Dragele mele,
sant patita cu bonele, de 2,5 ani trag ...
Luisa, m-am gandit si eu ca i s-a facut rau atunci... da prea s-au brodit si alte chestii. Ea era multumita cu banii, dar barba-su nu...
el o tot instiga sa ceara mai mult si mai mult..pana cand n-am mai suportat eu.
De vreo 3 luni tot caut bona. Am multe cunostinte si am apelat la toate. Rar vreuna care sa cunosca pe cineva dispus sa aiba grija de un copil. Am vorbit cu vreo 2 bone si li se parea putin cat ofeream eu, 3 milioane pentru 4 ore, asta in conditiile in care copilul doarme 2 ore din cele 4 si eu ii cer doar sa calce lucrurile lui si de 2 ori pe saptamana sa-mi intinda si mie niste rufe.
Ce sa mai zic, ca sa evadam si noi de Revelion am acceptat sa platesc 1 milion. Nu stiu ce sa mai zic, uite eu chiar nu gasesc pe cineva cu bun simt si dornic sa munceasca pentru 3 mil / 4 ore.
Prima bona (cea careia i s-a facut rau anul trecut) avea pretentia ultima data sa-i platesc 8 milioane pentru 8 ore !!!
va pup
Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni
Ingrid, stai linistita. I-ai promis un milion, macar n-o sa mai ai surprize gen "boala" celei de dinainte. Eu zic ca daca ai de unde, nu saracesti de banii astia. Totul e sa n-o lasi sa ti se urce in cap, tot crescind pretul.
O data e revelionul si avind in vedere ca de 5 ani n-ai mai reusit sa faci un revelion in alta parte, merita.Daca banii astia te-ar indatora, sau ti-ar determina reducerea cheltuielilor referitor la Cristi, ar fi altceva.
Eu iti zic distractie placuta !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru