Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 28
ingeras26a spune:
Miro:) bafta multa cu pitica, sa fie sanatoasa si sa creasca maaare :)
Deborah...ce putin mai aveti!
nici eu nu am apucat sa pun draperii / perdele etc si nici nu cred ca o sa am bani acum, asa ca nu esti singura :) dar in casa este curat si asta conteaza!
Pupicei, Ingeras
35+
Maya Maria
ingeras26a spune:
Aelita, condoleante pentru bunica ta...imi pare tare rau.
Pupicei, Ingeras
35+
Maya Maria
alexandra_25 spune:
Buna burticile mele dragi......ce dor mi-a fost de voi....am crezut ieri ca innebunesc cand am vazut ca nu merge forumul...vad ca nici la voi nu a mers....ma tot foiam si iar la calculator...bine ca l-au reparat ca innebuneam.....![]()
DeeA...bine ai venit in grupul nostru...tu esti deja mamica?
Biabaus....vad ca tu urmezi....
...

Fetelor eu deja sunt asa de nelinistita....parca as vrea sa nasc deja dar Mark e incapatanat si nu vrea inca....toata lumea ma streseaza cu telefoane si cand ma vad pe strada...zilnic aceeasi intrebare :"Dar nu ai nascut inca?"....parca eu nu as vrea...ca deja noptile sunt groaznice....si mersul la toaleta des...!
Aelita...condoleante...si imi pare rau...si noi stam acum ca si pe ace...bunica sotului meu are leucemie si e in ultima faza si acum ne-au sunat sa ne spuna ca medicii i-au mai dat cateva zile....si Marius saracul e intors pe dos....asta e viata...unul moare...altul se naste....

Carla...sa ne dai vesti...sper ca e totul ok!.....

FELICITARI IULIEI SI TATICULUI 
...sa va traiasca baiatul si sa creasca mare si voinic!
Asiza....
..si sa nu mai lipsesti asa de mult...ca mi-a fost dor de tine!
Chris80...tinem pumnii la eco...
Asizuca....nu avem decat un singur anestezist...si nu e specializat in epidurala si daca nu stiu nu se baga....daca tot Sighetul a nascut fara...o sa rezist si eu nu?....
....
Raluca....te asteptam acasa cu Adinutza...

FELICITARI LIA_C 
...
sa iti traiasca fetita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea...!
Donia..cum sa plangi?????....tu erai cea care ne mai incuraja...daca ma apuca si pe mine......
....

Am vazut si eu pozici cu baietelul Laurei...vai ce frumos e...si grasunel....iar ma apuca emotiile.....
Multumim amironeanu....
Roxanica...asta imi doresc si eu...si sper sa ne ajute DD sa fie bine pana la capat....
Deborah77...nastere usoara....si curaj...
Mirona...ce bucurie ne-ai facut.....
..ma bucur ca ne-ai scris...te asteptam mai des la noi si sa dea DD sa fiti bine.....
V-am pupat si revin mai tarziu....
Am uitat sa va spun ca m-am tuns ieri si mai scurttttt.....![]()
alexandra
39 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
roxana c. spune:
Am revenit printre voi. Am vrut sa intru ieri dar nu am putut, cred ca nu a mers dc-ul.
Mai m-am linistit putin, oricum cred ca banuiti ce-i in sufletul meu, nu stiu de ce mi se intampla toate numai mie. Parca as fi blestemata, tot ce este un caz la nu stiu cate, ma nimereste fix pe mine!
In primul rand multumesc celor care mi-au scris pe pm. am inteles ca mai sunt mamici pe forum cu aceeasi problema, voi deschide un subiect sa vad ce spun ele.
In al doilea rand, v-am spus ca am o prietena care este medic chirurg, mi-a spus ca mare lucru nu poate sa-mi spuna, ma va pune in legatura cu un chirurg de la spitalul de copii de aici, merg sa vad intai ce spune ala, iar dupa aceea mai vedem. Oricum, e ceva care se vindeca, printr-o operatie, de asta mi-e groaza, dar vom trece si peste asta, Calinutul meu este sanatos si asta conteaza cel mai mult, a inceput deja sa-si tina caputul, se supara foarte tare daca nu vine papa imediat(ii dau Milupa), cred ca vin colicii si la noi, apropo, mie mi se pare cam devreme, bebeii vostri cam de cand au inceput cu colicii si ce le-ati dat?
Astept sa vina asistenta acasa azi la pranz, doctorita este in concediu.
I-a picat si buricutul, diseara facem prima baita.
Asiza, nu pot deschide mailul comun, imi cere parola si iar userul si iar parola ca m-am lasat pagubasa, asa face si la mailul meu de yahoo, nu numai la cel comun.
Ma intreba cineva cum adica am simtit totul in timpul operatiei. Pai pur si simplu cand aia au inceput sa umble in mine, eu picioarele inca le mai simteam si le-am simtit tot timpul cat am fost constienta, n-am simtit cand m-au taiat, dar in schimb am simtit cum prindeau ceva cu niste carlige, si ca sa aflu ca de fapt prinde cu niste cleme nu stiu ce, am simtit cand au scos bebelusul, dar aia chiar n-a fost ceva dureros, in schimb cand doctorita mea arata trompele mai multor doctori care erau acolo(se mirau si aia ca trompa stanga era desfacuta de tot iar cea dreapta incepea si ea)in timpul asta simteam cum imi muta matele intr-o parte si alta sa vada trompele, o senzatie foarte aiurea. Ii spusesem unei asistente ca simt, aia a zis ca n-am cum, iar dupa ce a scos copilul am inceput sa gem, ca nu mai puteam, de-abia atunci a venit anestezistul si a zis ca ma va adormi. Dar a fost cu totul altfel decat la anestezia generala. Acolo cand te adoarme, ti se taie filmul, pe cand acum eram constienta unde sunt , auzeam vag niste voci, dar nu-mi dadeam seama ce spun, vedeam in fata ochilor un fel de panouri galben-portocalii, si ma rugam la Dumnezeu sa apuc sa-mi vad copiii. Oricum, aiurea rau , ca sa nu mai spun durerile de cap care m-au lasat in 2-3 zile, dar durere de cap in halul ala eu n-am cunoscut. Incepe cu fruntea si se lasa spre ceafa de simti ca-ti pocneste capul.Cel putin mie mi-au trecut iute, dar erau tipe din salon cu mine care s-au externat si inca mai aveau dureri de cap, au luat tot felul de pastile, pana si perfuzii si tot degeaba. In schimb nici una nu a simtit nimic in timpul operatiei.
Anm vazut in reanimare si un film de groaza, dar pe care vi-l voi povesti dupa ce nasteti toate. Si din cauza unui bosorog de doctor care era grabit, dobitocul, ca era de garda.
Intreba cineva ce-s alea aderente. In timpul operatiei, matele-ca sa ma exprim pe romaneste- iau contact cu aerul si se poate intampla sa se lipeasca intre ele. Asta e valabil numai de la a2-a operatie , la prima nu poate fi vorba de aderente.Si depinde de fiecare, unii au, altii nu. Eu de ex n-am avut.
Haideti ca am scris ditamai mesajul.
Bun venit tuturor bebeilor , refacere usoara mamicilor si nastere usoara celor ce se pregatesc
Fac niste poze si le voi trimite in mailul comun, cine se pricepe sa mi le puna si mie in album, ca v-am zis ca nu pot intra .Dar asta mai pe seara.
Roxana
37+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dianocica spune:
fetelor, eu mor de nervi.ieri nu a mers forumul,azi nu am internet,iar sunt pe dialup. nesimtitii aia cu termopanele ma tin de 2zile cu casa intoarsa ca au avut nu stiu ce defectiune si de abia maine vin. astia cu internmetul m au tinut 11 zile fara, a mers 2zile din care 1nu a mers forumul si acum iar nu raspund la telefon. innebunesc.
azi noapte am visat ca incepuse travaliul si eram la spital. si cat asteptam eu au intrat in camera alexandru si o bunica de a mea care a murit acum vreo 3 luni. si ma stresau,desi nu facea nimic si le am zis sa ma lase singura ca nu pot sa ma odihnesc. si ea a plecat.si vroiam la baie si asistentele nu ma lasau sa ma duc ca ziceau ca mi se pare ca tre sa ma duc la baie, ca o sa nasc. asta pt ca nu le dadusem bani. o porcarie....si cand m am trezit si am vazut ca iar nu merge netul...
tre sa schimbam si noi semnatura, am intrat in sapt 37. si am niste emotii...nimic nu e gata in continuare...intru mai incolo sa va mai citesc, ca mai am doar 20min de dialup
pupici la toata lumea
dianocica,
35s cu
david alexandru
Deborah77 spune:
Ies in oras
Probabil e ultima zi de hoinareala. Mai iau ceva pt bebe, pt mine, poate ma si tund.....si-mi iau la revedere de la masinuta, ca cine stie cand oi mai fi in stare sa conduc...sau can doi mai putea sa plec singura de acasa.
anateo2004 spune:
Fetelor,cred ca a nascut BIABAUS,pt ca de
dimineata cand eram in masina am primit un sms de genul"sunt o mamica fericita am un baietel de 3500g si 52cm pe care il cheama Matei".Eu nu mai am in agenda nr ei de telefon,dar prin august i-am cedat o programare la eco si am vorbit atunci.Eu am incercat sa sun dar nu raspunde,nu are timp sa socializeze,mi se pare normal.
Ana
36+cu
si mamica de
Teodora
roxana c. spune:
Am uitat sa schimb semnatura.
Ia sa vedem cum apare.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
atudor spune:
Dianocica, draga mea,
cosmarurile sunt o chestie frecventa in sarcina, si eu visam tot felul de porcarii, mai ales despre nastere, dureri, sange si copii anormali ![]()
Incearca sa te relaxezi cat mai mult ziua, sa te plimbi mult, sa citesti o carte buna sau sa faci exact ce iti place, te solicita si te multumeste; seara bea laptic cald, spune o
si ai sa vezi cat de linistita vei fi
Ana
lui
Tiberiu Mihai