Piatra Neamt - Perla Moldovei (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna....nu pot sa va raspund ..cand Rares e activ, mami pauza...
oricum sunt datoare cu niste multumiri...va pupam si revenim cand ne lasa tero....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Dana, superpozici, cam rarut am vazut pozele voastre...dar o poza cu toata familia cand?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pai ne-am luat aparat,de acum o sa vedeti mai des poze!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!

Doamne, Laura sunt absolut minunati copilasii tai! Sun asa de frumusei!... sa va traiasca si sa va bucurati de ei mereu ca acum! Va invidiez ca aveti gemeni... si nasii lui Alex au gemeni, sunt mari acum, au 3 ani jumate, si eu o nebunie in casa la ei! Sunt tare draguti dar si nazdravani impreuna...

Nu mai zic si de nazdravanul Alinei... e barbat cu personalitate, ce sa mai zic... sa va traiasca, Alina, sa fie sanatos si cuminte atat cat trebuie!

In alta ordine de idei, pisicuta, am fost la targul de carte dar n-am stat prea mult ca era cumplit de aglomerat! Am luat 2 carti pt. Alex, una cu povesti si Biblia povestita pt. copii (pt. cand o fi mai mare) si atat ca n-avea unde sa arunci un ac...

Va pup dulce si va urez o seara excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana frumoase poze. Asa mai merge....va vedem si noi mai des.Uite cine vb....eu care am dar nu se vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steffania17 spune:

Stie cineva cum e viata in Tg NEamt? MA voi muta acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut

Stefania,eu nu stiu sa te ajut ca nu am pe nimeni acolo,dar poate stiu fetele

Gagici,pe unde umblati??

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutzica spune:

Buna fetelor. Sunt si eu din Piatra Neamt. In primul rand scuze ca intru atat de tarziu pe forumul vostru. Am si eu o intrebare si o rugaminte. Stie cineva vreun loc de munca de birou pentru sora mea? Acum lucreaza ca asistent social la o scoala si postul este foarte prost platit. Ea are 41 de ani si este foarte priceputa si muncitoare. Va rog, daca stiti sau aflati ceva, anuntati-ma. Multumesc mult si o zi buna si frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Prin magazine, mai Dana, ca se apropie Sf Neculai. Itzi dai seama ca nu ne poate prinde chiar pe nepregatite. Si mai vor si bunicii sa stie ce sa cumpere si mai avem si o finutza, asa ca....a fost o zi de plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

Stefania am eu o idee-este ca viata intr-un oras mic.Adica nu ai cine stie ce magazine,este foarte probabil sa nu gasesti ceva daca vei cauta;nu sunt toate bancile;nu tu activitati culturale,din joi in pasti cate ceva organizat pt pici.Toata lumea cunoaste pe toata lumea si cam merg toate pe pile.Cam asta ar fi.

Succes

Lunna tare simpatici copilasii tai.Victor este mult mai inalt decat mi l-am imaginat,iar Ana este frumusica foc.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput