Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lia_c, felicitari pentru . Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, iar tu sa te refaci rapid!!!
Miro, ce vaccin??? Ce probleme aveti??? Nu cred sa fi pierdut vreun mesaj, dar chiar nu stiu despre ce vorbesti...Oricum, va doresc sa treceti rapid cu bine peste toate, iti trimit pupici multi si imbratisari de incurajare!!!
Alex, ...cum naiba anestezistul de la voi cica "nu e specializat pe epidurala"??? Da' ce stie sa faca daca tot se numeste d-=nul doctor anestezist??? Doar generala, baga gaze in pacient sau ce??? Doamne, mare-i gradina Domnului....Oricum, pe tine te pup tare, tare...
Donia, si eu intru in clubul tau...dar numai asa cu un picior deocamdata...si ma cam feresc...eu nu plang, dar ma cam vaiet mai mereu, iar cand imi vad corpul (frumos candva!!!)...atunci ma apuca toate cele...asta e...sa vina bb sanatos e cel mai important lucru...poate sa fie si urat...numa' sanatos sa fie......si tu, nu mai plange...o fi sanatos plansul, dar nu in cantitati industriale si foarte des...hai ca tu faceai box cu mine ca bag populatia in panica...acuma te apuci tu???!!! Esti puternica, asa ca tine capul sus, du-te la shopping, danseaza cu Roxana...fa ceva sa-ti treaca depresia asta!!!
Amironeanu, mersi de pozicile cu Daniel...e super!!! SA va traiasca...si ce frumoas ca-i puneti net LAurei acasa...se va bucura desigur!!!
Roxana, curaj...m-a luat cu groaza cand am citit povestea anesteziei tale...si la tine s-a intamplat din cauza unui anestezist idiot, cu siguranta...Ai grija de tine si de Calinut...si eu stau ca pe ace cu hidronefroza aia de care mi s-a tot spus, asa ca te inteleg...sper doar ca bb meu sa se descurce cumva cu ea si sa nu se pastreze in viata extrauterina!!! Si mai incearca sa deschizi mail-ul comun...ca e chiar folositor ce ti-am trimis acolo...iti trimit imedia din nou parola si userul...

Va pup ...

Oana 34+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza...ai mare dreptate...dar deocamdata nu am ce face...trebuie sa ma adaptez....pentru mine e foarte important ca o am pe moasa si ca stiu ca se va ocupa de mine...cand am fost la monitorizare i-am multumit din suflet si mi-a zis ca nu am de ce sa-i multumesc...pentru ca suntem in familie...cata lume a ajutat bunica si acum e randul lor sa ma ajute pe mine....asa de fericita am fost si am acum sunt mai increzatoare....!.
Danidani...am vazut pozicile....ce frumuisca e Emma...sa va traiasca..

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Fetelor, am gasit o modalitate de a-mi petrece placut timpul. ascult colinde... frumos de tot...
ieri am fost prin oras sa-i mai cumpar una alta lui David si in timp ce-l asteptam pe sotul meu in fata unui magazin cu CD-uri si chestii de genu' , a inceput sa rasune : O, ce veste minunata!
Bineinteles ca m-a izbit un plans, asa de emotie... mi s-a parut un semn bun. Ce frumooooos, mai fetelor, cand toata lumea asculta colinde vin si puiutii nostri pe lume...
Asa ca, daca va place ideea: ascultati colinde, misca si puiul. Aviz celor din clubul plangacioaselor! Se plange super bine!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Uffffffff, tocmai ce eram ca m-am panicat citind povestea anesteziei nereusite a Roxanei, imi pare foarte rau ca ai trecut prin asta. Dar cum se poate intampla??? E vina anestezistului? Sau sunt cazuri rare, izolate, cand nu prinde integral, ca totusi inteleg ca a prins, altfel era mult mai dramatic. Ai grija de tine, Roxana si de copilasii tai!
MIRO, bine ca ai intrat sa dai un semn, multa sanatate si putere sa treceti peste toate problemele, sper ca nu sunt grave
Vezi, Alexandra, ca toata maternitatea din Sighet se mobilizeaza sa-ti faca nasterea cat mai usoara. Acum niste dureri acolo trebuie sa te astepti sa ai, dar nu maaaari.
Emma, bine ai venit pe lume printzesa micaaa!!!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Asiza, nu pot sa intru, m-am chinuit de m-a luat cu transpiratie. Imi cere parola, userul, iar parola, iar user si tot asa pana m-am plictisit. Te rog mult, daca ai timp, trimite-mi ce mi-ai trimis pe mailul comun pe adresa mea:
roxana.cucuian@k.ro

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

In sfarsit am nimerit si eu sa va scriu dupa indelungate incercari pt ca nu stiam ce sa fac sa intru pe forum!m-ati bagat in listuta,sunt mandra ca sunt printre voi!Eu oricum va citesc de cateva luni bune si am ras impreuna cu voi si m-am emotionat cu fiecare mamica care a nascut!Asadar felicitari IULIA pt bebe DAVID sa va traiasca si sa va bucurati de el!
LIA ce bebeu gras sa fie sanatos si mancacios!
DONIA sper ca mai e loc in acel club al plangacioaselor pt ca si eu sunt la fel desi avem doar 33 saptamani(deci mai avem de asteptat)dar poate e de asteptat fiind primul
DIANOCICA si eu care credeam ca am fost originala cu combinatia numelui astept bebe DAVID ALEXANDRU sper ca nu e cu suparare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Hai Carla!!! Curaj pitesteanco! Sa ai nastere usoara si refacere rapida. Se pare ca bebelina vrea sa o vada pe mami! Asteptam vesti!
Iulia P si Lia_C felicitari mamicilor! Sa aveti bbei sanatosi si mancaciosi, mult laptic si refacere usoara!
DeeaA bine ai venit in!

38+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Nu am apucat sa citesc ce am pierdut de pe forum, dar am vazut ca s-au nascut multi bebei...
Felicitari mamelor si multa sanatate celor mici!
De cand m-am intors ma simt cam deprimata.. in Buc am fost rasfatata si acum ma simt cam singura.. dar stiu ca o sa treaca si starea asta......
Am fost la doctor azi.. am fix 35 de saptamani, tot pelvian.. deci se pare ca voi naste prin cezariana. Am emotii mari, mai ales la ce urmeaza dupa.. oare cum o sa ma descurc si cu cezariana si cu cel mic, fara ajutor...
Poate ma intorc acasa, desi si asta e greu... acum am dileme mari...
Plus ca nu stiu cum sa-l inregistrez pe cel mic, daca sa las liniuta la numele tatalui sau nu...
In fine, se vede ca sint deprimata si nu vreau sa va stresez si pe voi....
Ma duc sa-mi fac ceva de papa, ca nu am mancat azi nimica...
O sa imi fac aparitia mai des pe forum...
Pana atunci... pupici

Yagmur 32+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

spuneti-mi si mie cum fac cu semnatura!Unde o scriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Aelitaiumi pare foarte rau pentru bunica ta! Fi tare! Noi suntem alaturi de tine!

38+ cu Erica Elena

Mergi la inceput