Gradinite bune in Dr.Taberei -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Hai sa va spun eu de ce gradinita de pe Pravat (H.C.) are gard ca de inchisoare... pentru ca pana prin '96 - '97, seara se aduna o fauna foarte asortata in curtea gradinitei, se bea, se spargeau sticlele, se fuma, mai gaseai si cate un prezervativ...... nu puteai sa scoti copilul afara acolo. Gardul l-au facut, din cate imi aduc eu aminte, dupa vizita doamnei Clinton la acea gradinita (pe 1 iulie 1996 - trebuia sa pleac in oras sa-mi caut pantofi pentru cununia civila, si nu puteam sa scot masina din parcare din motiv de garzi de corp si multime venita ca la circ.... a, eu locuiam pe vremea aceea in Pravat 18, bl. P8 - prin fata blocului treci ca sa ajungi la poarta principala a gradinitei.)
Cam asta e....

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:
Originally posted by george_rc

quote:
Originally posted by Ender

Cea cu garduri inalte este "Hillary Clinton".

Si de ce ii spune asa?

Mie mi s-a parut putin ciudata, pentru ca gardul era asa de inalt si cu tepi metalici, de ziceai ca e o mica inchisoare.... Plus ca portile si usile erau metalice, asa ca nu puteai sa vezi nimic inauntru. Aveau insa o curte imensa, cu o mini padure (astia se vedeau de peste gard).

Intamplator (eu habar nu am unde este gradinita asta si nici nu mai auzisem de ea),o cunostinta mi-a spus ca a fost foarte nemultumita de gradinita asta. Fata ei nu s-a simtit deloc bine acolo. In perioada de acomodare plangea foarte tare si din cauza asta o scoteau singura pe culoar. Intr-o zi a venit mai devreme si a gasit fetita plina de voma, singura pe culoar, suspinand (nici macar nu mai avea putere sa planga). Binenteles ca a retras-o. Nu bag mana in foc pentru informatiile astea, dar ea asa mi-a spus si cred ca nu avea nici un interes sa ma minta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george_rc spune:

Si totusi stie cineva ceva despre cealalta gradinita despre care vorbeam in mesajul precedent (cea de langa HC). Aceea este gradinita 57, sau HC este tot una cu gradinita 57?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bicor spune:

buna ziua

A propos de sisteme de formare, despre gradinite Montessori stie cineva ?
Stiu ca exista una pe langa Perla dar mai exista alta ?

Multumesc
Maria

Mergi la inceput

Am aflat ieri seara detalii despre gradinita 41 (de pe C-tin Titel Petrescu), de la vecinii mei:
- educatoarele sunt de treaba si au grija de copii, stau in cartier;
- mancarea este f. buna (una din vecine imi spunea ca fetita ei venea acasa si o 'certa' ca nu face mancare asa buna ca tanti Vasilica de la gradinita);
- gradinita este curata si destul de bine dotata (asta ramane de vazut inauntru);
- are o curte mare, cu doua gropi de nisip, dar care nu e prea bine organizata (monetan e plina de balarii).

Revin cu mai multe detalii cand aflu mai multe!

PS Se pare ca primesc si copii mai mici de 3 ani (2 si ceva), daca stiu sa se ceara la olita si mananca singuri, dar trebuie vorbit din primavara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by george_rc

Am aflat ieri seara detalii despre gradinita 41 (de pe C-tin Titel Petrescu), de la vecinii mei:
- educatoarele sunt de treaba si au grija de copii, stau in cartier;
- mancarea este f. buna (una din vecine imi spunea ca fetita ei venea acasa si o 'certa' ca nu face mancare asa buna ca tanti Vasilica de la gradinita);
- gradinita este curata si destul de bine dotata (asta ramane de vazut inauntru);
- are o curte mare, cu doua gropi de nisip, dar care nu e prea bine organizata (monetan e plina de balarii).

Revin cu mai multe detalii cand aflu mai multe!

PS Se pare ca primesc si copii mai mici de 3 ani (2 si ceva), daca stiu sa se ceara la olita si mananca singuri, dar trebuie vorbit din primavara!!

Multumesc George ca te-ai mai interesat. Deci noi totusi vom fi prea mici? Si ar trebui sa ma duc in primavara asta sa vorbesc, daca vreau sa o dau din toamna anului urmator? Si chiar nu exista o gradinita particulara in sectorul 6? Trebuie sa ma mai interesez.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Uite ce am gasit pe internet: gradinita particulara „Maria Bambina” - Asociația „Ajută-ți aproapele tău”, Bd. Drumul Taberei, nr. 38-42, sector 6, tel. 413. 65. 72
. Oare unde o fi asta? O sa dau un telefon sa ma interesez.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxi

Multumesc George ca te-ai mai interesat. Deci noi totusi vom fi prea mici? Si ar trebui sa ma duc in primavara asta sa vorbesc, daca vreau sa o dau din toamna anului urmator? Si chiar nu exista o gradinita particulara in sectorul 6? Trebuie sa ma mai interesez.

Pai al meu baiat o sa aiba 2 ani si 3 lui in sept la anul cand incepe gradinita. Sper ca pana atunci (intr-un an si o luna) sa invete sa se ceara la olita si sa manance!!!
Gradinita particulara de care spuneai este o gradinita a Bisericii Catolice (trebuie sa fie pe langa catedrala aceea catolica de inainte de piata Moghioros), asa ca nu stiu ce sanse ai sa o duci acolo, daca nu sunteti de religia respectiva....

Mergi la inceput