elena udrea
Raspunsuri - Pagina 2
NinaR spune:
Elena Udrea nu arata rau deloc Cu politica nu prea le are nici in clin nici in maneca. Mai bine se lansa in lumea modei.
Nina
olim spune:
arata bine ca femeie, dar nu ca om politic.Tinuta ei este o tinuta de ofice sau alt ceva, nu sa ne reprezinte romania in ue, ca atunci ne miram ca scriu ziarele despre femeile noastre
Anderra spune:
Si totusi .... sa fim corecte .. elena udrea a evoluat foarte mult de la aparitiile diafane de acum cateva luni in care etala numai hainutze roz, rochii decoltate si pantaloni mulati pe coapse .. probabil a realizat ca in felul acela vestimentar nu poate starni decat zambete nu si atentia interlocutorilor.. de vreo 2-3 luni am observat o schimbare decisiva a look'ului : e mult mai sobra insa eleganta si la locul ei .. si de ce sa nu recunoastem manuieste bine arta conversatiei, are vocabular, are si replica uneori se vede ca s'a mai cizelat de la "momentul turcescu". (cunoscatorii stiu la ce ma refer)
sali spune:
Mie imi place, in ciuda faptului ca nu renunta la unghiile un pic cam lungi si sidefateeee, ciclamateeeee....Am vazut un pictorial cu ea in care manuia diverse arme si nu-i sedea rau cu o pusca de tir, tragand la tinta!Dar cine-o fi tinta, mai?
goldi spune:
Mie-mi place cum arata si faptul ca are replica, nu e chiar o papusica blonda si atat.
Insa cum poate frate, sa doarma in acelasi pat cu onor dl. Cocos, care arata ca un Guta mai spalat, da' tot de-acolea ?????
Intrebarea e retorica.
Raspunsul il stie toata lumea!
lgireada spune:
Si mie mi-o placut pictorialul ala une apare in dantelutze :D. Serios acu' ca mi-o placut pozele
Oare si politicienii din afara apar tot asa prin reviste?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
roxivan spune:
Eu cred ca nu le prea are cu politica, e buna ca element de decor. E o femeie ingrijita, eleganta. Are copii?
Astea sunt primele lucruri care imi vin in minte referitor la E.U.
melina34 spune:
nu are copii, este obsedata de silueta, la un moment dat citeam intr-un ziar ca a pus pariu cu sotul ei pe 1000 de euro ca slabeste 3 kg, se pare ca a slabit doar 1 kg si a trebuit sa-i dea banii;
cineva mai sus intreba cum poate sa doarma linga dl cocos, raspunsul e o intrebare:banii lui au vreun miros???
M.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Si mie mi-o placut pictorialul ala une apare in dantelutze :D. Serios acu' ca mi-o placut pozele
Oare si politicienii din afara apar tot asa prin reviste?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Asta da activitate politica...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ECMI spune:
Am vazut-o de curand la o emisiune a lui Andrei Gheorghe. Tocmai incerca sa convinga ca femeile frumoase din politica au reusit prin forte proprii (vezi Mioara Mantale, Anca Boagiu-descrisa ca un ministru de exceptie).
Numai ca i-a facut Gheorghe o analiza SWOT (nu ca ea ar fi stiut ce e aia) de a mai linistit-o.
Oanamc, in ce o priveste pe dna ministru cea necoafata, as prefera sa nu mearga niciodata la coafor dar sa frezeze putin sistemul pe care-l gestioneaza.
S-a mai coafat una, Mona Musca si la cateva luni am aflat ca era de fapt o Dana.
Maria si Ilinca
La plimbare
Slabeeeeesc