fisurarea pungii lichidului amniotic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Si mie mi s-au fisurat membranele la 35 sapt. Inainte sa se fisureze cu o sapt am tot avut dureri mari, contractii care nu prea mai treceau nici cu no-spa nici cu gynipral si durere f mare jos, in vagin de nu puteam sta mai deloc in fund.
La inceput am crezut ca am ajuns in faza de "nesimtire" si ca fac pipi pe mine. ma schimbam si dupa ceva timp aveam chilotul ud, parca il luasem ud pe mine. Desi faceam pisu, in timp ce ma ridicam de pe toaleta pur si simplu curgeau picaturi de apa alba, clara, curata.
Dupa 2 zile am sunat dr si am fost internata de urgenta la spital (membranele fisurate nu se mai lipesc), am facut perfuzii cu antibiotic, pt oprirea contractiilor, pt maturarea plamanilor lui bb si desi se dorea sa mai duc macar o saptamana sarcina, a doua zi dupa internare am nascut (la 35 sapt si 4 zile).
Cu asta nu e de glumit si trebuie repaus total, adica 24 din 24 h la pat si sub stricta supraveghere ca lichidul sa nu scada prea mult si bb sa intre in suferinta.

Sanatate multa!

Mihaela (28+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Mirela, ce mai faci, cum te simti?

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

MIRELA, ti s-a despistat CAUZA fisurarii membranelor? Stiu ca in unele tari occidentale sistemul e diferit, dar TREBUIE sa-i pisezi si sa te duci de urgenta la spital sa le ceri sa-ti analizeze lichidul NEAPARAT sa vada daca e apa sau altceva.
sanatate multa

Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Mirela,cum esti ???
Mergi iar la urgente,eventual spui ca te doare mai rau decat e in realitate,trebuie sa insisti si sa pari grav,altfel nu te iau in seama daca ii iei cu frumosul.Iit trebuie repaus total,doar la baie sa te ridici,dar e mai bine intr.un spital,pt ca oricand poate veni nasterea,si deja,cu injectia de maturare ,copilul va fi bine !!!
Doar sa te tina acolo sub supraveghere!
Ai grija de tine,mergi si insista,neaparat!! Iti tin pumnii si iti doresc sa duci sarcina la termen !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

Buna fetelor,
nu stiu ce sa zic despre toate mesajele pe care le-am primit.Va multumesc pentru fiecare sfat.Acum sunt bine, incerc sa stau cat mai mult in pat.Despre secretia pe care o am in acest moment nu stiu ce sa zic.Zilele trecute am avut iar o scurgere,cand veneam de la magazin,dar am zis sa mai astept pana a doua zi, si nu am mai avut scurgeri.Dureri de burta am, si bb este foarte agitat in cea mai mare parte a timpului.
Acum sunt in 33 de saptamani si 2 zile, maine am ecografia normala,si sa vedem ce spune.Am sa ii spun sa insiste asupra pungii si a lichidului amniotic.
In functie de ce imi spune, voi vedea ce vom face.
Asadar va scriu maine dupa ecografie si va spun rezultatul.

a scris mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ce mai faci, Mirela? Da-ne de stire.

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput