Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ce simpatica esti Laura ,dupa cum vezi nu ne-a furat,uita-te la mine numai cate postari am facut de dimineata !!!Vad ca vii tare din urma,te astept!!

Aoleu Ana,nu mai zi de curatenie ca mi s-a acrit !!!Sunt satula pana peste cap!!

Adriana sa inteleg ca tu si sotul tau ati venit in tara din cauza serviciului pe care il are??

S-a amanat operatia mamei pe maine,ce stres pe capul ei!!Si ca mi-am adus aminte de ceva,tampitii astia nu te lasa sa intri acolo(e la et 5) si nici la 4 unde se naste,din cate stiu eu,prin alte parti poti vizita pacientul ca la noi la nimeni Laura tu parca ai nascut in Iasi,a putut intra sotul la tine???

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana eu am nascut prin cezariana si m-au bagat la reanimare o zi jumate (cred ca asa se cheama sectia respectiva unde se trezesc mamele din anestezie) si sotul meu a intrat la mine dupa 15 minute, ca atunci ajunsese de la Piatra. Dupa ce m-au transferat in salon putea intra oricand (in perioada de vizite, cica, dar intra oricum). Si-a vazut fata in incubator la terapie intensiva la neonatologie in ziua cand s-a nascut. La fel pe Rares, in sala unde erau tinuti copilasii dupa cezariana pana ii transfera in saloanele cu copilasi, cam la jumate de ora dupa ce s-a nascut. Aici ti-l arat 30 sec la geamul ala unde stau toti coloratii si e curent de mori. Soacra mea s-a operat de fibrom la Cluj, nu a avut curaj sa se opereze aici. Sper sa fie bine mama ta.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Cine m-a furat? Cand? Mai dar imi fac treaba si aici.
Imi place aici si nu voi disparea.

Pai pana la urma va veni si treaba cu curatenia, deci oricum ai da-o tot te izbesti de ea. Asta este momentan.

Mergi la inceput

Dana, Ana am dat si eu un ochi dincolo si v-am vazut active tare si m-a prins subit o teama ca o sa ne abandonati. Glumesc si eu. Cred ca e f. util si site-ul ala, ca aduna lumea cu preocupari similare. Eu nu am timp, ca mi-as mai baga eu nasul si pe acolo

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Buna!
Mei, dar ce v-a facut Mosul de nu mai apareti niciuna pe aici? V-a adus ce v-ati dorit? Daca nu, mai aveti o sansa de Craciun.

La multi ani la Nicusori si Nicolete!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Am intrat azi sa va spun ca sunt fericita pt ca azi Casandra s-a hotarat sa spuna primul ei cuvant mai complicat. Tocmai ne asezasem in pat sa o adorm de amiaza si ea isi ia una din carticele si o rasfoieste. La un moment dat intinde cartea spre mine si zice "cartea"(r-ul era cam nerostit). Eu am crezut ca nu aud bine, dar a mai repetat de mai multe ori. Eu ii spuneam certea cu un "r" accentuat si ea dupa mine. Apoi a luat alta carte si iarasi a inceput. Ce sa mai tare dulce a fost. Asta da cadou de mos.

Laura si eu am glumit. Dar oricum de aici nu plec oricum.

La multzi ani ! pt cei care-si serbeaza azi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Eu is pe aici de dimineata dar nu prea am avut chef de vorba.

Ana ma bucur tare mult

Laura mie nu mi-a adus mosul inca nimic,de fapt ba da,mi-a trimis aseara soacra-mea un milion,sa-mi iau eu ce vreau ,sotul a zis ca se recompenseaza de Craciun

Oare celelalte fete de ce nu mai scriu?Mandita,Crissandrada,Ionela,Mira ,Adriana va asteptam ...

Ati vazut ca au oprit circulatia de tot in centru?Pare frumos impodobit orasul,azi cica dau drumul la lumini!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Felicitari Casandra!
La ai mei le-a adus mosul 2 carti si 2 papusi. Nu va pot spune ce incantat a fost Rares papusi. Le-a luat repede si tipa tot o gura daca se apropia Bianca sa puna mana. Binenteles ca acum nu gasesti papusi decat care canta si m=a capiat cat a umblat dupa mine sa le apas sa cante. Bianca s-a apucat repede de studiat carticelele si nu au interesat-o papusile. Asa ca i-a impacat Mosul pe amandoi

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura e bine ca s-au inteles.
Azi am fost in vizita la finutza noastra - o cheama si Nicoleta. Nu vreau sa va zic ca fiimea nu mai termina de pupat. Faceau ce faceu si Casandra hop un pupic. La un momentdat s-au pus sa doarma amandoua - au fost mortale.
Iesitzi in oras la Sandra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele si un calduros "La multi ani!" sarbatoritilor de astazi!... Ia spuneti drept, voua ce v-a adus mosul, cat de cuminti ati fost?...

Ana, cred ca tu ai avut parte de cel mai minunat cadou!... Sa-ti traiasca minunea si... de-acum sa te tii, incepe cea mai minunata varsta, cand incep ei sa se faca intelesi...

Dana, multumesc ca te gandesti la noi... eu, sincer, sunt tare trista ca mi-e atat de dor de Alex!... Nu cred ca mai rezist pana la Craciun cand merg sa-l vad...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput