Minunatele Scorpiutze ! (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI CU SANTATE,BUCURII SI MULTE IMPLINIRI !!!
SA AVETI UN AN CU MULT MAI BUN DECAT ACESTA SI DACA CUMVA SE INTAMPLA SA MEARGA SI MAI PUTIN BINE SA NICI NU VA DATI SEAMA!!!

PS Nu v-am uitat sunt pe aici si va citesc...

poze
Iri +19 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica,saru-mana de urare si de pupici!Mai tusim toti trei,inca,dar o sa scapam noi si de asta!Ne-a palit rau...dar trece!
Iri,multam de urare!Haioasa!Recunosc ca am citit-o de trei ori ca nu intelegeam,dar e haioasa tare!

Dragelor,dupa aventura de ieri cu Luana....cand fata mea a muncit pe bani cot la cot cu muma-sa....azi sta acasica cu tatal ei,ca si-a luat el liber azi si maine.Pai nu?Copila mea mai are si tata,nu numai mama....
Na,va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare sisi de la mine
noi suntem pe-aici prin casa...mishunam
ruxi face papa la bucatarioara ei de la moshul
alex construieste de zor(ca manole) si ruxi strica
si eu fac experimente(am primit o masina de paine si experimentez tot felul de retete)
pupici si numai bine tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

'Neata,

La Timisoara ploua,mai fete....si asa ma enerveazaaaaa...si mai e si frig pe deasupra...bleah!Vreme de stat in casa la caldurica,de numarat banii(cine ii are) si de facut draci de copii...
Monica,sa sti ca si noi ne-am gandit initial sa ii luam de Craciun Luanei un set de bucatarie,mai ales ca Mos Nicolae ii adusese sculele,adica castronele,cutitase,tigaite,cescute,toate din plastic(din care Marius n-a scapat sa bea impreuna cu fi-sa o cafeluta...hehehehehe....bine ca era suc si nu cine stie ce altceva...apa cu iarba sau stiu eu ce...)Insa cand am intrebat mandra daca isi doreste a zis ca ea nu are nevoie,ca are mama...ei sa ii aduca Mosu' bucicheta losie...si i-a adus...Alex construieste cu lego?Cum e cu masina aia de facut paine?Marius a vrut sa imi ia si mie una,dar i-am zis sa se lase pagubas ca mie nu-mi trebuie obiect de depus praful pe el...Este Eficienta?Esti multumita?

Dragelor,sa aveti o zi buna!Va pup si fug si io sa-mi beau cafeluta...

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

buna fetelor,
anacred ca o sa redenumim subiectul "scorpiutele ana si monica"mai fetelor pe unde sunteti ca de anul trecut suntem tot pe pagina asta
pana acum nu am facut decat un cozonac(fara umplutura) am pus exact aceleasi ingrediente pe care le folosesc eu de obicei cand fac cozonac insa le-am turnat pe toate in masina(bineinteles cantitatile pe jumatate fiindca are cuva mica)si a iesit f bun, numai ca neavand umplutura parca se mai simtea nevoia de putin zahar in plus....dar data viitoare il las acolo cat il framanta si-l dospeste si apoi il scot ii pun umplutura si il bag in cuptorul de la aragaz....pe mien ma scuteste de o gramada de treaba
asa...si am mai facut o paine cu usturoi...si asta a iesit bunicia, urmeaza sa experimentez si alte retete de paine(nu vreau sa fac din asta simpla ci ceva care nu gasesti tot timpul in comert)
ruxi si azi noapte si azi la pranz a facut ceva febra si nu sunt sigura de unde vine(eu zic ca-i de la eruptia maselelor) dar cand o intreb pe ea ce o doare imi arata urechea(saracul copil a ramas stresat de durere de urechi) desi nu este imposibil sa fii facut iar otita......ma rog la Dumnezeu ca totusi sa fie de la masele si nu de la altceva...alte simptome nu are...muci sau alte chestii
alex e fericit cu desenele lui si cu jocul de construit...eu ma indeletnicesc cu bacatarisela...si cam atat
va pup pe toate
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Prezent!

vreau sa incep cu La multi ani! sa continui cu pupici pt toate fetele si cu scuze ca sunt f absenta in ultima vreme.

Am petrecut super bine in piata mare din Sibiu si de rev si a doua zi cand a fost deschiderea capitalei europene. am ras de un sms primit: capitala culturala europeana saluta provincia Bucuresti

am vb cu mess putin cu nastasie si salta inima in mine acuma ca sunt bine si cu spiritul mai ridicat.

Ana eu iara am pierdut nr tau. nu stiu ce e cu telefonul asta. a nu v-am spus si la restul: Bogy mi-a spalat telefonul 1 ora jumate la 40 de grade. si de atunci sunt distrusa fara aprox jumate de numere lipsa.

va pup cu drag si dor... Gaby

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu aici.am fost ocupata ca ieri mi-am carat actele de la birou ca ne mutam in sediu nou.mai mare.dar mi-e peste mana si nu stiu cum voi face cu razvan.inca nu stiu cum va lucra si sotul.ne pregatim pentru sfantul ion dar fara musafiri.facem in familie ca n-am chef de pune masa strange masa.incercam sa ajungem si noi la patinoar azi sau maine.sper sa reusim.iesim cu finii ca sa-i cunoastem mai bine.
in rest nimic nou de la mine.luni incep munca si n-am nici o tragere de inima, dar trebuie.ma asteapta iar o perioada naspa cu bilanturi si fise fiscale.plus ca iar s-au modificat o gramada.
va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

salutare fetelor frumoaselor,
eu sunt cheauna de cap, azi noapte nu am dormit delok, ruxi a avut febra aproape toata noaptea, dupa ce si noaptea trecuta si ieri avusese un pic si am mers la dr ca nus tiam exact de unde vine...are puroi pe amigdale si eruptie de maselute(destul de nasoala) deci astea doua au zapacit-o saracuta de ea
mai rau a fost ca ma uitam la ea cum sufera si nu puteam sa fac altceva decat sa-i vorbesc frumos si sa o tin in brate si ea tot suferea...dar las' ca ne facem noi mari si dintoase
adriana, spor la treaba. ce mai face razvanel?
va pup pe toate, sa aveti un we placut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiutze.Nu prea am mai trecut pe la voi ca am profitat cat am putut de vacantza asta...Dar azi incepe scoala....
Monica nu demult am trecut si eu prin faza cu amigdalele.Cumplit...Efectiv nu ai ce face...Doar sa-i scazi febra si sa-i alini suferintza cu vorbe.Tin minte ca Stef ajungea sa faca febra si de 6-7 ori in 24 de ore.De somn nu mai zic...ca-mi era frica sa si atipesc langa ea.... si sanatate multa.
Va pe toate si sa aveti o saptamana faina.
Eu azi nu am ore dar trag o fuga pana la scoala ca-i zi de salariu

Mergi la inceput

Saluti scorpiute....

Azi am inceput si noi gradinita...scoala ncepe la ora 13...O luam de coada...
Monica....hai mey,ca nu mai trebuie sa schimbam denumire la subiect,ca au venit fetele...
Imi pare rau ca Ruxi e cu temperatura...e sau nu de la maselute?Banuiesc ca i-ai dat deja Nurofen...
Interesant ce scri cu masina aia de facut paine...si ma faci sa-mi para rau ca nu l-am lasat pe Marius sa imi ia si mie una....chiar ca-i fain!Va pup si multa sanatate la copilasi!
Gaby....bine ai revenit!Hai ca mi-a mers la suflet treaba cu sms-ul...hihihihihi...ce rea sunt!sa nu se supere fetele din Bucuresti...Mie mi-ai zis la telefon ca ti-a fost spalat mobilul...pai cine mai are asa telefon curat ca al tau,he?Iaca aici numarul meu de mobil: 0722253155...Te pup!
Adriana,spor la treburi si pupam pilotelul!Sa inteleg ca sotul tau e Ion?La multi ani si sa traiasca cu numele!
Georgi...pai sa fie cu banuti multi...la salar!

Scorpiute,sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim numai de bine!Mai vorbim si va pup pe toate!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput