Minunatele Scorpiutze ! (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
georgi 17 km sunt o nimika toata, in buc poti face tot cam atat din rahova pana-n balta alba sa zicem(desi exagerez un picutz) si pe un trafic infernalasa ca pana la tara macar o fii drumul mai liber si ajungi mai repededar te-ai gandit bine sa o lasi 2 zile acolo, insa ce faceti cu gradi? sau o duci in we?
eu am avut un noroc chior cu mama care sta la 5 min de mine, e o zona mai ciudatica(ca vroiam si noi mai in centru, mai intr-un cartier selectdar acolo n-avea cine sa ne ajute
dory, multumim...suntem bine, saraca a ramas cu stres inainte sa bage orice in guritza zice...dintii???adica nu ma doare???? si eu ii zic...gata, nu mai ai nimic nu te mai doare si ea atunci papa...insa se mai vad gingiile rosii, luam in continuare antibiotic...
va pup pe toate
we fain in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Am avut azi o zi pliiiina.Acum am facut baitza la bebelina si am bagat-o la nani si trec si eu pe-aici.
Monica ai dreptate.Drumu-i liber slava Domnului.Ma intrebi de gradi?Pai nu am mai dus-o din noiembrie de cand mi-a facut amigdalita.Si acum mi-e teama sa o duc din cauza virozelor care bantuie pe-aci.E o nebunie.Asa ca Stef merge la tara de miercuri pana vineri seara.Pana acum v-am zis imi era teama sa nu urle pe-acolo dar uite ca a fost OK.O duceam dimineatza si o luam seara.dar si sotul e tare ocupat in ultimul timp si am zis sa incercam si varianta asta.
Laura ai dreptate.Aerul nu se compara mai ales ca la noi in oras e si vestita fabrica de aluminiu daci la capitolul poluare...stam "bine" de tot.Plus de asta la tara e rasfatzata de ai mei cum nici nu-ti inchipui.de fapt stii tu cum sunt bunicii.
Hai va pe toate cu puiuti cu tot.Fug si eu sa pap ca mi-e o foameeee.....

Mergi la inceput

scorpiutele dragutele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetelor,

Monica,iaca dau si eu un pupicel la Ruxi,sa n-o mai doara gingiutele!
Nina2,hehehehehe....lasa-ma si nu speria,ca chiar daca suntem la o varsta cand nu mai e cazul sa mai facem vreun bebic,Marius ma mai tachineaza cateodata,ca parca ar mai vrea un copilut...de imi trece orice sentiment de dragoste vis-a-vis de el...Pupam pe Reanata cea dulce si cu fetisoara plina de merisor!
Georgi...uau! Stati la tara?Of,cat imi doresc si eu sa reusesc sa imi iau o casuta undeva la periferie sau chiar la tara....Bravo pentru Stefi ca-i fetita cuminte si tie bafta cu experimentul de a lasa fata la bunica!Si odihna placuta pana marti-sau spor la treaba!
Laura...Teolina stie ca tu te dai pe net cand ea doarme?Heheheheheh....ca asa faceam si io,cand era Luana mititica si,ca un facut...cand ma puneam la comp,fix atunci se trezea,indiferent cat dormise inainte....Pupam grasunelu' frumos de puiuta frumoasa!

Fetele,sa aveti o saptamana cu realizari si o zi cat mai buna!Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Salutari.
Inceput de saptamana...si iar muuulte trebi...
Vad ca in week-end toata lumea-i ocupata
Monica cum stati cu dintzosii?
Ana eu nu stau mey la tara.Ai mei parinti stau.io-s la oras, la bulevard .Si pe mine ma tachineaza sotul sa mai facem un copil dar sincer nu ma simt in stare acum.Poate pe la anul
La noi e soare de zici ca-i primavara.Si vad ca asa s-a anuntat toata saptamana.Unde-i iarna aia pe care o anuntau astia de la 15 ianuarie?Vreau frig si ger sa mai moara virusii astia.
hai pupi.Sa aveti o saptamana faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Anutzo numai io stiu ce-mi pateste pielea....revin cu scrisu' la somnu nr2 ca p'asta l-am ratat

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

salutare scorpiute,
multumim de grija, suntem bine, nu o mai doare nimik, papa de toate dar inca continuam cu tratamentul cu antibiotic pana la terminarea celor 10 zilesi apoi din nou control sa vedem ce mai fac "galcile"
fetelor peste tot citesc de conceperea bb2, mai sa ma gandesc si eu la bb3-4ca io vreau gemenidaca mai e sa fie
va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine
gravidutele ce mai fac?nu mai ziceti nimic?si sper ca sunteti bine si voi si burticile

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

salut scorpiutzele
iaca vin si eu dupa un weekend super agitat. Pana la urma soacra mea are meningita de la raceala netratata. Asa ca am stat si stau cu morcovu` .... desi doctorii zic ca nu e contagioasa. Una peste alta m-a apucat si pe mine o durere de gat de ieri de imi vine sa o iau pe campii...
Peste toate am mai fost si singura pe acasa ca sotul a fost pe la spital, a stat numai o noapte acasa de vineri.
Miercuri ma duc la urolog ca ma dor rinichii de numa` si nu mai e de gluma si de amanat... ce sa va mai zic... cred ca ajunge din baiurile mele....
Monica ce mai face puiuta Ruxi. Cum este acum?
Ana trimitem si noi niste pupici inspre Timisoara
Pup scorpiutzele dragele si va doresc o saptamana minunata

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

nina2ai grija de tine si de socrela sa se faca bine repejor

monica

Mergi la inceput

Nina2 sanatate multa si fii optimista.
Scorpiutelor va era dor de zambareatza?Uite-o aici

http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2043338&autoplay

Mergi la inceput