Dansez pt tine
Raspunsuri - Pagina 2
nanna spune:
OK Katty, nici o suparare, doar ca eu nu vad subiectul respectiv activ, ca sa zic asa.
O sa il caut si scriu acolo.
kla78 spune:
cine credeti ca va castiga???mie imi palce mult de Adriela si Smiley si danseaza chiar bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
blueeyes2003 spune:
Si mie imi plac Adriela si Smiley dar am senzatia ca va castiga Elena si Cornel
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
lgireada spune:
Ariela si Smipley or dansa bine, dar sunt oleak cam lipsiti de emotie si emisiunea vinde emotia. Mie imi place forta cu care lupta Elena; dar povestea care ma impresioneaza si o sustin e a tipei cu prietenul in scaunul cu rotile... pe ea o votez :)
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
kla78 spune:
si eu cred ca Elena si Cornel va castiga desi dupa cum am mai spus imi place mult de Adriela si Smiley
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
ancutzathree spune:
atzi ramas fara cuvinte???!!!
cum comentatzi cine a castigat?
eu zic ca a fost cea mai buna cauza si publicul asta a votat,in acelasi timp toata lumea a recunoscut ca smiley si adriela au fost cei mai buni la dans...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Ramonika spune:
daca ar fi sa ne luam dupa cauza, e bine ca a castigat Carmen, daca ar fi sa ne luam dupa dans, ar fi trebuit sa castige Adriela. totusi ma bucur ca a castigat Carmen.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Anca Wish spune:
Mie nu mi s-a parut corect!!!!
Daca nu se numea "Dansez pentru tine" si nu se punea accent pe evolutia lor, puteau sa ne prezinte, pur si simplu, povestea lor si, fara sa se danseze, publicul sa voteze. Clar, inca de atunci, Carmen ar fi castigat. Pentru ca la miorlaiala pe care o avea in ea si la gravitatea povestii, publicul ar fi votat in favoarea ei.
DAR asa, a fost un concurs. La inceput toti (sau aproape toti) au fost novici. Cu timpul s-au perfectionat si au evoluat. Dintre toti, Carmen si Victor cel mai putin, parerea mea.
Ma rog, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Dani si sa se faca bine, dar raman la ideea mea. NU A FOST CORECT!!!
Yael spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Mie nu mi s-a parut corect!!!!
DAR asa, a fost un concurs. La inceput toti (sau aproape toti) au fost novici. Cu timpul s-au perfectionat si au evoluat. Dintre toti, Carmen si Victor cel mai putin, parerea mea.
Ma rog, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Dani si sa se faca bine, dar raman la ideea mea. NU A FOST CORECT!!!
Adriela danseaza de 9 ani, e dansatoae profesionista! De Elena ce sa mai zic.... Cornel la fel, nici el nu era strain de arta dansului. Fereasca D-zeu sa fi fost una dintre noi in locul lui Carmen, ca sincera sa fiu nu stiu ce-as fi facut pt. iubitul meu, miorlaiala... 'nemiorlaiala' ORICE, numai sa castig. S-a descurcat bine la dans, a muncit mult... Merita! A dansat pt. Dani, pt. visul lor... A facut tot ce i-a stat in putinta sa castige, BRAVO EI! Sa le de-a D-zeu multa sanatate si tot binele din lume.