ce scoala alegem?
In 2008 pustoaica noastra va intra clasa I.
Dar la ce scoala? Nu stiu spre ce scoala sa ma indrept. Locuim in apropierea liceului Creanga, dar am auzit numai povesti de groaza despre scoala generala. Stiu ca inscrierile trebuie facute din timp. De aceea va cer parerea si voua. Cum sa aleg scoala? In functie de distanta, dupa reputatie...Mi-ar placea sa le imbin pe amandoua.
Ce scoli sunt bune in zona Vitan Mall - Camera de Comert - Tineretului?Va multumesc si astept raspunsurile voastre cu nerabdare
Raspunsuri
claujro spune:
Cat de "din timp" trebuiesc facute inscrierile? Nu e suficienta vara (perioada de inscrieri) dinaintea anului scolar 2008-2009?
Eu una am sa aleg scoala cea mai apropiata de casa (noi stam in Dr. Taberei).
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
terry spune:
Se pare ca nu e suficient. pe multi parinti i-am auzit ca si-au inscris copiii cu 2 ani inainte in cazul in care si-au dorit neaparat o invatatoare anume si cu renume.
de scoala gen. nr. 97 ce stiti? eu am terminat acolo, dar e clar ca nu mai sunt aceiasi profesori, cu toate ca invatatoarea mea e inca acolo dar a luat clasa I anul acesta :(
filofteia spune:
Fetelor trebuie sa va grabiti.
Noi am inscris baiatul la inceputul lui octobrie pentru anul viitor (2007-2008) si era tarziu. Norocul nostru a fost ca soacra a fost profesoara la scoala respectiva si ni se "pastrase" loc la invatatoarea cea mai solicitata. Oricum la acel moment toti invatatorii aveau deja locurile ocupate.
Nocorul nostru este ca scoala din spatele blocului este una dintre cele mai bune din oras. Eu imi puneam problema daca sa-l dau la scoala de muzica, dar pana la urma am optat pentru cea din cartier.
Puteti sa va duceti pe la scoli si sa intrebati unde sunt cei mai multi copii inscrisi, eventual sa vedeti si atmosfera din scoala.
Bafta multa!
miha spune:
Noi tb sa ne inscriem ptr intrarea la scoala in 2007.
Din cate stiu inscrierile oficiale se fac din martie-aprilie, cel tarziu mai din anul respectiv.
Daca ne ducem de acuma, la secretariat (in conditiile in care nu cunosti detalii despre vreo invatatoare anume), credeti ca se poate rezolva ceva, concret?
Eu una, care nu sunt bucuresteanca si nu cunosc activitatea(oferta) scolilor care sunt aproape de casa, chiar nu stiu cum sa abordez si cand si pe cine!? (secretara, directoare, invatatoare-oricum nu cunosc).
mamabuna spune:
Noi vrem la scoala germana. Are cineva informatii despre invatatoarele sau despre aceasta scoala in general?
Multumesc
teo1970 spune:
off topic:
mamabuna,
si eu am avut acest gind acum vreo 2 ani, dar am abandonat din varii motive, n-are rost sa detaliez ;
asa ca eu m-am documentat despre toate variantele si posibilitatile de admitere la Colegiul Goethe ...
in orice caz, daca vrei sa ai succes, este obligatoriu ca, copilasul tau sa urmeze gradinita germana (cea de stat, cu tantele de-acolo) si, desigur, sa se pregateasca pentru examenul de admitere in cls. I
edit: on topic ![]()
noi vrem sa mergem la Colegiul Catolic in 2008, dar ma gindesc deja sa mergem sa vorbim despre inscriere