Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor,
Acum am venit acasa, punctia am facut-o la ora 11,00 - totul a decurs excelent, revin mai tarziu cu amanunte.
Va pup!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Si dc l-ai vedea cred ca nici tu nu ai vrea sa te urci pe capra si sa-i arati "zambilica"

Mikisor mama e drept ca fat/frumosul nostru aduce otira cu Banderas dar sincera sa fiu io in afara de o freza cam zburlita pt anii lui si un tic nervos nu am remarcat nimic sa ma faca sa nu ma urc pe capra ,adevarat e ca si "zambilica" mea e cam tabacita de atitea vizionari sau standardele mele sint mai ridicate...in alta ordine de idei dc se apuca somitatile noastre din cva de fiv-uri ma apuc si eu(chit ca ajung la virsta lui Iliasca)
Avalon io sint 'stan patitu' la spitalizari,pina acum am la activ:sindrom premenstrual,alergie,stafilococ,depresie postoperatorie,de data asta cind am vazut cite antibiotice imi trinteste vaduva pe reteta i-am cerut ceva preventiv pt micoze si mi-a dat multygin de la bioclinic-pastile efervescente ft bune si usor de intrebuintat
Dj mama eu nu am avut o educatie religioasa pt simplul motiv ca in 'anii de glorie' ii facem rau lui tata dc ma duceam la biserica si de la el ne venea papica,acum dupa ce am stat mult de vb cu o tipa parapshiholoaga si mi-a explicat ca nu e suficient sa am credinta in mine am inceput sa tin post,sa merg la slujba,sa scriu acatiste,sa citesc rugaciuni...
Ioana multumesc si eu pt noul capitol
Copilutz
Liana

Miki m-a luat o foame dupa imunostim de as manca si mancarea motanului,dar beau en gross l'casei sa mai uit de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor sunt si eu o batranica sprintara interesata de chestiuni indecente cum ar fi: e posibil sa ai spermograma buna daca la spermocultura iese nu stiu ce infectie?!

Noua asa ne-a iesit si mi se pare ciudat.

Si alta intrebare: credeti ca e bine sa prestam in conditiile astea? Eu sun ziua 16 si in 2, 3 zile ar trebui sa ovulez...

Gabi

Mergi la inceput

Ce fac babutzele, dorm? Pai asa-n miezu' zilei, maica?!

Am pus si eu o intrebare dar vaz ca vorbesc precum Moise in pustiu...

Alo?! Alo?!

Ca sa nu mai zic ca nu ma trecurati si pe mine pe listutza noroc cu fetele de la >20 ca figurez si io pe acolo...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Gabitzu, bun sosit !!!! sedere scurta pe la aspirante
eu sunt de parere sa nu prestati pana nu tratati infectia pt ca va fi mai greu de tratat cu bb in burtik daca se prinde; si cred ca valorile sunt usor alterate din cauza infectiei

Mergi la inceput

dj_mama, multumesc mult pentru raspuns!

Asa imi zice si mie "bunul simt" dar pierd o luna si-mi vine sa

Si sa stii ca am aparut de fro saptamana pe aici, mi-ai mai si raspuns la o intrebare legata de chlamydia - e drept ca la alt subiect...

Poate ma treci si pe mine pe listutza: 37,7 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani, incrancenare pe subiect de la pierderea sacinii incoace...

Multzumesc anticipat!

Gabi

Mergi la inceput

Gabi, ce te miri c-am uitat? doar sunt shefa babelor de pe aici
O rugam pe Ioanatugs sa te treaca pt ca ea a deschis acest capitol; eu nu mai pot edita pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gabitzu37 bine ai venit printre noi, esti trecuta pe listuta noastra si mult noroc sa vina bebe mult dorit!
Nasha4_as cu placere iubita!
Zisa_Cami tinem pumnii stransi pentru tine!
Nusy tauroaico, ce mai face masinuta??
Dj_mama

Mergi la inceput

dj_mama, nu ma mir! Eu am inceput sa ma tratez cu "memo plus" pentru memorie dar m-am oprit pentru ca uitam sa iau pastila!

Ioanatugs, daca nu ma insel, ceea ce mi se intampla des in ultima vreme, tu esti mai tinerica, asa ca poate nu uiti sa ma treci si pe mine, te rog, pe listutza! Multzumesc mult!

Edit: Acum observai ca mi-ai si raspuns! Si m-ai si trecut pe lista! Tineretzea asta! Multzumesc maica!

Gabi

Mergi la inceput

Mergi la inceput