Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Miki-miki,ma bucur ca esti bine si esti optimista,nu trebuie sa ne lasam,mergem inainte orice ar fi,trebuie sa vina si la noi bb,nu?
Eu,sunt in Z18,ma simt mai bine decit luna trecuta cind avusem dureri in dreapta , m-am oprit din trat. iau numai acid folic,aloe vera si ulei de peste.C-am asta-i situatia mea.
Cami,ma bucur enorm pt. tine,doamne ajuta!
fetelor va ,pe toate.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy

YES

YES

YES

Vreau bb!

Pai dc la Cami a dat rezultate vreau si eu 3D .Tu te-ai hotarat cu cine faci FIV?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

LA MULTI ANI ANDREIUTZELOR !!!!
LA MULTI ANI SOTIORILOR DE OPTIMISTE ANDREI!!!

Azi am facut eco.ptr z15. Am una bucata "ouletz" pe dreapta de 17 mm , unul de 12 mm pe stanga si endometrul 8,5.
Dr. Cocei mi-a zis sa fac Pregnyl maine.Si sambata la ora 8 sa merg sa fac inseminare.
Problema este ca...de bucurie ......nu am intrebat cand trebuie facut Pregnylul , dimineata sau seara. (sau nu conteaza ora????).
Spuneti-mi daca stiti cand sa il fac!!!! Va roooog!!!
Inseminarea o sa o fac cu Prof. Marinescu si dr. Dascalescu ptr. ca dr. Cocei nu vine sambata la spital...
Offf...ce emotii aaaammmm !!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy, Miki, multam de urari.Sunteti niste dragute, ca de obicei.Eu sunt un pic stresata....mai avem o luna si trece anul...Noroc ca imi place la nebunie atmosfera de Craciun si de maine se aprind luminitele in oras.De altfel, a ramas singura care imi mai prieste zilele astea.Maine sigur imi vine CM si ma apuca nebunia.
Fetelor, cu certitudine in februarie ma duc la un prim consult la Szeged.M-am hotarat.Ce mai pot astepta?Poate doar o revolutie in azoospermie...as vrea eu.
Va pup dulce, dulce, dulce.
Cami, felicitari inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copiluzt parca tb sa treaca 24 ore de la pregnil pana la IA. Deci ar tb sa-l faci maine dimineata la ora 8. Intreaba si tu fetele de la FIV ca ele stiu mai bine. fata optimista.
Chivutz e bine sa mai faci o pauza. Ai luat prea multe naturiste intr-un timp scurt. Continua cu Omega 3 si o sa fie bine. Ar mai fi bun pt tine Flavonoid Complex de la GNLD care te ajuta sa-ti fluidizezi sangele si sa elimini toxinele. Iti curata ficatul. Contine flavonoizi din legume si fructe (adica pigmentul acela rosu care da cuoarea rosie legumelor si fructelor). Dc nu-l gasesti mananca multe legume si fructe rosii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mickilina!! si io!!
si
Sar'na muuult!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nusy, esti draguta si iti multumesc, dar eu nu am niciun nume de sfant, sunt doar H'Andriana

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de astazi

Copilutzule, iti raspund aici la intrebarea pe care ai pus-o la FIV: faci pregnylul vineri dimineata, la ora 8 ar fi cel mai bine. Pana la urma mai are si altcineva 'cheile' de la banca de sperma acolo decat Moisa? sunt curioasa... Bafta mare la inseminare, tin pumnii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
[brCand ai timp te rog sa-mi mai spui si mie cate ceva despre dr Dascalescu pt ca vreau sa fac si eu cu ea ICSI si nu stiu mai nimic despre ea. Mai stii fete care au facut cu ea ICSI? Echipa mea o sa fie D-D-D (a se citi Dracea-Dascalescu-Damian). Si Pisix vrea cu ac echipa si suntem in cautare de informatii.

Miki

Nu vreau sa semene a barfa, dar Pisix parca voia la Sabyc neaparat cu dr. Matei, esti sigura ca va face la giulesti? Chiar o sa intru la subiect s-o intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Phiuuuu, ce gasca mare aici ! andrabirni, avalon, copilutzu, nusy, miki,zisaCami eu am ramas singurica la AZOO si voi ...iata-va :-)
Mi-era dor de voi fete frumoase !
Avalon ti-am scris la Azoo cum e treaba ... Sunt schimbatoare nevoie mare si ma sucesc
Daca as face cum am chef ar fi Damian- Matei - Tutunaru dar ...vedeti si voi ca nu e asa simplu . Plus ca rezultatul lui Cami m-a pus pe directie, plus alte argumente (ET la 72 h vs 48 la Sabyc, ciclu natural la Giulesti fata de loturi la Giulesti, etc)
Lucrul pe care l-am inteles este sa fie o echipa buna, nu doar un medic bun ...
Ma repet, asta spun acum ... poate peste o sapt ma sucesc iar :-)
Fetelor, mai vin pe la voi ca ma simt asa singura la Azoo uneori ...

Mergi la inceput

Mai fetelor azoo, sa stiti ca au fost reusite cu ICSI! NU stiu care e reteta miraculoasa, dar cred ca e important sa obtineti voi cat mai multe ovocite ca sa compensati deficienta sotului si in final sa obtineti cat mai multi embrioni de calitate. Desi numai Dumnezeu hotaraste in final...

Mergi la inceput