Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 22
andrabirni spune:
ZisaCami, felicitari inca o data!Pot sa-ti scriu un PM?
Nusy,Miki,Pisix,Avalon si toate fetele, va pup dulce, dulce.
copilutzu spune:
Oooo... Avalon.....mi-a batut apropo madam M ."binentzeles ca....trebuie sa-mi imaginez ca ea prepara sperma....." iar io.....facand pe proasta ..." daaaaaa...scuzati!!! ..nu stiam...."
dicatelea ...cotizatie frate ca de nu ...incuie usa....
Sa ma ierte Dumnezeu..dar acra este...
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
miki-miki spune:
Copilutz dar pe ce criterii s-a ales donatorul? Te-a intrebat ce preferinte ai? Te-a intrebat grupa sanguina a sotului ?
Sper sa ne anunti ca esti in curand.
copilutzu!
Miki
copilutzu spune:
M-a intrebat de grupa sanguina ...s-a uitat la sot ....si cam atat..
Si io pup Michilina !!1
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
Avalon spune:
Fetelor, Cami va multumeste tuturor si va roaga sa o scuzati cateva zile, este consemnata la pat din cauza ca e exagerat putin cu plimbarile au aparut niste mici sangerari. Sotul o pazeste cu strasnicie, dar mi-a spus sa va transmit ca va raspunde in mod sigur tuturor. Sa speram ca totul va fi bine.
Copilutzu, te-ai dus cu sotul la IA? Si trebuie sa semneze de fiecare data cand faci IAD acceptul? Si pana la urma i-ai dat ceva doamnei? Te-a lasat sa stai si tu macar 20 minute intinsa dupa aceea? Hai sa fie cu noroc, te pup si te astept cu o veste buna peste 2 saptamani!
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu sunt ok, insa stau linistita zilele astea pana vineri la eco, pentru ca am cam tras o sperietura in ultimele 2 zile: am avut spotting-uri de culoare rozalie, iar sotul isi pazeste punctuletul ca un "leu", nu ma mai lasa la calculator si ma tine prizoniera in pat!
Copilutzu multa bafta si sa vii cu II!
Cami 4 sapt. si 6 zile
miki-miki spune:
Cami asculta-l pe leul cel mare (a nu se citi RON ) si ai grija de leutz. Ti-ai repetat anal progesteronului? Eu am citit ca ac spotinguri au loc at cand e lipsa de progesteron. Dar parca ai spus ca faci Gravibinon nu? Continui sa-l faci?
Pup leutzul!
Miki
turturica spune:
cami, impresionanta povestea ta. Tu si sotul tau sinteti niste luptatori. Si-acuma are dreptate sotul tau, stai si odihneste-te, ai grija de punctulet