Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

La Multi Ani fericiti Iris!!!
Onitza, nu stiu daca ti-am mai spus, dar mie Paul mi se pare ca are cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut pana acum. Si asta doar din poze.. daca ii mai vad si in realitate poate ma indragostesc iremediabil
Simona, esti la fel de frumoasa cum te stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIMEEEE - Vreau si yo reteta de fondant pentru tort! Aia din care faci flori de ornament. O stii?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

La Multi Ani fericiti Iris!!!
Onitza, nu stiu daca ti-am mai spus, dar mie Paul mi se pare ca are cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut pana acum. Si asta doar din poze.. daca ii mai vad si in realitate poate ma indragostesc iremediabil
Simona, esti la fel de frumoasa cum te stiam

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Multumim frumos de compliment! e un ochios , e adevarat, uneori cand se uita atent in ochii mei, parca se uita prin mine, sau parca icnearca sa ghiceasca ce gandesc! are o privire patrunzatoare de ma ia cu fiori uneori! dar uite cine vorbea!!!! Alex are si el niste ochi tare frumosi, alungiti, parca ar aduce a Kenzo!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CORINA multam de aprecieri, mami!! moaamaaaaa, ce m-am umflat in peneeee!!! dar lasa ca imi permit, la cat de "des" primesc complimenteeeee se mai trezeste si barbate-miu dupa , sa isi aduca aminte ce bine imi statea cu fusta scurta de ieri, sau ce mishto imi cadea suvita pe frunte azi-dimineata!!! ...in rest, ma bucur mult de complimentele voastre si va multumesc!!!!

Ma duc sa spal ultimele geamuri, pe cele de la bucatarie! si am terminat curatenia generala!!!!!!!! azi pun la punct ultimele detalii.......iar de maine sunt gospodina la bucatarie, cu gateli....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitza, subscriu si eu, Paul e un frumos cu ochisorii aia mari si negri, mi-au placut tare ultimele poze!

Rpxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele va multumesc tuturor pentru aprecieri, va urez La Multi Ani si retroactiv si anticipat, ca nu reusesc sa scriu zilnic...
am vizionat insa pozici,Roxana, Onitza, Oti, Fulguletz, Try.......Bineinteles ca am mai uitat la enumerare.
Pupici si sanatate tuturor...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI IRIS,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si norocoasa in viata si...de ce nu...sa ai parte in curand de o surioara.Danette,hai mobilizeaza-te ca uite ce copii frumosi faci.Stai asa nu da prea tare!

Ad_rianna,uite aici am intrebat si eu acelasi lucru care te framanta pe tine :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88673

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput