elena udrea
Raspunsuri - Pagina 5
melina34 spune:
quote:
Originally posted by Androix
De ce ma intrebi, mey? E o intrebare capacana?
Mi-e mai simplu sa-ti zic pe cine n-as vota nici pe liste de partid nici individual: elena udrea, oana zavoranu, gigi becali etc (ca "figuri" d-astea marcante sunt destule care incearca sa-si faca loc in politichie) Si sa-ti spun pe cine am votat pentru ca era pe lista de partid si altfel n-as fi votat nici picata cu ceara: anca boagiu. E ministru sau ce a ajuns? Eu una habar n-am cam cum a "folosit" ea votul meu si al altor cateva mii de romani, nu am auzit sa fi facut ceva remarcabil. Tanara generatie... Ca sa nu incep iar cu poalele ca ma fac de-un avertisment mintenas...
Si pana la faza cu colaborarea cu securitatea mona musca parea exact persoana potrivita pe care s-o votez cu constiinta impacata. Acum nu mai sunt asa de sigura...
Hmmm constat ca nu prea ai dom'le pe cine sa votezi in tara asta... De-aia e loc de elene si oane si jiji.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
bravo Androix, felicitari!!!
ai ajuns exact acolo unde doream, NU exista ingerasi in viata politica, asa ca degeaba vorbim discutii pe baza de conversatii!!
M.
Androix spune:
Eram sigura c-o sa zici asta, cam asta e si concluzia mea, dar trebuie sa recunosti ca unii e mai ingerasi ca altii... Nu este altceva decat INCA un argument pro vot uninominal!
Pfuuuuuuu cum am uitat io sa-l mentionez pe vanghelie care este??? Inadmisibil!!!
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
monip spune:
pt dna moderatoare
Capitolul se numeste "Birfe"-Birfa se numesc opiniile critice ,relative la o persoana,care nu este prezenta la discutie. Imi pare rau ca nu am inteles ca persoana care a deschis capitolul a facut-o doar ca sa avem unde sa ne exprimam admiratia nemarginita fata de ea.Atunci nu m-as mai fi obosit sa scriu.Cuvintele folosite de mine nu sunt obscenitati sau trivialitati-si consider ca o caracterizeaza cel mai bine.Cred ca toata lumea care comenteaza critic de fapt ar jigni-o pe persoana in discutie-doar ca nu cred ca ei i-ar pasa de comentarii.oricare ar fi ele.Pentru cine s-a simtit deranjat de exprimare -poate sa citeasca "tinuta total nepotrivita "si de un gust mai mult decat indolielnic, in contradictie cu rolul pe care si-l asuma,cu virsta si cu "tonusul muscular" - ce sa-i faci,asta este,dupa 30 de ani ti se mai lasa una,alta,nu mai e ca la 25,trebuie sa muncesti mult si sa cheltui multi bani ca sa te mentii in aceeasi forma.Nu stiu daca e mai putin jignitor-dar daca asa prefera persoanele mai delicate...