Capsuni de la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Maruta are aproape 8 luni si sambata trecuta i-am dat 2 capsuni din gradina. La inceput s-a strambat iar apoi casca o gura maaaare....Eu cred ca nu trebuie sa-l privezi pe bb de diverse fructe, legume, proaspete numai pentru ca se spune ca....
Ea nu a avut nici o reactie negative, desi are dermatita atopica! Cati copii, atatea reactii.

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Tudor are un an si 6 luni si in mod normal m-as fi gandit sa-i dau in vara asta capsunici. Dar pentru ca mi-a facut o alergie alimentara urata la un an, n-am curaj sa incerc inca. Medicul alergolog mi-a spus sa evit fructele "cu par", adica inclusiv capsunile si fructele de padure. Iar capsunile sunt recunoscute ca fiind foarte alergene. Dar ca orice aliment, depinde de copil. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu citisem ca nu se pot da capsuni, banane, kiwi, zmeura si fragi, pana la 12 luni, sunt alergizante.
Iaurt de capsuni sau zmeura nu i-am dat decat dupa 1 an. In schimb, banana i-am dat inainte de 1 an in amestec cu mar si biscuiti. Iar kiwi,am incercat cam pe la 1 an, i-a placut atunci, si atat. Nu vrea sa-l mai guste. Mai incercam... Vara asta vom incerca si capsunile.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Eu i-am dat lui bb Ken capsunele cand a implinit 4 luni.
A mancat cu pofta si nu a facut alergie.
Acum ii dau si suc de capsunele.
Mai prepar din cand in cand iaurt in care pun cateva cubulete de
capsunica.

Samurai-lady si bb Ken

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Multumim frumos pt. pareri!
Cristina siCristina

Mergi la inceput