Sfaturi pentru a ma ingrasa un pic!!
Stiti vreo "dieta", ceva, orice, care sa ma ajute sa ma ingras??!!! Muncesc mult, invat mult dar mananc normal(3 mese pe zi, doar micul dejun e pe fuga!!!). Iau si minerale, calciu.. dar degeaba. Niciodata nu am fost grasuta, dar in ultima jumatate de an nu-mi mai vine nimic sa ma imbrac,asa de mult am slabit...mi-am facut si analize, si nu mi-a aparut ceva sperietor. Cica de la stress nu ma pot ingrasa deloc!!! As face si putina miscare, ca sa imi mai fortific muschii... Si totusi, ce sfat imi dati?
Multumesc, Andreea
Raspunsuri
danavasile spune:
exact !
la endocrinolog gasesti raspunsul
nu e in regula nici daca te ingrasi nici daca slabesti radical
andreea81 spune:
Multumesc pentru raspuns, fetelor! Da, daca tot tre' sa caut un endocrinolog, stie careva unul bun? Sau cum mi-o fi norocul!!!![]()
![]()
Andreea[
ralucasimarius spune:
Reteta mea: ciocolata, mincare de tot felul si la orice ora, dulce mult, cit se poate de mult. Problema este ca eu nu vreau sa ma ingras.....
nikole spune:
Ce inaltime ai, si cate kg?
Ar ajuta 3 mese principale, 2 gustari intre(fructe),avocado milkshake,8 ore de somn, ceva miscare(nu exagerat, de genul plimbari, mers alert, inot)
Micul dejun e extrem de important, motiv ptr care ar trebui sa fie unul consisten si sanatos.
Daca dupa vizita la endocrinolog toate sunt bune si frumoase, poate un comprimat de magne B6/zi te-ar ajuta mult in ce priveste stresul,dar oricum asta ar trebui sa iti spuna medicul.
Evita cafeaua, ceaiul verde inainte de masa,manaca fructe(banane, ananas),incearca sa ai o alimnetatie cat mai diversificata...cam aceste sfaturi le-am primit si eu cu ceva timp in urma de la medicul endocrinolog, si rezultatele au aparut cam in 3 luni.
M-am ingrasat 5 kg.
din pacate am venit aici si am slabit la loc...stressul bata-l vina,si multe altele in cazul meu.
Mergi la medic, si treci p'aici sa ne spui cum a fost.
pupici
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
monica-elizabet spune:
un
...dar dupa ce nasti s-ar putea sa slabesti si mai mult daca te solicita bb...glumesc deisgur nu
pls
poate sa faci sport si sa mananci ceva mai bine si sa te odihnesti suficient, sa nu te mai stresezi...
numai bine
monica
eva03 spune:
Aveam 23 de ani, 1.63 si 39 kg. Am luat b1, b6, b12 si am facut sport la greu. Acum fac sport tot la greu, dar ca sa slabesc. Atunci am crescut in 4 luni 5 kg, iar dupa aceea nu m-am mai oprit, m-am tot ingrasat. In sarcina am luat proportii uluitoare gandindu-ma la cele 39 de kg de la care plecasem candva disperata ca eu sunt cea mai slaba: 83 kg.
Asta a fost "reteta" mea!
mama lu' Claudiu
andreea81 spune:
Am 1.67 inaltime si 50 kg...Multumesc din suflet pentru timpul acordat...Nikole si Raluca, o sa incep sa pun in aplicare sfaturile voastre...Monica si Eva, eu sper ca in cazul unei viitoare sarcini sa "capat" niste kg in plus ![]()
...sa arat si eu a mamica!!! Va puuup, Andreea (nevestica de 3 saptamani:))))
Luna75 spune:
Pe mina m-a indopat mama pe vremuri cu Apilarnil prop-tablete ,am reusit sa ma ingras 10 kg.in 6 luni.
Am facut o cura cam de 3 luni,3 tablete pe zi.
Cred ca inca se mai gasesc la Plafar.
In general,orice combinatie care contine polen + miere de albine ajuta la ingrasat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
claujro spune:
Si eu aveam 1.67 cm si 50 kg inainte de copiii. Acum am tot 1.67 cm dar 70 kg, dupa 2 sarcini... Bine nu iti doresc sa ajungi ca mine dar cred ca e una din cele mai bune "metode de ingrasat"
...
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei