All about Constanta (82)
Raspunsuri - Pagina 3
mav spune:
Salut!
Pana la urma, ne-am luat inima in dinti si am fost azi la Teatrul de papusi, la Fata babei si fata mosului!!! Crixia, multumim pt info! Spectacolul ne-a placut, a fost f frumos, o sa pun cateva poze, desi le-am facut de la departare si era intuneric in sala.... Chiar vrem sa mergem si la urmatoarele spectacole: vineri (17nov, ora 10,30 - ...ceva cu anotimpuri am uitat!) si duminica (19nov, ora 11 -O calatorie cu surprize).
Aura, daca ai facut bine comanda la Batista bebelusului, ar fi trebuit sa te sune cei de la firma, pt confirmarea comenzii. Te-au sunat? Noi am facut doua comenzi si de fiecare data, ne-au sunat pt confirmare si am primit coletul in 3 zile.
Madalina, te inseli: este grozava Batista bebelusului, noi o folosim din plin si cu mare succes! Si bine-nteles ca mai intai am testat-o eu, sa fiu sigura ca este ok s-o folosesc la Sebi! Si Sebi a acceptat s-o foloseasca singur, desi era traumatizat de aspiratul mucilor facut la spital, la ORL, iiiihhhh ce chestie oribila (dr ii baga destul de adanc, un furtunel subtire, pe cate o nara si aspira).....
Cu dispozitivul acesta (Batista bebelusului), este mult mai usor si eficient sa cureti un nasuc mucios!
Vic & Sebi (04.02.2004)
mav spune:
nus ce facura astia de la yahoo, ca nu mai reusesc nici sa incarc poze, dar nici sa-mi fac albumele publice.... m-am umplut de nervi
Vic & Sebi (04.02.2004)
dadi_t spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
'Neata!
Aura, dar crezi ca va sta sa ii scoti mucisorii cu chestia aceea? a mea nu ma lasa deloc sa ii umblu la nasuc atunci cand este racita...daramite sa ii bag ceva care mai face si zgomot...brrr...cred ca ne-ar auzi tot blocul!
_
IUBESC VIATA!
Mada, singura problema ar fi zgomotul aspiratorului. Batista in sine nu scoate nici un sunet. Si subscriu la cele scrise de mav..... e mai mult decat practica si scoate mucisorii vazand cu ochii. Bibica s-a obisnuit cu zgomotul aspiratorului si-si pune singurica dispozitivul la nasuc,. e asa simpatica cand vede cum ies.....cahhhhh
Aura si noua ne-a cerut confirmarea... marti am dat comanda si vinerea mi-a venit coletul cu ramburs.Mi-aduc aminte ce m-am chinuit cu pompita la Bibi pana am descoperit BaTISTA....o calaream efectiv, ca sa-i pot scoate mucisorii din nas.
Oana, pai tocmai activitatile pe care le faci cu Paul ma interesau.. ca sunt in pana de idei cu Bibica acum cand sta mai mult in casa. Azi m-am riscat si am luat joculetul acela cu un fel de pioneze din plastic, cu ajutorul carora realizeaza diverse desene: flori, figurine...dar intradevar am avut curaj si am urmarit-o indeaproape sa nu le bage in gurita... si vad ca e cuminte.
Mav, Sebi e cuminte in timpul spectacolului?...a fost atras de ce se intampla pe scena..? Bibica mea nu pare sa fie concentrata pe un lucru mai mult de 5 minute.Hmm...
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
ege spune:
FETELOR ACUM AM VENIT DE LA DR VOINESCU.EGE ARE ANGINA ACUTA.NE-A DAT azitromicina pastile.tr sa ia juma de pastila la 24 de ore,dar partea proasta e ca aceste pastile sunt super amare .sa vedem cum ii dam.mi-a zis ca o sa mai faca febra vreo 2 zile.asa ca am incurcat-o.
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
crig72 spune:
Ege eu ii dau pastilele Mariucai dizolvate in seringa.O dizolvi in putina apa si-i dai in coltul gurii.poate reusesti asa.Si ale noastre sunt amare dar la noi e rutina deja...sanatate multa!
Azi am fost la mc si ne-am intalnit cu Ronald.A fost foarte frumos.Mariuca a ramas cu gura cascata la scamatorii si a fost un pic nemultumita ca nu a avut si ea pereche la dans.Adinutza vezi ce am patit daca n-a fost si Bodo?Noi inca mai asteptam un semn de la voi.
Sper sa ajungem si la teatru dar asta ar presupune chiul de la gradi..hihi..nemotivat..
Apropo de batistuta..nu am folosit si de ceva timp nici pompita care ne-a fost de ajutor candva ci sufla cand e cazul.e cea mai buna metoda de cand incep ei sa-si sufle nasul(parerea mea).sau...facem aerosoli si ies singuri
va pup si noapte buna!
sinzi_ana spune:
Roxa, era pe undeva la sfarsit...cu trenuletul si bradutii cu zapada!!! Ce mai face Pat??? Mai iesiti pe afara?
Ege, sanatate multa micutei!!!! uf...incearca sa le dizolvi si apoi sa le amesteci cu putina miere...
Tatiana, pupici Biei!!!! Eu sunt pro inot...daca gasesti bazin, nu ezita sa incepi, aici sunt si bebelusi de 3 luni care fac lectii de "balaceala"!!!!
Eu maine plec cu ai mei copii de la gradi in excursie...haha...de abia astept!!! Si ne pregatim de Ziua Recunostintei!!! Inca nu m-am lamurit daca se dau sau nu cadouri la copii
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2985461600087737923eHeifm
Azi am fost in excursie intr-un parc cu fluturi...a fost tare frumos...copiii (si noi) au fost incantati!!! Fluturii ca fluturii, dar gandacii, paianjenii si scorpioni au fost atractia zilei...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
mav spune:
Buna dimineatza!
Ce aiurea a fost ieri, ca au fost probleme cu forumul.....
Ege, tare imi pare rau ca n-am observat la timp mesajul tau.... Azitromicina se gaseste si sub forma de pulbere pt suspensie orala -Sumamed sau Sumamed Forte - (deci, se prepara cu apa si poti sa i-o administrezi copilului cu seringa sau lingurita). Nu inteleg de ce v-a dat dr pastile pt cea mica....?!
Si Sebi a luat azitromicina de curand si ii dadeam imediat dupa doctorie, miere si apa. Vezi ca am retinut din prospect ca acest medicament se administreaza (la 24h) cu cel putin 1 ora inainte sau cu 2 ore dupa masa!!!
Tania, Sebi a stat cuminte si a fost atent la spectacol, dar l-am tinut eu in brate, ca altfel ii era teama sa nu-l las acolo, "singur". Am spus din nou, impreuna, acasa, povestea si chiar a retinut actiunea si mesajul!
Uite poze de la spectacolul Fata babei si fata mosului
Noi vrem sa mergem la munte, dar nu-i zapada.... E prea buna vremea...
Spor la treaba!
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
buna dimineata!
rau fara drogul zilnic ieri
ege imi pare rau de printesa ta...refacere rapida!
sanzi eu mai rar ies cu Pat afara, ca-s la munca. dupa-amiaza si in week end ce stam cu el. in rest e cu Dia si cu bunica-su. am vazut dupa aceea mall-ul...ca am fost cam in reluare zilele astea
Tatiana pupici!
eu maine dimineata plec la budapesta...asa ca ne re-auzim luni! sa aveti o zi frumoasa!
Oana spune:
Eu ieri nu am putut sa intru deloc a avut probleme forumul? Ca vad ca nu a postat nimeni ieri...
Tania, da si eu i-am luat jocul acela cu pioneze pentru ca ni l-a cerut in lista de rechizite pentru gradinita si l-am dus acolo, a zis ca i l-a dat si el a facut un castel din pioneze, iar ceilalti copii au facut fiecare altceva. Dar pentru Bibica nu este prea devreme cu un asemenea joc? Adica vorba ta sa nu le bage in guritza.
Apropo de ce a zis Tatiana ca Biei ii place la gradi si mie mi-a spus Paul zilele trecute pentru prima data ca "mami, imi place sa merg la gradi", mi-a crescut inima de bucurie.
Sinzi am vazut si eu pozele tale cu festivalul medieval si cu mallul dar acolo o iau asa de repede cu Craciunul... sa ne povestesti cum e cu ziua Recunostintei, ai pregatit curcanul?