Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
care editie, cind editie?
quote:
Originally posted by bibyrox
Hai mai fetelor linistiti-va! Mie imi place la nebunie emisiunea si abia astept editia urmatoare... Nu o pot suporta pe Iulia Vantur! Mi se pare de-a dreptul penibila!
In legatura cu emisiunea de aseara... spunea cineva ca Dani nu a venit pe platou... dar l-au aratat si nu o data!!!! Avea lacrimi de fericire si cei din jurul lui (chiar parintii Adrielei) l-au felicitat! Nu cred ca era neaparata nevoie sa vina in platou.. emisiunea era oricum la final.
Parerea mea este ca pana la finala chiar se voteaza corect; si anume cine danseaza mai bine! Pe urma lucrurile se schimba putin... Si pana la urma nu sunt dansatori profesionisti!!! De ce sa nu recunoastem ca au ramas cele mai bune 3 perechi! Elena si Cornel eram sigura ca vor iesi! Eu n-am fost deloc socata. In schimb eram mai mult ca sigura ca vor castiga Adriela si Smiley... si chiar si cei din platou credeau asta! Se potrivesc atat de bine.. sunt asa frumosi amandoi! Asta e viata! oricum cu cei 10.000 Euro eu zic ca isi va ajuta parintii! Tatal Adrielei era foarte multumit de premiu.
In schimb Carmen nu avea de unde sa faca rost de atatia bani... iar cazul lor m-a impresionat teribil. Nu mi s-a parut ca s-a smiorcait, pur si simplu vorbea din suflet. A stiut sa atraga publicul si asta s-a vazut nu o data ci de 4 ori!
Sper din suflet ca aceasta operatie sa-l ajute pe Dani!!! Merita sa fie fericiti!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
danette spune:
Fara sa par insensibila la cazul lui Dani, m-i s-a parut f.f.f. frustrant mai intai pentru Elena si Cornel, apoi pentru Adriela si Smiley...e clar ca asta nu a mai fost Concurs de DANS.
Oamenii aia au muncit din greu cu totii. Au facut repetiti ore in sir.. pentru ce??? ca sa castige o echipa care nu era deloc performanta...
Si eu zic ca au procedat f. bine Banica si Vantur...
NU Carmen si Victor erau castigatorii de fapt !
Consider ca nu e deloc bun regulamenetul concursului... treaba asta cu televoting este o aiureala...
Da, asa cum am zis.. asta nu e concurs de dans.
Sunt f.f si dezaprob ce s-a intamplat.
Crashsky spune:
Asta e pentru cei carora le-a placut echipa formata din Elena si Cornel:
www.youtube.com/watch?v=_p4lAA2Sl_g" target="_blank">ELENA si CORNEL
Artemis1578 spune:
Pe mine o chestie ma enerveaza: cum sa votezi in jumatate de ora echipa castigatoare si in dueluri ai la dispozitie cate o saptamana? E clar ca ba nu ai timp, ba nu-ti ajunge mesajul..........
Smiley m-a impresionat, a plans ca un copil................
Anka si Ubitu Athina
Andreea_k spune:
Imi pare rau pt ce s-a intamplat aseara.Este un concurs si trebuie sa castige cel mai bun indiferent de ce situatie are acasa sau ce problema are .
Sunt sigura ca s-ar fi gasit oameni care sa-l ajute pe Dani chiar daca iesea pe locul 2.
Cred ca asa au votat totusi telespectatorii pt ca "castigatorii" au stiut cum sa se milogeasca ( si nu-i condamn pt asta , disperata fiind , probabil as face la fel ).
Din pacate asa a fost si la editia trecuta.Si acum imi pare rau ca nu a castigat Cristina Rus si partenerul ei.
Oricum majoritatea o sa-si realizeze visul si o sa vedem asta vinerea viitoare si chiar sunt curioasa cum se va materializa visul lu' "Miss Congeniality" sa-l aduca pe tac-su acasa.Asta chiar ma enervat , de parca nu gasea tac-su de munca si in tara( daca il iubeste asa de tare de ce l-a lasat sa plece sa stranga bani pt ea ? Din cate stiu eu in politie se castiga binisor iar ma-sa putea sa-si ia si ea o slujba si sa traiasca impreuna asa cum sunt milioane de familii.)
EVA-DATA spune:
quote:
Originally posted by puppe
M-a scos din sarite finala de aseara, mi-a stricat week-end-ul. Am incercat sa trimit SMS cu textul "Smiley" si am reusit doar de 2 ori in 30 de minute, in rest imi dadea raport " Nu se poate trimite textul la 1776". N-am patit asa ceva niciodata, nici cand trimiteam mesaje de Craciun sau Anul Nou! Nu stiu daca e de vina Vodafone sau nu, inclin sa cred ca nu, dar PRO TV m-au dezamagit complet. Emisiunea asta se numea, totusi, "Dansez pentru tine", nu "Ma milogesc pentru tine". Penibila acea Dana/Carmen, imi pare rau de aradeni si de povestea trista a lui Dani, dar mai bine apelau la Andreea Marin si stupize-stupizele ei. Mi-au placut fff mult si Elena+Cornel, si mai ales Adriela+Smiley, dar probabil au avut ghinionul sa nu aiba perechi care lucreaza in Pro TV. Pacat ca au investit timp, lacrimi si suflet in ceva ce era regizat dinainte. Despre abureala cu "publicul isi voteaza preferatii" m-am lamurit din plin si dupa incercarile mele esuate de a trimite SMS, si dupa cele citite pe forum.
exact gand la gand cu mine.Stau acum si ma uit la reluare si nu-mi vine sa cred ca au iesit Elena si Cornel,au dansat tot timpul mai bine decat Carmen si Victor.I-ati vazut pe cei din sala care plangeau ca au iesit Elena si Cornel din concurs,ce-ati simtit dupa ce ati vazut valsul lor...ultimul vals...toata lumea a fost in picioare...si juriul...un dans ce nu poate fi notat cu note de 10 ci 100,ce mai,pe mine m-a impresionat profund.Bravo lor!
eva
Steluta spune:
Stiti cumva pe ce melodie au dansat valsul Elena si Cornel???
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Stiti cumva pe ce melodie au dansat valsul Elena si Cornel???
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
once upon a december
si mie mi-au placut de elena si cornel... au fost superbi tot timpul: si la dansuri standard, si la dansuri latino si la cele moderne... si adriela si smiley au fost buni... mai ales in ultimile editii...
dar perechea care mi-a mers tot timpul la suflet au fost elena si cornel... iar ultimul dans, valsul a fost ceva de vis...
www.dirtydancing.ro" target="_blank"> Mai mult decat dans
ISOLDA spune:
Ma bucur sa vad ca ceea ce a inceput Andreea Marin la "Surprize, Surprize" se continua sub diverse forme si la alte televiziuni. Nu sunt o fana a ei, dar trebuie sa recunosc faptul ca a ajutat foarte multi oameni, si la randul nostru, "Forumul umanitar Despre Copii" am apelat si noi la ea atunci cand totul parea imposibil......va amimtiti cazul lui Liviu? Am mare admiratie pentru cei de la Pro, care au intrat in acesta lupta a cazurilor umanitare, si sper ca si alte televiziuni sa le urmeze exemplul.
Bulinush spune:
intr-adevar de departe cel mai bine din emisiune au dansat perechile Smiley si Adriela (suuuuper) si Elena si Cornel (in special Cornel)...dar mi se pare totusi nedrept sa il acuzati pe Banica si pe Iulia ca ar fi ignorat castigatorii. M-am uitat special la reluare (ca aseara am adormit) si am vazut ca s-a urmat ordinea fireasca a inmanarii premiilor: in momentul anuntarii castigatorilor camerele au fost pe Carmen si Victor si apoi a fost normal sa le inmaneze premiul si sa vb cu cei de pe locul II, si apoi sa li se acorde atentie celor de pe locul I. si oricum diferenta la procentaj a fost destul de mica iar important e ca fiecare a muncit si o sa-si indeplineasca visul.....si oricum Smiley si Adriela cu siguranta au simtit cat de mult au fost apreciati si iubiti de juriu si de public