Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Neata, dragelor!
Am cam tras chiulul in ultima vreme, insa sper sa recuperez in wee!
Va invit la o tare! Ce bine ca azi e vineri!

Va urez un wee minunat!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Am profitat aseara ca s-a intors sotul de la Bucuresti dupa 12 si am stat calare pe calc. Am impopotonat putin lista. Am trecut cu rosu mamicile care au scris in ultimul timp la subiect. Daca nu va place sau doriti sa modific ceva, spuenti fara jena!
O zi faina!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Laura, cel putin din punctul me de vedere!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Faina listuta Laura,felicitari!!Numai ca,era bine daca intra pe un singur rand fiecare,zic asta deoarece mi se pare prea incarcata ,nu stiu daca m-ai inteles

Eu tocmai am pus sarmalutele de post la foc,care vreti sa ziceti !!!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

Buna mamici de Piatra Neamt.
Am si eu o problemuta pe care trebuie sa o rezolv urgent. Va rog ajutati-ma.
De o saptamana ma plimb intre cresa si gradinita, cred ca am vreo 20 de fire de par alb in plus.
Am dat-o la cresa de la veronica filip dar acolo plange cate 3 ore pana lesina la propriu si nu prea imi place ca copiii stau toata ziua pe scaunele uitandu-se la jetix. Pe ea o duceau singura in camera cu patuturi si o lasau acolo.
am dus-o apoi la gradinita particulara catolica aia daca stiti spre liceul auto, unde ii place foarte mult si educatoarele sunt foarte sufletiste, mamoase si iubitoare. Dar acolo nu prea vor sa o primeasca ca nu asculta se plimba ca o printesa si vrea tot timpul sa se joace.
Ziceti-mi si mie o cresa particulara buna, unde cadrele sa fie cat de cat dragute si sa aiba grija de copii si sa mai faca cate o activitate (stiu eu sa se joace cu ceva educativ). pls. Si daca se poate sa fie cam maxim 2 milioane pe luna.
Am uitat sa spun: claudia are 2 ani si 8 luni.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Nu lasa pe maine ce poti face azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mandita eu nu stiu crese bune, dar am o prietena care si-a dat fata de 2 ani si 9 luni la gradinita catolica din Darmanesti si e foarte multumita. Succes!

Dana se intinde mult ca e cu iconitze, dar eu zic ca nu e prea incarcata, ca nu suntem asa multe. O sa schimb fontul, sa fie mai mic, poate e mai bun asa.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura ,parca era mai bine cum ai facut prima data,e prea mic scrisul acum....dar vezi ce zic si fetele.

Mandita,nici eu nu stiu sa te ajut,a noastra cea mica are 2 ani si 2 luni,daca stiam vreo cresa buna nu ezitam sa o dam si noi.Asa ca am ales sa mai stau un pic cu ea acasa.La tine e cum e mai rau ,macar daca avea 3 anisori o dadeai la gradi.Oricum sa ne zici ce-ai hotarat.Poate ne mai scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

Buna fetelor.
Din nou io.
Multumesc pt raspunsuri. oricum mai incerc luni la gradi... nu o primeste asta este. Fac o pauza, pt ca o saptamana m-am stresat prea mult.
M-am mutat de curand, nici nu am reusit sa imi asez prin casa, nici nu ma tin de cura de slabire care trebuia sa ma faca de rev sa arat ca o sirena. Prea multa bataie de cap...

Ehi oricum tot a iesit ceva din asta. Am descoperit ca sunt multe mame din Piatra Neamt aici.
Pupici...

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Nu lasa pe maine ce poti face azi!

Mergi la inceput

Ar fi bine sa poti sa o dai la gradi,tu lucrezi?Te intreb ca poate la program din asta scurt 8-12 ar fi mai usor pt ea.Nu ai ce sa faci,e inca micuta

De unde v-ati mutat,din alt oras??In ce zona stati,noi pe aici suntem vreo 3 fete din Darmanesti zona orion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Am mai scris azi dimineata.Dar vad ca nu apare nimik.
Mandita nu stiu exact ce se face la o cresa(ce program educativ au, sau dac au vreo unul), dar la camin(gradinitza) stiu ca ar trebui sa aiba unul. Am discutat cu o educatoare(sau cum se mai cheama) si-mi spunea ca unde lucreaza ea au toto felul de activitatzi.

Mergi la inceput