Gradinite bune in Dr.Taberei -
Stiti cumva gradinite bune - ma refer la educatoare sufletiste care sa aiba grija de bbnei nostri scumpi + conditii bune + etc - in Dr Taberei ?
Cu mii de multumiri,
Andra si bb Andrei
Raspunsuri
george_rc spune:
In speranta ca va raspunde cineva la intrebarile noastre despre gradinitele din Dr. Taberei....
ruxi spune:
Si pe mine m-ar interesa in Dr. Taberei. Mamicilor care stati in Dr. Taberei, la ce gradinite v-ati dat copii? Spuneti-ne si noua
george_rc spune:
Pai ori nu sunt mamici/tatici din Dr. Taberei pe forum, ori nu vor sa ne spuna....
Ori sunt plecati toti in vacanta la munte/mare....
petruta spune:
Nu stau in zona, dar o prietena a mea a avut fata la o gradinita de stat,in zona , cred ca nr. 57( sper ca am retinut numarul corect) sau Hilary Clinton, sponsorizata parca, protocol, bla bla bla, facea si engleza. Ea era multumita, in zona Piata Moghioros.
Sper sa va ajute. Mergeti in recunoastere!
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
george_rc spune:
quote:
Originally posted by petruta
Nu stau in zona, dar o prietena a mea a avut fata la o gradinita de stat,in zona , cred ca nr. 57( sper ca am retinut numarul corect) sau Hilary Clinton, sponsorizata parca, protocol, bla bla bla, facea si engleza. Ea era multumita, in zona Piata Moghioros.
Gradinita nr 57 pe str. Pravat, nr 16, tel 001.4133928 (e cam in spate la Tip Top-dupa harta).
Merg in week-end in recunoastere....
petruta spune:
quote:
Originally posted by george_rcquote:
Originally posted by petruta
Gradinita nr 57 pe str. Pravat, nr 16, tel 001.4133928 (e cam in spate la Tip Top-dupa harta).
Merg in week-end in recunoastere....
Prietena mea, sta pe bd. Timisoara, pe la intersectia cu linia metrou usor 41, spre Valea Cascadelor. Deci, in zona aceea, printre blocuri mai este o gradinitza, nu stie alte amanunte, dar din exterior pare tare curatzica si intr-o zona linistita. Daca avetzi o harta a zonei si ceva adrese de gradinitze poate o identificatzi si pe asta. Sper ca v-am fost de folos. Bafta, sa gasiti ceea ce doritzi !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
ruxi spune:
Multumim Petruta. Cea de-a doua gradinita nu am reusit sa o identific dar poate se descurca mai bine George.
George, dupa ce vezi gradinita din spate de la Tip-Top , da-mi si mie mai multe amanunte. Clara are 11 luni, dar ma gandesc pentru la anul, cam de pe la 2 ani ne-am gandit noi sa o dam. Si poate-ti dai seama unde este si cea de-a doua gradinita de care vorbeste Petruta. Multumiri
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
danuca spune:
Vesti din Dr. Taberei
Am fost si eu interesata in a-mi inscrie fetita la o gradinita din apropierea casei( locuiesc la Tricodava ).Desi am doua gradinite f.f.aproape de casa , nu am ales-o pe nici una , asa ca am hotarat sa o inscriu pe Ioana la o gradinita din apropierea serviciului meu ,desi va fi mult mai greu sa ma deplasez cu ea , zi de zi, in centru.....; am ales varianta asta pt. ca nu m-a incantat nici una dintre cele doua gradinite : una este gradinita 273 ,pe Valea lui Mihai nr.1; tel: 413 38 42 : aici este curat , au o curte imensa plina de verdeata dar fara nici un fel de "accesorii" pt. copii , acum o zugravesc la exterior ( in galben ) , nu stiu daca se zugraveste si interiorul , in schimb educatoarele zici ca tin permanent cura de slabire cu otet, atat sunt de acre si necomunicative ( nu stiu daca toate , dar cele cu care am vorbit eu cand am vizitat gradinita , impresia asta mi-au lasat ; deci, m-am lecuit.......
Cealalta este gradinita nr. 87 pe Valea Calugareasca- tel: 413 24 40 :ceva mai mica decat cealalta , dar mai umana si mai destinsa atmosfera pe acolo; dar faptul ca cel tarziu la ora 17.00 trebuia luata buburuza, nu m-a avantajat.
In schimb , este gradinita 209 de pe Str. Pascani nr.7bis , tel:413 47 31 este cu mult peste celelalte doua; au si grupe"clasice" , dar si grupe step by step , educatoarele sunt f.dragute , dar din aceeasi cauza (a programului) am ales gradinita din centru (pt. mine e f.imp. sa o iau de la gradi la ora 18.oo);
Oricum , toate gradinitele din sectorul 6 le gasiti si pe site-ul clopotel.ro ,intrand in meniu la Stiinta si educatie .
Am auzit si eu ca gradinita 57 este buna , dar si acolo tb.sa iei copilul pe la 16.30
In speranta ca cele descrise va vor fi de folos , va pup dulce si va doresc un week-end placut ........