elena udrea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by melina34

Androix, am si eu o curiozitate:pe cine vei vota odata cu introducerea votului uninominal?

M.

dev xero ellinika...

Pai e foarte simplu: in loc sa votez liste de partid (care sa fie pline de persoane d-astea cu tzatzele in vant pe care le arde Base sau Vadim, cum plastic a zis cineva mai sus) votez persoana. Am posibilitatea daca vreau sa aleg in cunostinta de4 cauza sa aflu ce scoli a facut respectiva persoana, sa-i aflu cv-ul, sa-i aflu realizarile, sa-i cunosc opiniile vis-a vis de probleme care ma intereseaza pe mine etc.

Sau vroiai sa propun o lista cu personaje demne de intrat in parlament? Ca vorbim de udrea si zavoranu: sa ma scuzati dar PE MINE elena udrea si oana zavoranu nu ma reprezinta. Daca udrea macar mai are habar sa deschida gura si are ceva minte in capsorul ei blond (atat cat sa obtina ceea ce-si doreste, nu conteaza cum) apai Buzuka... aaa ar trebui sa vind ceapa in piata ca sa ma reprezinte ea pe mine in parlament.

Pana una alta sunt fericita ca oricum nu sunt o votanta a PRM-ului, insa pe de alta parte mai sunt o gramada de caricaturi in parlament, ajunse acolo pe listele lui Vadim, care are votanti destui. Un alt aspect trist ar fi venirea din urma a lui JIJI...

Offf, ma scuzati, nu vreau arunc subiectul in aer, vorbeam despre Elena Udrea aici. Deci strict la subiect: nu ma incalzeste cu nimic ca-i frumoasa ca nu e, ma doare in cot. Despre cat de frumoasa e sau nu vorbim daca jurizam un concurs de miss. In politica iti trebuie alte calitati. Zic eu, parerea mea. Ca or fi si barbati care ar vota-o si in functia de presedinte al tarii, vrajiti de decolteul ei adanc si obraznic, or fi, asta e. De-aia vreau eu vot uninominal.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Androix
Daaaa, e decenta da proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu ca Lenutza ar da pe din-afara de dashteptaciune... Parerea mea e ca femeia stie ce vrea. Se ingrijeste, ca frumoasa nu e, in okii mei cel putin, s-a maritat cu un "Cocos" plin de bani, e mare "advocata" si acum si mare politiciana. Ce po' sa zic banii astia...

Da ce ziceti ca acum si Buzuka a intrat in politica tot la partidul lui Vadim Elena, pazea ca vine alta si mai tzatzoasa si mai rujata ca tine!!!
Daca si Zavoranca intra in parlament imi bag ceva in ea de tara si plec mancand norii

si

quote:
Pai e foarte simplu: in loc sa votez liste de partid (care sa fie pline de persoane d-astea cu tzatzele in vant pe care le arde Base sau Vadim, cum plastic a zis cineva mai sus) votez persoana.

Bila neagra (deocamdata) + trimitere la pct. 17 din regulament!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monip

Elena Udrea arata in general bine - un pic cam trecuta pt cei 32 de ani ,cat zice presa ca are-dar e foarte comuna si vulgara!!!E intruchiparea "toapei cu bani" . Nu inteleg cum de nu se indura ,la banii pe care tot presa zice ca ii are,sa-si angajeze un stilist , sa o invete si pe ea cum sa se imbrace potrivit situatiei,varstei,siluetei,.....
.Am vazut-o intr-un ziar intr-o tinuta-foarte decoltata si foarte scurta - avea sanii lasati ,la fel si muschii coapselor-arata ca o vampa trecuta ( si evident vulgara)

Pfffuiii...bila neagra si punctu 17!!!

Asta-i birfa doamnelor????

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie mi s-a parut ca e birfa ce a scris monip, de ce a meritat bila neagra? Eu sint chiar nedumerita. Nu a descris-o bine?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Daca pentru tine calificative precum "toapa" ori "vampa trecuta si vulgara" ti se par o simpla birfa, asa ca-ntre-fete, mie mi se par jignitoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ok. Cum ar fi putut s-o descrie fara sa foloseasca aceste cuvinte, dar sa intelegem totusi mesajul?
Deci practic e voie doar s-o laudam?
Pe mine nu ma intereseaza deloc cucoana asta, parerea mea e ca e vulgara. Ma gindesc cum poti sa descrii lucrurile astea totusi fara sa iei bile negre.
La Androix a fost altceva, acolo poate se justifica bila neagra.
Eu am vrut doar sa-mi exprim nedumerirea, mi s-a parut totusi exagerat. Birfele sint jignitoare prin definitie, poate atunci ar trebui sa renuntati la capitolul asta.
Astea sint lucruri care se scriu si in presa, n-o fi forumul asta mai catolic decit Papa!
Daca doar spunem imi place sau nu-mi place, discutia devine neinteresanta. Parerea mea ramine ca nu era caz de bila neagra, ca ar trebui sa ni se acorde dreptul la opinie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

pfuuuuu da e adevarat, am folosit un limbaj mai colorat, guilty as charged.
Dar tu ce barfa ai vrea sa fie pe forumul asta? Sa venim cu citate din filozofi celebri?
Am inteles avertismetul: gata cu poalele in cap...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ce s-a infierbantat subiectul

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Androix, n-am nimic impotriva listelor nominale si, ce-i cu asta?da-mi te rog exemple de persoane demne, capabile,pure,decente,instruite etc.care sa stea pe listele acelea.

M.

Mergi la inceput

De ce ma intrebi, mey? E o intrebare capacana?
Mi-e mai simplu sa-ti zic pe cine n-as vota nici pe liste de partid nici individual: elena udrea, oana zavoranu, gigi becali etc (ca "figuri" d-astea marcante sunt destule care incearca sa-si faca loc in politichie) Si sa-ti spun pe cine am votat pentru ca era pe lista de partid si altfel n-as fi votat nici picata cu ceara: anca boagiu. E ministru sau ce a ajuns? Eu una habar n-am cam cum a "folosit" ea votul meu si al altor cateva mii de romani, nu am auzit sa fi facut ceva remarcabil. Tanara generatie... Ca sa nu incep iar cu poalele ca ma fac de-un avertisment mintenas...
Si pana la faza cu colaborarea cu securitatea mona musca parea exact persoana potrivita pe care s-o votez cu constiinta impacata. Acum nu mai sunt asa de sigura...
Hmmm constat ca nu prea ai dom'le pe cine sa votezi in tara asta... De-aia e loc de elene si oane si jiji.

bb2

Mergi la inceput