All about Constanta (82)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
Camelia, ce pupacioase sunteti azi!!!
A iesit draguta camera printesei, noua ne place! Ea ce zice? Este multumita? E asa cum isi dorea?
Sebi s-a instalat in camera noastra cand a fost bolnavior si nu se mai dadea plecat din patul nostru de vreo... luna (dormeam in 3). L-am intrebat de ce nu mai doarme singur, la el in camera si mi-a raspuns ca.... la el in camera n-are televizor! I-am pus TV in dormitorul lui si... surpriza: desi nu prea se uita la TV, doarme iar singur, in patut!
Si tot in legatura cu "preferintele"... a gasit maimutoii pe care i-a avut pe pereti cand era bb si la care renuntasem eu, cand am zugravit anul trecut prin toamna, si m-a pus sa-i lipesc la loc "prietenii".... Apoi mi-a cerut: "Mami, fa-mi o poza cu prietenii mei!"
O seara frumoasa!
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
aura, si eu am comandat aparatul.il astept cu nerabdare.si noi tot asa cu mucii.si ne chinuim cu pompita in fiecare seara ca altfel nu doarme bine si a doua zi cand il luam de la cresa e iar plin de muci.sa speram ca va sta la aparat si ca va fi de folos.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Mav, nu m-am suparat, , insa ca un sfat prietenesc,e bine sa incerci sa nu fii asa categorica cand afirmi ceva...intotdeauna te poti insela...si bineinteles ca nu vreau sa ma cert cu tine...nici nu as avea pentru ce, la urma urmei...
Si sincer, mi-e ca dau banii de pomana si nu pot sa o folosesc la Sofi...
Pupicei!
_
IUBESC VIATA!
mav spune:
Fiquelle, , sigur nu m-am exprimat in cel mai fericit mod, cand am zis ca "te inseli" (poate ca as fi putut gasi un verb mai potrivit). Accept sfatul tau prietenesc!
O zi buna tuturor!
Vic & Sebi (04.02.2004)
jone spune:
pupici.
aici nimik nou.
noi ca de obicei asteptam caldura, sotul plecat.
a mai nou:suntem cu chef de plimbari asha ca daca se mai aude de vreo intalnire sambata duminica avem sanse reale sa ajungem.
jo si alexandra
home sweet home!
iulyp spune:
Camelia a iesit super camera. Nu stiu de ce aveam impresia ca o sa faci 2 pereti crem si 2 roz, dar peretii opusi.
Mav super poza cu Sebi si prietenii lui. Umple camera de culoare.
Adriana eu o sa folosesc batistutza asta pt. inceput doar la Andrei. La Nicoleta nu cred ca as avea mari sanse pt. ca de asta primavara de cand ne-am schimbat aspiratorul ea urla numai cand ii dau drumul desi sta in alta camera. Si ea coopereaza la suflat nasul, asa ca o sar la etapa asta. Multa bafta la demucizat Razvanelul.
iulyp spune:
Tatiana am fost aseara la sala si ghinion. Nu s-a deschis nimic deocamdata si am intrebat la frizeria de vis-a-vis si tipa aia a zis ca deocamdata sus nu se misca nimic, doar barul mai functioneaza la parter dar cu program de pensionari, adica la 6 seara cel tarziu se inchide. Asta este. Daca vrei abonamentele inapoi sa te duci la noul patron sa revendici banii sa ma anunti si poate tragem o intalneala serioasa nu ca data trecuta.
In rest noi tot familionul suntem muciosi. Andrei a facut ieri vaccinul de 4 luni, mai putin antipolio pt. ca nu mai avea si o sa luam picaturile sapt. viit. cand primeste iar. Nicoleta e si ea super mucioasa si o pandesc si azi daca face febra si daca da incepem antibioticul. Iar eu am inceput de azi tratamentul cu Chel stop de la Hofigal.
Gata va pe toate si pana luni nu cred ca mai am vreo sansa sa prind calculatorul din lipsa de timp. Asa ca va urez de acum un weekend placut.
iulyp spune:
Am uitat sa va spun ca aseara D-na dr. Dumbrava i-a dat Nicoleteipt. imunitate acum Imunorezistan de la PlantExtrakt. E numai din plante si cine vrea poate sa-l incerce. Sper ca nu am suparat pe nimeni.
dadi_t spune:
Salutici!
Roxi, drum bun la intoarcere ca am ratat plecarea... sa te intorci cu bine...Daca este de placere, atunci distractie placuta! Parca asa spuneai ca ai terminat cu congresele si reuniunile.
Camelia, faina camera...pacat ca spatiul nu permite sa puneti in valoare culorile. Din lipsa de depozitare, si noi am optat pt. cat mai multa mobila si cat se poate suspendata.
Mav, ar trebui astia de la <Batista bebelusului> sa ne dea procent din vanzari pt lobby-ul vehement pe care il facem.
Sa ma bag sa nu ma bag....amandoua aveti dreptate din punctul de vedere personal. Anduta devenea de-a dreptul isterica la varsta Bibicai cand auzea aspiratorul si chiar feonul. In schimb Bibi are manifestari ,,secretoase,, abundente cand raceste si ajunge sa vomite din cauza lor...(cah intru in amanunte)si batista s-a dovedit super eficienta. Pupici pentru fetele frumoase care s-au dovedit si intelepte!Fiquelle,Alina!
maine am o petrecere simandicoasa si nu ma hotaresc la ce sa ma imbrac: deux-pieces sau fusta si bluza....
We placut tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
ege spune:
EGE NU MAI are febra,dar are gingiile super imflamate.a mai patit cineva asa ceva?jos are toti dintii,caninii si 2 maselutze.de ce oare sa fie asa de imflamate?in partea de sus ii ies caninii.oare are vreo legatura?sau o fi de la febra?
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos