LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aici LMA Vanessa, fetita Ancai Loredana!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88283

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Marie cam nasol cu treptatul asta, ca intr-o luna ar cam fi cazul sa am fata intarcata. Si ea nu mananca grisc cu lapte, etc. Nu-i plac. Eu maine vreau sa incerc Parmalat Prima Crescita, poate i-o placea, daca nu ii pun un pic de miere. Mai incerc Nan-ul maine dimineata pe stomacul gol, nu dupa supt ca azi .

Cu atasamentul copilului - si Nati e cam prea dependenta de mine (pt gustul meu), Silvia a fost dintotdeauna mai independenta. Maria, lasa ca e f misto serviciul tau ca ai reusit sa ai program redus. Si o mai ai si pe soacra sa stea cu bb - situatie ideala, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello pe seara si de la noi! Pai da, mi se pare normal io deschid si io inkid forumul pe ziua de azi.

Am fost la dentist unde mi-a executat un placut detartraj de era sa adorm pe scaun de placere -vorbesc serios - noroc ca Titi incantata de toate masinariile de acolo itreruprea somnul meu cu cate un "nieeeee" = woooooow in limbajul ei.

Si chestie ciudata amu: dintii de jos, incisivii laterali, sunt pana sus de tot iesiti, inclusiv dunga alba pe gingie!!! Trebuie doar sa sparga gingia, dar asta soon de tot. Deci cred ca sarim peste iesitul dintilor de sus si ne ies dintii nr 3 si 4 tot jos. A mai patzit cine asa ceva??????

Amu, sa bagam cateva raspunsuri, ca avem la ce:

Ela- noi tot pe Milumil 2 suntem, nu o trec pe 3 ca e ingrosat cu cereale- mai nou nu-i mai pun cereale nici in laptele de seara, in sperantza mea desarta ca papa mai mult. Apoi o sa trec direct la lapte de vaca, pe la un an si 3 luni. Am mai amanat-o ca laptele asta praf e mai aditivat cu vitamine fier, bla-bla si la noi e cazul ca nu luam suplimente, deci raman inca pe el.

Ina-
1. pai Rachie e sora cu Orlando al Madutzei, ca nici el nu serveste fructe!
2.

quote:
Noki, apropo de faptul ca eu si George gandim diferit in ceea ce-o priveste pe Rachel; ea il stie de "prieten", cum il vede ii si sare in brate, il calareste, pe cand eu sint doar....ceva auxiliar, la mine vine doar cand are nevoie.

EXACT asa e si la mine..dar nu e cum tindem noi sa crede, Io zic asa - si mama mea la fel- plozii sunt mega-obisnuiti cu noi si e inflatzie de noi pe capul lor, deci tatii fiind mai rara avis e normal sa fie teoretic preferatzi. dar in adancul sufletelului lor io cred ca tot mama e pe primul loc. sau cel putin asa sper.
3. Woooow, 12 saptamani! Ehehe..la cat mai multe-adica toate 40- sanatoase si fara peripetii.
4. Cu pupatul - Dumnezeu cu mila..cine sta sa numere de cate jdemii d eori o pup pe zi?

Madau- la mine la posta au zis sa "incerc cu un telefon" si maine. Cred ca incerc direct cu Curtea de Conturi sa bada ei cam ce face Posta Romana cu banii nostri!!!!

Cantecele Cleopatrei Stratan la trimit maine pe adresa comuna de mail.

Ela- io am o parere proasta despre mirifici in general, unde aceasta denumire simblolizeaza un doctor atat de vestit de nu mai poate.

Mimmy- de belea dariuca scumpa! Buna alegere, ce sa zic!Superbe poze, ca de obicei! Si mortala fii-ta cum se pregateste de sora-sa. Scuze, da' cam asta prevad io pe moment. Numa' ca trebe sa vaz burta mai incolo sa ma edific. A se citi: mai vino si tu in parc!
Hai ca poae ne combinam la Politie sa mergem impreuna sa depunem actele de bb. Vreau si io pasaport.

Ioana77- ca bine zici de Daria si paupsile ca e cam singura. Nici io nu prea am vazut fetitze de varsta asta sa se joace cu ele. Dar de fapt ce sa zic, ca Sarah nu are papusi...poate ea s-ar juca, dar io ca mama denaturata ce sunt i-am dat cuburi, lego, masinutze, tehnicarisme de-astea. Da' ce sa fac daca ei ii plac.

Camelia-
quote:
Stai sa ma vezi seara cand adoarme si are fatzuca aia de ingeras ... trag cate-un bocet de numa!

Ca sa nu ma placintesc mai rau decat am facut-o deja, dau un send si revin cu alte raspunsuri.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hopaaa, noki nu i-a luat saralinei nicio papusaaaaa...ashea deci...greseala, doamna, toate fetitzele au un instinct ,matern incipient, chiar si cele mai baietoase. ia, va rugam, la cumparat papusele!

mey, sunteti un superforum! io continui cu "da mama cu biciu-n mine"...am citit si odiseele urmatoare nasterii mele si am vazut ca nu a fost personana care sa nu zica o parere sau ceva referitor la epiziotomia mea. ceea ce e muuult. Si bine, in acelasi timp. (pentru fetele care aun intrat ulterior momentului, am avut niste probleme cu partea inferioaro-dorsala:))) adik epiz+homoroid de nastere. multumiri tuturor! foarte mult m-ati ajutat.
acestea fiind zise, la culcare!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , unde mergi tu la dentist? E bun? Adica nu doare , ca eu am oroare de "dintari", si acum am probleme cu o masea, asa ca trebuie sa ajung, vreau nu vreau

Nici eu nu i-am laut Biancai papusi pana acum o luna, si sa vezi ce mare dragoste pe ea acum...o pupa toata ziua!

Si apropo de pupat, ma uitam eu zilele trecute pe albumele cu poze, se vede intr-o poza si..pupa poza! Nu-mi venea sa cred! Iubareata rau fata mea

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea....

Dupa ce Noki mi-a luat-o inainte cu subiectul pt Ilincutza....am intrat si eu sa deschid si...surpriza...Noki gata deschisase supersubiect!!!Offf ce m-am ofticat dar...mi-a trecut. Ma pregatisem temeinic cu citate si alea,alea dar....asta e daca am sarbatorit 3 zile ca-n povesti.... Noki si astept sa te trag de urechiuse.

Am sarbatorit si azi in fam cu mama,tata sor'mea si restul familionului, am facut mici si pastrama la gratar, am lasat sec..iar acuma am un mare maldar de vase de spalat..offf,of,mai,mai. Dar maine ca acuma nu mai am chef.

Acuma ma duc sa mai citesc cate ceva si apoi la nani!!!

Multumesc mult tuturor pt urari si abia astept sa ii citesc lui Stefan cand va intzelege mesajele voastre!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda + Catutza - e vorba de magazinul Loris Baby-s land. faliment curat la ala mai bine iei de pe net.

Lavi- si sarah la primul-primul bibe de lapte a scuipat de numa'. Apoi cu vorba buna am dat-o pe brazda. Nu trebuie neaparat sa schimbi felul de lapte - Junior cu Parmalat, trebuie sa mai incerci. Intrebarea-intrebatoare e daca VREI cu ADEVARAT s-o treci pe lapte altul decat al tau? Ca io cred ca not yet...Asa fix-fix faceam si io cu sarah cand i-am bagat primul bibe. Eram super mnadra de ea ca a refuzat bibele in favoarea tzatzelor mele, chiar daca era productia periclitata si in scadere.

Ripley- wooow, chiar a doarme Anutzacjele. pai sarah era in picoare la a doua bubuitura de artific iar despre sirene ce sa mai zic...Azi la prnz a adormit in parc si ne-a trezit peste jumate de ora abia un nenorocit de elicopter care zbura la tzaspe mile departare!

Lavi-tricicleta- hmm..le stiu pe alea de la chicco, dar buba e ca nu au centuri si pica plodu, ca inca nu se tine chiar fff bine. Nu?

Ina- of, Doamne, ce porcarie si cu bona ast. Io-s revoltata Pai in primul rand acolo e un fel d eini-cresa, daca sunt mai multi copii...dar chiar ca urat din partea ei sa o lase in scaun. dar e ciudat ca Rachie sta...Sarah nu ar sta veci mai mult de cateva minute. Si no way singura. sa stii ca de la asta i se trag necazurile. scumpa de ea, vezi, in orice rau e si u bine; bine ca te-ai dus mai devreme si ai descoperit treaba!

Apopo de asta: faz azi de dimineatza: caut in dusmanie un CD, pe care stiam ca l-am pus la intrare, ca sal pot lua afara in parc sa-l dau unei mame. CD-ul dispare absolut misterios. il caut prin toata casa, pana cand dau la o parte canapeaua, crezand ca a cazut dedesubt. Cand colo, ce vad: balta de apa dedesubt - cursese caloriferul pe care l-am pus acum 2 luni, se acumulase apa si s-a umflat parchetul laminat pe o suprafatza cam de 50 cm latime sa 2 metri lungime! Am crezut ca innebunesc, de acuma nu voi putea modifica modul de amplasare a canapelelor, ca se va vedea, asa n se vede.
Dar daca nu ma aplecam dupa CD, ar fi ajuns balta in afara spatiului de canapea si s-ar fi umflatin continuare...deci a fost semn ceresc cu CD-ul, pe care apoi evident l-am gasit la locul sau, dar pusese Adila o foaie A4 peste el. dar cautasem ianinte acolo de cel putin 10 ori si mutam foaia cu CD-ul de dedesubt cu tot.

Negara- ehehe...regula de masa nr. 1: nu se lasa mancarea nesupravegheata nici o secunda ca e risc de aterizare fortzta. Io am patit-o odata si din acelasi motiv ca tine a papat fii-mea putintel din gramajoara de pe jos. Yumii, iacata asa se fac anticorpii! E drept ca nu la voi, dupa diaree.

Anda77- daca ai stii tu ce des imi aminteam io mai demult de previziunea mea gresita. De fapt, de fiecare data cand imi amintesc de nasterea ta vestita, imi amintesc si de rateul meu.

Camelia iar - stai putintel ca si Sarah a avut circulara de cordon si apgar 9. Si? Nu are nici pe draq...Mai, io cred ca aia te-au speriat degeaga. ia baga tu un drum la Bucale-city si fa niste analize mai amanuntie, consulta niste doctori mai de Doamne ajta si apoi abia trage o conluzie. pleeease nu te ingrija inca! pupici infiniti tie si mezinei!

Ripley- of...stiu cum e. ca si la noi au tras niste artificii aicea, intre blocuri, intr-u duinica, evident ca la 12 jumate noaptea....bine ca a dormit la loc repede. ratustei!

Roxi- saru mana de raspuns Pe faza, ca de obicei. Asta-i partea frumoasa a mesajului. partea amarata e ca am detectat din tonul tau suparare multa, nervi acumulati si trsitetze. M-ai incurajat si tu acum cateva saptamani cand Sarah era in crize, asa ca mi-a venit randul si mie acuma. O sa treaca faz asta la Alexutza, o sa vezi. E o perioada dificila pentru ei, si schimba programele acuma, tot fac tatonari, nu sunt nici inconstienti rau cum erau cand erau pitici, dar nici prea maturi ca sa priceapa mare lucru. rabdare multa iti doresc. incearca sa mai iesi putin fara ea, tu si sotul tau, faceti o plimbare, duceti-va la un film la cinema, orice numai sa iesiti din rutina. Pupici infiniti si o sa vezi ca o sa fie bine!

Catutza- e o clinica numita DentalEstet,parca ii zice, pe undeva de la Lizeanu in sus, catre centru, pe Viitorului parca. E ff buna doctoritza, mama mea merge demult de tot la ea, dar io merg la colega ei ca e tanara si-mi place mai mut de ea. Cu durerea..ehehe, depinde ce-ti faci. io nu am probleme cu dintii decat extrem de rar cate o sacaiala la vreun dinte si atuncea e o mini-cariutza, pe care ao plombez imediat si fara dureri. insa dupa nastere am avut 5, ca deh, nu fusesem dupa un an si ala de gravizenie, asa ca o carie a fost mai urata, dar mi-a facut anestezie locala si jur ca nu am simtit nimik. Pe moment si 2 ore dupa.

Anda77 iar- receptionat critica constructiva. ma voi executa. Voi cumpara de Mos Nicolae paupsa + carucior aferent de impins. Asa ca daca vedeti pe undeva, dar misto, nu balarii, dati cu locatii.

Dordia- ma gandeam ca poate vreu tu sa-i deschizi cuscrei subiect, dar am tt asteptat si cand am vazut ca nici o miscare, pac! am actionat!

Gata, iar am postat o gramada. Cred ca am stive de greseli, scuze, dar nu am timp sa corectez. E tarziu si maine ma scol, ca de obicei, la 6.30, asa ca macar 5 ore jumate de somnic sa prind. DEci, somn usor, noapte buna everybody!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, pai normal ca nu vreau deep inside sa o intarc, v-am mai zis ca-s la mari dubii. Cand o vad ce dulce e cum suge si am impresia ca o trag pe sfoara intarcand-o, ca dpdv emotional dar si nutritional e mai bine pt ea sa suga....... pe de alta parte nu ma vad alaptand dupa ce ma intorc la servici si dupa ce am bona prin casa asa ca ar trebui sa o intarc. Si as si evada cu Virgil de Revel vreo 3 zile de la puiuti.

Dar sa nu va mai impui eu voua capul cu dubiile mele, sunt probleme mai arzatoare pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!!!!

Hai ca abia acum incarca DC-ul !

Eu nu mai pot de gat, sunt super ragusita, Bianca rade in hohote cand ma aude vorbind, ea crede ce e de ras, dar nu e asa ca ma doare raaau!

Ma duc sa-mi fac o stacana de ceai cu miere si lamaie ca poate ma mai lasa si revin, poate apareti si voi.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Hello!

Ma duc fuga sa urez.

Vestea buna: Nati a baut vreo 50 ml de Parmalat in seara asta, inainte de supt. Nu puteam sa ma apuc de manevre de scadere a lactatiei (rarit mese) daca nu vedeam ca accepta alt lapte. Asa, mi-a mai venit inima la loc.

Edit: eu mai stau pe net ca mai citesc de-ale mele si mi-am aruncat ochii intr-o pauza la mamicile de ian-feb 2004 pe care le urmaream eu cand nasteau si mie mi se facuse de bb2 dar inca nu erau intrunite toate conditiile... ei bine vad ca subiectul actual, ajuns la pag 15 a fost deschis prin august... mai intra din cand in cand si mai dau vesti despre ele... asa o sa ajungem si noi?

Mergi la inceput