Case Domus Stil

Case Domus Stil | Autor: Monica-Elena

Link direct la acest mesaj

Locuieste cineva in Pipera cartierul facut de firma Domus Stil? As vrea sa stiu pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu locuiesc la bloc la Domus Stil, dar am prieteni care si-au luat case. Noi inca nu ne-am mutat , zilele astea asteptam sa ne dea drumul la gaze. Insa sunt costruite foarte bine, cu responsabilitate, am fost pe santier si cunosc si directorul de santier.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

anda141, imi poti spune cam ce pret are un apartament de 4 camere la Domus stil? Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

www.domusstil.ro

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Anda am vazut ca sunt construite bine casele. Intrebarea mea este si tu ai incheiat contractul de vanzare cumparare cu o pers fizica nu cu firma Domus stil?????
Poti sa imi spui de exemplu cam cat i-a ajuns pe prietenii tai casa fata de pretul din site? Si eu sunt interesata dar dupa o discutie cu ei am ramas cam dezamagita.

Mergi la inceput

Da, contractul se face cu o persoana fizica. Nu vad care este problema, el este proprietarul cartierului. Casa i-a costat atat cat scrie pe site, doar daca au facut ceva modificari gen arcade prin casa sau alte modificari, s-a platit separat. Poate vrei un parchet mai scump, sau o gresie nu stiu de care , care nu este in standard, atunci , da platesti in plus, Ti s ecalculeaza fata de cea din standard. Altfel, platesti exact cat scrie pe site.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Anda, scuza-ma ca insist, dar pe site n-am vazut apartamente cu 4 camere. Sa inteleg ca nu exista asa ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Anda, scuza-ma ca insist, dar pe site n-am vazut apartamente cu 4 camere. Sa inteleg ca nu exista asa ceva?

Nu exista cu 4 camere, doar cu 3, dar cum ai vazut, sunt f. mari.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Pai Anda nu e chiar asa. Eu contactez aceasta firma Domus care in contractul de vanzare cumparare nici macar nu e mentionata. Plus ca la case au pus eu din start tocarie de termopan alta culoare nu alba cum e in standard si din start ii ia niste bani in plus. Diferenta intre o casa la rosu adica care este doar ridicata terminata pe afara acoperita si cu geamuri in rest in casa nu are nimic nici instalatii nimic nimic nici pereti de compartimentare costa 165.000 euro la rosu si finisata la cheie 199.000 euro. Mi se pare aiurea ptr ca stim cu totii ca in finisaje, centrale etc sunt banii grei. Plus dupa aceea intretinerea statiei de pompare apa, curatenie, amenajare piscine, paza, iluminat campus etc nu ti le mai asigura firma nu ii mai intereseaza.

Mergi la inceput

Preturile afisate pe site sunt fara TVA? Apartamentele sunt la cheie sau mai trebuiesc facute amenajari interioare?

Mergi la inceput

apartamentele ca si casele sunt la cheie daca le vei cu ce numesc ei standardul lor care e de banii aia. Uite ca nu stiu daca pretul este cu TVA sau nu. Poate stie Anda.

Mergi la inceput