mamicutze casnicutze (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da Banano stai linistita.Ai trimis-o aseara.Si io tie.Cred
Mmiha pofta mare.Ce papi?Mie mi-a adus mamaica vecina mea pomana: salata beof(asa se scrie?) , salata de vinete, paine facuta-n casa si gogosi.Mai aveam io un pilaf cu ciuperci asa ca m-am scos pe seara asta.

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

gagici ,am o intrebare la voi.
chiftelutele se pot face de pe o zi pe alta? adica sa le fac azi si sa le pun maine la party?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Eu as zice ca da.Sunt chiar mai bune reci de la frigider.
Hai pupi.Iau o pauza pana mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

da ma se pot face si crede-ma ca sunt muuult mai bune, sa le faci de pui si la cuptor ...pt copii

hooo hooo hoooo Merry Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

am primit Dana de la tine adresa....Georgi mamaliguta cu carnati proaspeti de POORC si Maria peste (d'ala alb file) pane si bereeee

hooo hooo hoooo Merry Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu is nervoasa rau...nu stiu daca o sa mai am puterea sa mai particip in seara asta la buna voastra dispozitie...

Daca apar modificari in adresa mea...va voi tine la curent...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, revino-ti, ca pun biciu' pe tine, sau pe colegu'? si ai grija de voi
banano, si io tot asa le-am facut, vineri si le-am pus simbata sunt chiar beton, de bune. le-am tinut, nu la frigider, in camara la racoare.
plecam la papica, sper sa ne mai vedem in seara asta toate

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,capul sus!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuu,ce de-a ati scris...

MMIHA pt link-uri...ce de lucruri faine...de fapt multe am vaut si aici ca nu stiu din care sa cumpar...ca nu mi-ajung banii de toatecate vreau...bafta maine la operatie

Mai am votat si eu...stiti ce cred,ca vreuna din noi voteaza mediocru si de aia avem asa stelutele,din noi ma refer la cele care sunt pe lista...nu dati cu rosii,dar sincer nu cred ca vine cineva sa ne voteze aiurea...tre sa fii bolnav la cap

DANIELA ,mei da ce am vazut eu acolo,super femeie...si la bucatarie e ok,tine-o tot asa

CAMI eu am zis ca nu mai fac nimic pana de sarbatori,ca m-am ingrasat cat o vaca si sunt trista,nu ma mai incap hainele din Ro cu care am venit,si am un botez in 2 saptamani si nu am cu ce sa ma imbrac...si aveam unele asa dragute!!!...acum tre sa-mi iau altceva si mor de nervi cand ma uit in oglinda

Culeg informatii de la voi

Eu am primit multe adrese si ma bucur,abia astept sa va scriu...hehehe...da nu mai faceti poze,vorba lui Cami,sa fie surpriza...eu am sa fac dupa ce primesc de la voi,le aliniez pe toate si pozam atunci,nu vreti asa?!

MIHA ,sa treaca supararea...da cine te-a enervat?

No hai ca va ,ai mei copii dorm...poate mai intru deseara,daca nu va doresc o seara placuta si sanatate la puiutii mucosi!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ai meyy miha si io care vroiam sa te rog sa'mi dai si mie adresa..pup io sa treaca nervurile..
Bi unde ai trimis mama ca io nu primiii nika..
ange..Danelutzo,CRISMIR multam!!!
mai astept PM...
va pupacesc pe toateee!!!
aaaaa si sa nu uit georgiiii.. "aia" cand te'o prinde sa vezi ce o sa'ti faca pai binee fatoooo spusasi la toata lumea de cursele mele?ca dor nu oi fi Shumii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput