Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Eu ma bucur ca au castigat Carmen si Victor desi stiu ca dansul lor nu a fost cel mai bun.
Adseana, inseamna ca n-ai vazut toate editiile de faci asemenea afirmatie...de 4 editii incoace cele mai mari note le-au avut ADRIELA SI SMILEY.
imi pare tare rau pentru Adriela si Smiley chiar mi-au placut, mult de tot mi-au placut dar totusi eu ma bucur pentru aradenii mei Daca v-as spune ce campanie s-a facut in tot orasu nu m-ati crede. Niciodata nu am simtit orasul asta mai aproape. FORMIDABIL
adseana spune:
Claudelu, am vazut TOATE editiile...eu vorbeam de constanta cu care au primit notele, in toate editiile...nu ca si Smiley si Adriela, acum sus, acum jos...nu uita ca au fost si in duel...oricum, sincer eu nu ma mai uit la emisiunea "ma smiorcai pentru tine"...nu Carmen si Victor au castigat (pentru ca au fost cam varza la dansuri in ultimele saptamani), ci DANI...caruia ii doresc multa sanatate...
edit: si la Oradea a fost la fel, tot orasul fierbea si a fost alaturi de Cornel
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Eu ma bucur ca au castigat Carmen si Victor desi stiu ca dansul lor nu a fost cel mai bun.
Adseana, inseamna ca n-ai vazut toate editiile de faci asemenea afirmatie...de 4 editii incoace cele mai mari note le-au avut ADRIELA SI SMILEY.
imi pare tare rau pentru Adriela si Smiley chiar mi-au placut, mult de tot mi-au placut dar totusi eu ma bucur pentru aradenii mei Daca v-as spune ce campanie s-a facut in tot orasu nu m-ati crede. Niciodata nu am simtit orasul asta mai aproape. FORMIDABIL
Claudelu' acum am vazut mesajul tau.........imi pare tare rau ca n-au castigat Smiley si Adriela-au fost superbi.......insa visul celeilalte echipe era mai presus.
Imi pare rau ca s-a terminat Dansez pentru tine si astept sezonul urmator.Parca sezonul II a fost mai reusit,nu?ce ziceti fetelor?
EVA-DATA spune:
au castigat Carmen si Victor.Mie mi-au placut cel mai mult Elena si Cornel.Am incercat sa votez atat eu,cat si fiica mea cu Elena si Cornel insa nu am putut nici suna,nici trimite SMS.Ceva mi s-a parut ciudat,in decurs aproape de o ora sa nu poti sa votezi?!
Daca era un concurs de dans trebuia sa castige perechea care a dansat cel mai bine:Adriela si Smily,insa cum romanul voteaza pe alte criterii...no coment.Propun sa se intituleze emisiunea:Votati pentru mine!
eva
bibyrox spune:
Nu inteleg de ce nu ati putut vota.. Eu am votat prin SMS de doua ori in seara asta. Si la prima editie am votat-o pe Andra!
Intr-adevar: Dani a castigat! Multa sanatate ii doresc si eu! Sper sa reuseasca!
Catalyna mie una mi-a placut mai mult editia aceasta! Abia astept sa vad Vinerea viitoare pe 1 dec. cica va fi o editie speciala...
Noapte buna fetelor!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
adseana spune:
aaaaa...si inca ceva...exact ca si data trecua, cand eu personal am vrut sa votez cu Arsenie si nu am putut, nici acum nu am putut, am incercat sa trimit sms-uri pentru Adriela si Smiley de pe 3 telefoane diferite (ca si operatori de telefonie ma refer) si nu am putut...deci clar!
Carlin21 spune:
Si eu ma bucur ca au castigat Carmen si Victor
Ma bucur pentru povestea lor si pentru visul care va deveni realitate, si ii doresc la Dani multa sanatate, si sa poata umbla din nou.
Si cata vreme formatul emisiunii va fi asa, se va vota pe aceste criterii.
Dupa ce se scot aceste povesti pe tapet, oamenii voteaza, o mare parte si asta s-a vazut, din compasiune si mai putin pe criterii tehnice de dans.
Nu cred ca "asa voteaza romanii", cred ca oriunde emisiunea asta ar avea un asemenea format, si s-ar insista pe aceste povesti emotionale, s-ar vota cam la fel.
Aici emisiunea are un format diferit, sunt comune partea de dans si umanitara, dar in mod diferit, este axata doar pe partea de dans, danseaza o vedeta cu un dansator profesionist, si vedeta reprezinta un ONG, dar nu se prezinta nici un caz, doar se aminteste ce ONG ajuta.
Juriul e din profesionisti, voteaza si publicul dar cam toata lumea evalueaza doar partea de dans.
didi-anda spune:
vad aici si multa rautate...imi pare rau...
toti se plang ca n-au castigat cine a meritat si ca n-a mai fost un concurs de dans, ci de "smiorcait"... vreau sa va spun ca emisiunea s-a numit exact cum trebuia.oamenii au dansat pt cineva drag..nimeni n-a zis ca va castiga cel care danseaza perfect..daca era asa, se numea "dansez perfect pt tine" si erau dansatori profesionisti...
as vrea sa scriu multe, dar de suparare, nu-mi prea vin atat de multe acum....
bravo carmen si victor! bravo adriela si smiley! bravo tuturor...
de ce sunt suparata? nu stiu daca ati observat si voi, dar banica si iulia vantur nici nu le-a dat microfonul lui carmen si victor sa zica ceva...ca doar sunt castigatorii...pe dani nici nu l-au aratat dupa ce-au zis rezultatul..nu l-au dus in platou, asa cum era normal...am fost foarte foarte dezamagita... chiar daca n-au fost de-accord cu castigatorii, trebuiau sa se poarte frumos cu ei... toti erau cu adriela si smiley...
anul trecut si andra si partenerul ei au avut parte de atentie dupa ce-au aflat rezultatul. si logodnica lui mirica a fost in platou, pt ca era si visul ei... dar dani n-a avut loc... urat...imi vine sa strig de suparare, dar stiu ca nu pot face nimic.
sa nu credeti ca sunt rautacioasa.. si daca castiga aurelian temisan <si n-am fost deloc de-accord cu visul partenerei lui> si se purtau asa, eram la fel de suparata... n-a fost frumos din partea lor... nu sunt asa de suparata pt ca sunt din arad si carmen la fel.. departe gandul asta de mine... dar , pur si simplu mi-a fost mila de ei , ca nu pre-i baga nimeni in seama..nu cred ca s-au simtit bine..
dar asa sunt unii oameni...au facut o gafa imensa si prezentatorii si organizatorii
in fine...m-am lungit prea mult... si inca oftez...
SA DEA DUMNEZEU CA DANI SA MEARGA IN CHINA, SA-I REUSEASCA OPERATIA SI S-AIBE O VIATA CAT DE CAT NORMALA...PT CARMEN..SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE IN CONTINUARE...ESTE O FEMEIE DE ADMIRAT...FELICITARI
sileriki spune:
NU a fost corect ce s-a intamplat , a fost un soc pt multa lume dar daca nu ati uitat iarasi ne-am lovit de zicala Romania tara surprizelor , ca la noi e ca la nimeni ,Bravo Teatrului ,imi pare rau ca au castigat ei , chiar ca e o confuzie aceasta emisiune , Dani trebuia sa mearga pe teledon la Otv acolo sunt cazuri asemenea , iar aici sa castige cei mai buni dansatori , daca tot asa se numeste emisiunea , dar iarasi nu a fost asa
Ok numai bine la toti
evi , Eric 14.06.2000