Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
LISTA ASPIRANTELOR
Nasha_4as (Luciana), 39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie
--------------------------------------------------------------------------------
Stelutza_36 (Csilla), 37, Rac, Infertilitate inexplicabila
--------------------------------------------------------------------------------
Cristinici (Cristina), 37, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite
Copilutzu (Doina), 38, Leu, Infertilitate.Din toamna 2006 IAD
KITTA(Anca), 39, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 7IA nereusie(6 cu stimulare si 1 fara). Urmeaza FIV in toamna 2006.
Gabi_66(Gabriela), 39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila
Dj_mama, 44, un copil mare la activ, probleme de ovulatie si calitate a ovocitelor din cauza varstei
cicina (Carmen), 44, Varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control, foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare, 3 FIV nereusite
Li69, 37, de 17 ani asteapta un copil
Teli (Otilia), 39, leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite(urmeaza al 3-lea in toamna 2006)
-------------------------------------------------------------------------------
Nucutza (Irina-Felicia), 35, Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite
Mirela_1 (Carmen-Mirela), 35, Capricorn , urmeaza sa faca FIV, sotul cu astenospermie
nico.tausend(Nicoleta), 38, Sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie
Cristina38(Cristina), 38, Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit. Acum urmeaza in toamna 2006 fiv cu embrioni congelati.
Michita (Laura), 36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV.
Orchis (Claudia) 36, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 3 polipi uterini (urmeaza histeroscopie in toamna 2006), oligospermie (crestere semnificativa de la 4 mil la 30 mil)
Crinuta71 (Ioana), 35 ani, Sagetator, Infertilitate inexplicabila= 6 IA + 2 FIV nereusite.
Victoria (Veronica), 38,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2 sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 2FIV-uri nereusite.
Carry (Maria), aproape 37, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 6IAD nereusite sotul cu oligoastenospermie
Ciela, 40, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.
greenapple2611 (Simona), aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni.
Madalina1968(Madalina),38, infertilitate (aparent) inexplicabila
Chivutamonica (Monica), 39, Infertilitate feminina= Cm neregulat
norasorana(Valeria), 37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie.
ednut(Simona), aproape 37, Leu
Adelia alin(Adelia-Alina), 37, Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare de trompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic, 2 Fivuri nereusite,al treilea in curs ,faza asteptare rezultat.
Zorra, 38, Balanta: programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...
goldi, 36, Leu :sterilitate secundara de 3 ani. 2 sarcini la care a renuntat in urma cu cativa ani.Sotul:oligoastenospermie usoara
Lachione(Mihaela-Laura), 37 ani, Scorpion -sterilitate secundara tubara,uter fibromatos,4 mioame intramurale.
profa- in octombrie 2005,o sarcina oprita in evolutie
amzulica, 36, sotul azoospermie. Investigatii si interventii: operatie laparoscopica de fibrom subseros pediculat, HSG si cauterizare col, 10 IAD pana in prezent.
Marusca (Maria), 35, Gemeni, infertilitate primara inexplicabila, problema cu glera (imobilizeaza gigeii)- recomandare IAS, va incepe din septembrie.
agerica, 36, infertilitate feminina primara
Roxali (Ali), 35, mamica lui Enrico.
Juliada, 36 ani, o fetita care face 6 ani in decembrie,si mai vrea un bbpe care il astepta de 1 an jumate
Gabitzu37, 37 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani
Vali_delide, 36 ani, infertilitate secundara, doua intreruperi de sarcina la 21 ani, sarcina oprita in evolutie acum 4 ani(la 12 sapt), 2 ani de AC, mercilon, HSG: trompa stanga cote negative, trompa dreapta slab pozitive,
Danuda, 45 ani, in asteptare de donatoare de ovule
Idaira 35ani(in ian.2007),incercari de 9 luni, un chiuretaj in aprilie2006
---------------------------------------------------------------------------------
Zisa_Cami 36 ani, leu, 4 FIV-uri nereusite
Miki-miki (Mihaela), 36, Leu, Infertilitate masculina(primara)= azoospermie cu recomandare FIV+ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara (posibil in primavara 2007 la Giulesti)
LISTA INVITATELOR:
Nusy (Marinela), 31, Taur, Infertilitate masculina
Sheherezada (Florentina), 32, Infertilitate feminina(secundara)=RH negativ, uter infantil si fibromatos, ciclu extrem de neregulat, sarcina cu tripleti intrerupta la 25 saptamani.
Andrabirni (Andra), 30, Rac, Infertilitate masculina primara= azoospermie (f f putini gigei imobili), recomandare FIV+ICSI cu o eventuala biopsie testiculara pt prelevare de gigei.
Liana30 (Gabriela), 33, Balanta, Infertilitate feminina(secundara)+masculina= 2sarcini intrerupte, 4IA nereusite, sotul cu oligospermie. Urmeaza laparoscopie si FIV
Ioanatugs (Ionica), 33, Taur, Infertilitate feminina secundara=endometrioza operata laparoscopic in mai 2006, obstructie partiala pe trompa dreapta, 3 IA pe ciclu natural nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 ani, o sarcina pierduta la 31 ani + infertilitate masculina - oligoastenozoospermie moderata.
Piticul (Irina), 33, Fecioara, Infertilitate feminina primara=trompe obturate (sactosalpinx bilateral)
Tabitha (Ioana), 30, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble). Urmeaza alte IAD si un posibil FIV cu donator in 2007.
corina_p(Corina), mastoza fibrochistica
danyalo (Elena Daniela), 30, Leu- infertilitate masculina, diagnostic initial oligoastenoteratospermie severa, momentan oligoastenozoospermie usoara. Un IAS nereusit.
Bubulina1 (Karina), 33, Leu -probleme masculine, o sarcina oprita in evolutie
iazminn, 31 - sterilitate masculina( oligospermie severa), 1 IAD, 1 IAS, 1 FIV cu ICSI.
felicia, 31, balanta, ambele trompe 'desfundate' prin laparo desi stanga mai "subreda" ( a avut sactosalpinx); sotul: astenoteratozoospermie
[b]LISTA GRAVIDUTELOR
mari_lu(Maria), 36
Carmen94,(Carmen), 35
vio_10_1970(Claudia),36, Scorpion
Val (Valentina), 38, Varsator
gabiu(Gabriela),32,Berbec
Iulia_Braila (Iulia), 36, Leu
lia68(Camelia), 38
CRISTIAMA , 37 ani, prin inseminare cu dr. Cocei
----------------------------------------------------------------------------------
Lista ramane deschisa pt completari
[/quote]
Raspunsuri
Ioanatugs spune:
Un nou capitol plin de gravidute va doresc!! Mult noroc la toate aspirantele peste 30 ani - FEMEI CARE STIU CE VOR!!!
Avalon spune:
Merci, Ioana pentru noul capitol in varianta originala! Sa fie cu noroc si sa mai treaca linia de demarcatie cateva fete la acest capitol!
DJ Mama, o sa-ti raspund aici legat de cununia religioasa... cand trebuia s-o facem s-a intamplat sa avem un deces in familie, si dupa aceea, am tot zis ca o vom face odata cu botezul... si uite asa am ramas necununati religios. M-ai pus cu adevarat pe ganduri acum... o sa ma gandesc serios la asta!
dj_mama spune:
Avalon, ce bucurie mi-ai bagat in suflet. Sa-ti ajute Dumnezeu sa finalizezi curand acest demers. Trebuie sa te rogi, ca altfel ala rau nu se bucura si-ti va pune piedici si-ti va aduce lehamite sa infaptuiesti asta.
juliada spune:
Ce fac fetele,va pup si va doresc iubire si bb-i
Va multumesc ca m-ati pus pe lista (am zambit cand am vazut,si mai vreau un zambet pe lista a 2 cam asa )
Dr a spus ca o sa fac un hsg,da nu stiu cand si eu vreu mai repede,nu mai am stare,la hsg se vede daca ai uter lipit partial? ca eu am menstruatia ff putin 1-2 zile si aveam 3-4, off
Am facut anlizele in z 21 la progeteron si prolactina si au iesit bine
prog. = 7,9 _ mijlocul fazei 5,5-24,8 mi-ar fi placut sa fie mai mare
prolac.=13,145 _ 2,5-25,6 e buna cred,
Am probleme cu sani in sensul ca imi curge ceva cand apas, de fiecare data cand am facut prolactina era in limite si totusi am scurgeri,am luat doxtinex 2 pastile si parca nu mai esa de rau si beau mereu salvie,de 2 luni port sutien non-stop si e mai bine
:) de cateva seri Adina mea se roaga la DD seara la nani sa mai fac o fetita si un baiat, hehe stau si o ascult si odata cu ea ma rog si eu
O fi adevarat ce se spune adica "daca vrei poti"
increderea si vointa sunt mai mari decat boala in sine
hai ca ma duc ca am luat-o pe campii, mmmm ce imi place pe campii sa privesc apusu ,si multe altele :)
va pup si mai vin.
miki-miki spune:
Fetelor va multumesc ca incercati sa-mi ridicati moralul. Sunteti f dulci si va iubesc pe toate. Cate un -ic pt fiecare. Multumesc!
IoanaTugs multumesc pt noul capitol si sper sa fie cu noros.
Nasha nu-ti face griji ca nu m-ai influentat absolut de loc. Motivele mele sunt altele pt care nu ma duc la Vaduva. (Explic mai jos motivele)
Avalon , fat-frum este un dr f bun din ce am auzit dar nu ma duc la el pt ca nu vrea sotul meu. Sunt prieteni si nu vrea sa se afle aici in localitate despre pb noastra de infertilitate. Si dc l-ai vedea cred ca nici tu nu ai vrea sa te urci pe capra si sa-i arati "zambilica" .
Mie LD mi-a spus ca tb sa treaca cel putin un CM si sa vin la ea tot in z11. Cred ca si luna viitoare dc ajung la ea in z11 e bine. Acum sunt f ocupata acasa cu renovarea si cred ca nu ma mai duc la nici un dr de aici. Dau banii degeaba pe consultatie si eco pt ca LD mai mult ca sigur nu se va uita pe ele.
Cami iti doresc ca ac 2 saptamani sa fie linistite pt tine si sa vii cu vesti bune. Sper sa fii tu aceea care v-a aduce prima raza de soare de pe strada mea.
Miki
Ioanatugs spune:
zisa_Cami mult noroc! O sa-ti tinem pumnii stransi si o sa-ti facem galerie aici!
Liana30 la fel si tie multa bafta, sa te intorci cu vesti super bune!!!
Avalon, Miki-miki, Dj_mama
Liana30 spune:
maine voi fi la munca dar pumnii mei vor sta stransii,,stransii pentru Cami
Ioana abia astept sa mai ajung pe la tine ca tare dor imi e de puisorul din cuib si de Boro...
Miki eu voi merge spre sfarsitul lunii la unguri..voi intreba eu dc ceea ce vrei tu..
nasha te pup..
Avaloaneee mii dor de tinee..mii dor de discutiile noastre
va pupacesc pe toate pushtoaicelor
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Liana30 cand ai drum spre Bucuresti, stii unde ma gasesti! Uite ca vorbesc in versuri pentru tine...te si eu!! Bafta la eco in z12, sa fie multi, multi foliculi,...si stii tu urarea mea...sa fie cu gemeni la purtator!!!
copilutzu spune:
Buna seara!!
Si
Bine v-am regasit!!!! LA MUUULTI ANI !!!!!Mihaelutzelor si Gabitzelor!!!! Imi cer scuze ptr. intarziere dar nu am avut net.....deh......Astralul
Pup Felicia si bine ai venit!!!
Off cand vad diagnosticele cu "spermie" la sfarsit imi vine sa bubui......off.....
Hai ca nu vreau sa va scad moralul......
Agerica lu' mama sa vezi ce "fresh" vii matalica inapoi si super optimista!!
Sa vezi ca o sa fie bine.O sa fii anesteziata si nu vei simti nimic.
Bafta muuulta!!! Si sa ne revedem cu bine!!!!Tinem pumnisorii stransi!!!
Bbbrrrr..nu mai vreeeau HSG!!!
Manuelutza , Bine ai venit si tu, puiuleashca, Da tinerica esti fatooo......mai ia un .....si sedere cat mai scurta , sa ajungi fugutza la gravidutze!!
Avalonul meu mi-ai dat iar sperante!!! Cu gigeii congelati!!( mi-ai raspuns la alt sobiect -> sar'na!!!) Ptr. mine este super la IAD.
Andra pup fata
Nashica fii tare , ca se va rezolva.Io...nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu ma pricep..
nusy romantica seara cu caldurica ???nu???
ZisaCamitza tin pumnisorii stransi!!! Sa iti ajute Dumnezeu!!!
Am citit in horoscopul din Asul Verde ca luna aceasta leoicele raman usor"imbarasade" Hai leoicelor ....trageti TAREEEE !!!
Mickilinaaa babeee ,....la 36 de ani??? Da io ..la 38 impinitzi???Offf...offf...mai ...mai!!!
Va bat la poponet!!!
Pup fetele !!!Toate fetele de pe listutza aspirantelor!!!!
si
Sper sa "ne vedem" mai des ....ca m-a omorat net-ul asta!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'