.......doar stii cat de comode pot fi balantele printre care ma numar si eu.
La noi a venit Mos Niculae cu niste bilete de avion......catre Romania asa ca de revelion suntem cu familionul de la Deva,iuhuu

mamy_taty spune:
quote:bine,mai nu mai plang
Originally posted by Delia21
Mamy taty,nu mai plange.......doar stii cat de comode pot fi balantele printre care ma numar si eu.La noi a venit Mos Niculae cu niste bilete de avion......catre Romania asa ca de revelion suntem cu familionul de la Deva,iuhuuDeci vreau sa va urez de pe acum un an 2007 cu muuuulte bucurii scumpile mele balante siSARBATORI FERICITE !! SI SA FITI IUBITE!
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Cary spune:
Drum bun Delia, sa aveti parte de un CRACIUN super in marea familie din RO, iar Anul ce vrea sa vie, sa va aduca multa sanatate si cat mai multe clipe frumoase alaturi de cei dragi.
Sarbatori Fericite!!!!

ken spune:
unde ati disparut cu toatele?precis sinteti ocupate cu pregatirileVa doresc numai bine si sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Fie ca anul care vine sa fie mai bun pt noi toti.