Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Pe mine m-a impresionat tare mult dansul Elenei&Cornel, mai ales cel de final. Sincer credeam ca vor castiga. Sau Smiley...Dar Carmen mie nu mi-a placut, cu toate ca este prietena prietenei mele cea mai buna, care acum sta la Arad. Era vorba de dans si Cornel a fost fantastic! Visul fiecaruia era important si ma bucur pentru Carmen. Asat e...e nasol sistemul asta de votare, atunci la ce mai e juriul? Daca e vorba de dans, apoi sa castige in functie de dans. La urma urmei asta e, nu? D-aia se chinuie si bietii 7 sapt. sa arate ceva.
oricum eu am plans cand au iesit Elena si Cornel. Bietul baiat...

Dani, sa te ajute Dumnezeu sa potiu umbla din nou.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am adormit la final si-am intrat sa vad care-a cistigat si-acu inteleg ca victor si carmen. felicitari cistigatorilor, ma bucur pentru dani, imi pare rau pentru adriela&smiley ca si pentru elena&cornel ...apropos, nu inteleg de ce lor, elenei si lui cornel, nu li s-a facut aceeasi iesire bengoasa din scena ca si celorlalti dinainte
ps. cit fu premiul pentru adriela si smiley? ca pin` deseara la reluare e mult..

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

10.000 euro pt Smiley si Adriela

Cat a fost premiul cel mare? 50 sau 75? Ca am adormit exact in ultimele minute..........

Ca o paranteza: imi doream sa castige Adriela si Smiley..........au dansat superb!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

M-a scos din sarite finala de aseara, mi-a stricat week-end-ul. Am incercat sa trimit SMS cu textul "Smiley" si am reusit doar de 2 ori in 30 de minute, in rest imi dadea raport " Nu se poate trimite textul la 1776". N-am patit asa ceva niciodata, nici cand trimiteam mesaje de Craciun sau Anul Nou! Nu stiu daca e de vina Vodafone sau nu, inclin sa cred ca nu, dar PRO TV m-au dezamagit complet. Emisiunea asta se numea, totusi, "Dansez pentru tine", nu "Ma milogesc pentru tine". Penibila acea Dana/Carmen, imi pare rau de aradeni si de povestea trista a lui Dani, dar mai bine apelau la Andreea Marin si stupize-stupizele ei. Mi-au placut fff mult si Elena+Cornel, si mai ales Adriela+Smiley, dar probabil au avut ghinionul sa nu aiba perechi care lucreaza in Pro TV. Pacat ca au investit timp, lacrimi si suflet in ceva ce era regizat dinainte. Despre abureala cu "publicul isi voteaza preferatii" m-am lamurit din plin si dupa incercarile mele esuate de a trimite SMS, si dupa cele citite pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

A fost foarte corect ceea ce sa intamplat.ASha trebuia.Performanta are importanta pana la duel dupa care sufletul si importnta visului conteaza.Cineva spunea ca ii pare rau de ghita.De ce?I s-au oferit banii necesari procurari scaunului si a protezei deci visul este implinit.
Adriela a castigat 10 mii de euro plus ca a fost bagata de catre smilley si moga in studioul de inregistrari.Fata asta va ajunge vedeta si artista.E talentata si frumoasa.Cu ceea ce va castiga va putea sa le ofere parintilor mult mai mult decat niste aparate auditive
Dar CARMEN SI DANY fetelor????Cum puteau oamaneii astia sa faca rost de 50 de mii de euro avand in vedere ca aceasta fata era o fata simpla,nu a excelat prin cine stie ce talent .E CORECT ASHA.Eu de la inceput mi-am dorit ca baiatul asta sa castige si am stat editie de editie cu sufletul la gura rugandu-ma ptr ei.
Mi se pare fair-play

28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mie personal mi se parea corect sa castige cei care au dansat cel mai bine... Adriela si Smiley... Ca doar emisunea se numeste "Dansez pt. tine"...
Pana la urma toate visele erau importante... nu stiu daca asta ar fi fost un criteriu de alegere... pt. ca e foare greu sa alegi care vis e mai important... Cel putin din p.d.v-ul meu... Eu as fi votat echipa care mi-a placut cel mai mult... indiferent de vis...

Sunt convinsa ca si Carmen si-ar fi implinit visul, chiar daca nu ar fi castigat concursul... Pana la urma toti vor ajunge sa-si implineasca visul... De-asta mi se parea normal sa castige cei care danseaza cel mai bine... pt. ca visul fiecarui se implineste pana la urma... Iar Dany are programarea pt. operatie in noiebrie anul viitor, suficient timp sa stranga banii...

Anka premuiul I a fost de 50.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Dupa ce mi-am facut o gramada de nervi azi-noapte si mi-am zis ca nu ma mai uit niciodata la aceasta emisiune, ma mai linistesc acum vazand ca si voi ganditi si simtiti cam la fel. Am ajuns la concluzia ca PRO-TV-ul a stiut de la inceput castigatorii. Si ma bucur nespus ca Adriela si Smiley au avut parte de mai multa atentie pe deplin meritata. Si chiar Elena si Cornel au fost superbi, absolut minunati cu valsul lor din final. Mi-a fost tare mila de Elena, pt ca se vede ca este o fata muncitoare si ambitioasa si e nedrept sa-ti fie furat asa premiul...cred ca a fost socata, s-a si vazut de altfel, dar a ramas demna. M-a impresionat si Smiley care nu si-a mai putut stapani lacrimile... Consider ca adevaratii castigatori ai consursului sunt ei, cele doua perechi care au dansat superb.
Carmen si Victor au castigat ceea ce si-au dorit, banii pt operatia lui Dani in China. Sa-l ajute Dumnezeu sa poata merge din nou si sa aiba o viata normala! In rest, chiar credeti ca meritau atentia invingatorilor? Ma bucur ca Iulia si Stefan au trecut foarte bine pt acest final penibil.

Acum, stati linistite, pe 1 decembrie, in editia speciala, sigur vor fi premiati sau recompensati toti concurentii, astfel incat visele lor vor putea prinde contur. Mai vorbim atunci

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Hai mai fetelor linistiti-va! Mie imi place la nebunie emisiunea si abia astept editia urmatoare... Nu o pot suporta pe Iulia Vantur! Mi se pare de-a dreptul penibila!
In legatura cu emisiunea de aseara... spunea cineva ca Dani nu a venit pe platou... dar l-au aratat si nu o data!!!! Avea lacrimi de fericire si cei din jurul lui (chiar parintii Adrielei) l-au felicitat! Nu cred ca era neaparata nevoie sa vina in platou.. emisiunea era oricum la final.
Parerea mea este ca pana la finala chiar se voteaza corect; si anume cine danseaza mai bine! Pe urma lucrurile se schimba putin... Si pana la urma nu sunt dansatori profesionisti!!! De ce sa nu recunoastem ca au ramas cele mai bune 3 perechi! Elena si Cornel eram sigura ca vor iesi! Eu n-am fost deloc socata. In schimb eram mai mult ca sigura ca vor castiga Adriela si Smiley... si chiar si cei din platou credeau asta! Se potrivesc atat de bine.. sunt asa frumosi amandoi! Asta e viata! oricum cu cei 10.000 Euro eu zic ca isi va ajuta parintii! Tatal Adrielei era foarte multumit de premiu.
In schimb Carmen nu avea de unde sa faca rost de atatia bani... iar cazul lor m-a impresionat teribil. Nu mi s-a parut ca s-a smiorcait, pur si simplu vorbea din suflet. A stiut sa atraga publicul si asta s-a vazut nu o data ci de 4 ori!
Sper din suflet ca aceasta operatie sa-l ajute pe Dani!!! Merita sa fie fericiti!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Mai stiti ce v-am spus ieri?!...Cineva mi-a spus sa argumentez afirmatia conform careia Carmen si Victor vor castiga...Aseara ati vazut in direct ceea ce am vrut sa spun!...Imi pare rau...extrem de rau ca nu m-am inselat nici la aceasta editie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

inca o data FELICITARI CARMEN SI VICTOR!
DACA ERA SA SE IA DUPA DANS, ATUNCI ERA UN CONCURS DE DANS, UNDE CONTAU DOAR NOTELE PUBLICULUI.ASA A FOST EMISIUNE PRIN CARE AU AJUTAT MULTI OAMENI. ASTA ERA SCOPUL EMISIUNII. EU AM AUZIT CA IN MARTIE AU PROGRAMAREA PT CHINA....IN FINE...
ZICEA CINEVA CA SE BUCURA CA NU LI-I S-A ACCORDAT ATENTIE...LA FEL ZICEA SI DACA CASTIGAU SMILEY SI ADRIELA? CRED CA PREZENTATORII, CHIAR DACA AVEAU PREFERINTE, TREBUIA SA-I TRATEZE PE CASTIGATORI FOARTE FRUMOS, INDIFERENT CARE ERAU ACESTIA. STIU C-AI ZIS ASA CEVA C-AI FOST SUPARATA, DAR , DACA GANDESTI LA RECE, CRED CA VEI AVEA ACEEASI PARERE CU MINE...CA NU A FOST FRUMOS. AS FI FOST DE EACEEASI PARERE SI DACA CASTIGAU ALTII SI-I TRATAU CU ACEEASI INDIFERENTA.

Mergi la inceput